Home / 3 DIY’s om je badkamer op orde te houden

3 DIY’s om je badkamer op orde te houden

We kennen allemaal wel de uitvluchten van mensen die hun badkamer niet op orde kunnen houden: ‘ik heb veel te weinig plaats’ of ‘ik heb te weinig tijd om elke dag op te ruimen’. Met deze drie DIY’s zijn er geen uitvluchten meer en zal zelfs de grootste sloddervos ‘hallo’ kunnen zeggen tegen een propere badkamer.

Leuk handdoekrekje

Een leuk idee voor mensen die geen plaats hebben om hun handdoek op te hangen en ze vervolgens dan maar meteen op de grond gooien, is deze leuke DIY. Een touw waar je je handdoek aan kan ophangen. Hang een haakje aan je muur, leg met beide kanten van het touw een grote knoop aan het uiteinde en hang het aan het haakje. Voilà, daar heb je jouw eigen handdoekrekje.

 

 

WC-rol houder

Weet je met je WC-rollen geen blijf? Dan is deze tip wat voor jou. Het is heel simpel. Koop een paar leuke mandjes, hang deze met de opening naar voor gericht aan de muur en zet de toiletrollen in deze zelfgemaakte kastjes. Ziezo, nu hoef je je partner niet meer lastig te vallen omdat jij zonder toiletpapier zit.

 


Potje hier potje daar

Confituurpotten gebruiken we tegenwoordig allemaal om homemade sapjes uit te drinken, maar we kunnen deze natuurlijk ook gebruiken als leuke (én handige) decoratie voor in onze badkamer. Neem een stuk of vier potjes en lijm deze goed vast aan een houten plank. Vijs deze plank tegen de muur naast je wastafel en stop de potjes vol watjes, tandenborstels en zelfs make-up.

Mag je niet boren in de muur? Je kan de confituurpotten ook een leuk kleurtje geven met dekkende verf en deze gewoon op je wastafel plaatsen. Zo zijn ze ook nog leuk als decoratie.

 

 

In je eigen badkamer aan de slag? Met deze DIY-tips boek je snel resultaat. 

DIY badkamer

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rond badkamerrenovatie

* Verplichte velden