4 tips voor een succesvolle badkamerrenovatie

/wp-content/uploads/2020/09/Renozen-Dag-1-01-web-1280x853.jpg
Een van de meest gebruikte ruimtes in het huis is de badkamer. Is jouw badkamer toch niet zo praktisch ingericht, of toe aan een nieuw jasje? Met deze tips wordt jouw badkamerrenovatie een succes. 
1. Planning 

Zoals bij elk succesvol project is de planning cruciaal. Het is belangrijk om vooraf na te denken over wanneer de renovatie plaatsvinden. Bij Renozen kan je van start tot oplevering rekenen op een 14-tal dagen. Reken erop dat je tijdens deze periode de badkamer niet kan gebruiken. 

2. Ontwerp 

Denk na over wat je precies nodig hebt in je badkamer. Hoeveel mensen moeten de badkamer gebruiken? Kies je voor een bad of een douche? Ook kan het handig zijn om qua stijl al wat ideetjes op te doen. Inspiratie vind je bij onze referenties, maar ook eens rondkijken in magazines of op Pinterest kan je een idee geven van welke stijl je graag zou terugzien. Zo kunnen we samen de ruimte van je dromen creëren. 

3. Opbergruimte 

Voldoende opbergruimte is cruciaal om je badkamer tot een rustgevend geheel te krijgen. Een tekort aan opbergruimte is trouwens één van de belangrijkste redenen waarom mensen voor een badkamerrenovatie kiezen. Van badkamermeubel tot verborgen opbergplekken: met voldoende plek zorg je ervoor dat jij makkelijk dagelijkse routine kan voeren. 

4. Verlichting 

De verlichting speelt een cruciale rol in de badkamer. Het kiezen van de juiste verlichting is essentieel om je badkamer tot een prachtig en uitnodigend geheel te maken. Soms heb je sterk licht nodig, bijvoorbeeld bij het epileren van je wenkbrauwen. Wanneer je wilt genieten van een relaxerend moment, is een zachte verlichting dan weer meer op zijn plaats. Dimbare verlichting kan hier een oplossing bieden. 

Is jouw badkamer toe aan een renovatie? Met Renozen verloopt jouw badkamerrenovatie zorgeloos. Zo krijg je vlekkeloos de badkamer waar je misschien al jaren van droomt. Contacteer ons, en we komen alvast eens langs voor een vrijblijvende kennismaking.

 

All rights reserved - RenoZen BV

download side Image

Vul je gegevens in om ons inspiratiemagazine gratis te ontvangen

    Je bent al even op onze website en hebt waarschijnlijk nog vragen. Vraag hier gerust een offerte aan en wij staan je bij met het juiste advies.