Home / 5 badkamerstijlen om bij weg te dromen

5 badkamerstijlen om bij weg te dromen

 

Bohemian Badkamer

 

Als er één badkamer is die we geregeld tegenkomen op Pinterest is het wel de bohemian badkamer. Deze  is haast niet meer weg te denken. Combineer riet of jute met verschillende soorten hout en je komt in de buurt. Ga eventueel op zoek naar een oud vintage tapijt in de kringloopwinkel en zoek een leuke hanglamp om het compleet te maken. Ronde spiegels zorgen voor een unieke look. Werk af met verschillende hang- en staplanten voor een groene oase van rust.

Landelijke badkamer

 

We kennen allemaal wel de landelijke keukens en woonkamers, maar een landelijke badkamer zien we minder vaak. Nochtans brengen de zachte kleuren meteen rust in je ochtendritueel. Wat deze stijl vooral typeert zijn de tegels. Combineer kleine tegels tegen de muur met een grote landelijke tegel op de vloer. Ga voor unieke spiegels die een eigen karakter uitstralen en kies voor een vrijstaand bad. Zachte tinten hout zorgen voor een coherent geheel. 

Industriële badkamer

 

Bij de industriële badkamer zijn er twee dingen die niet mogen ontbreken: zwart en wit. Het gebruik van zwart en wit geeft een minimalistisch gevoel en je kan het met bijna alles combineren. Ga voor hanglampen waar de draden te zien zijn en kies voor luxueuze strak afgelijnde materialen.  Door het gebruik van gouden kranen en details geef je jouw badkamer een tijdloze look.

Kleurrijke badkamer

 

Kleurrijke badkamers zijn een must voor zij die zingen in de douche en dansen voor de spiegel. Of je nu gaat voor een mintgroene, een pastelroze of een felgele badkamer, het moet vooral bij jouw persoonlijkheid passen. Wees vooral niet bang om te werken met kleurrijke tegels of om verschillende kleuren door elkaar te gebruiken, want pastelkleuren kan je goed met elkaar combineren.

Soms kan kleur wel wat overweldigend zijn, daarom kan je best ook wit gebruiken in een kleurrijke badkamer. Gebruik bijvoorbeeld kleur op de muur en in bepaalde elementen, maar houd de deur en de vloer wit. Kijk wat jij mooi vindt, want een badkamer moet in de eerste plaats jou een goed gevoel geven.

Zuiderse badkamer

 

Waan je in de zomerse sferen van de zuiderse landen met leuke en kleurrijke tegeltjes. Combineer dit met gouden of bronzen materialen voor een luxueus gevoel. Zo droom jij elke dag weg naar die vakantie waar je naar snakt. Geen liefhebber van veel kleur in de badkamer? Je vindt zeker ook leuke tegeltjes in neutrale kleuren die je toch subtiel doen verlangen naar de zomer.

Nood aan een badkamer op maat? 

Wil ook jij een prachtig gerenoveerde badkamer op maat? Informeer zeker eens bij RenoZen. We tekenen ze met plezier voor je uit. 

Boho badkamer

Reacties

Geen commentaar

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rond badkamerrenovatie

* Verplichte velden