5 redenen om je badkamer te renoveren

/wp-content/uploads/2020/10/Renozen-Dag-1-13-web-1280x853.jpg
Iedereen heeft zijn eigen reden om zijn/haar badkamer te renoveren. Toch zien we bij RenoZen vaak dezelfde redenen opduiken om tot een badkamerrenovatie in Antwerpen over te gaan. Wij zetten even de belangrijkste argumenten op een rijtje waarom klanten voor een badkamerrenovatie bij RenoZen kiezen. Welke reden heb jij om je badkamer te renoveren? 
Reden 1: Een te kleine douche

Mensen lijken steeds langer te douchen en wensen dan ook een ruime douchecabine, voorzien van een heerlijke straal. Een benepen douche is niet meer van deze tijd en er wordt dan ook volop gerenoveerd om een grotere douchecabine of inloopdouche te bekomen. Gedaan dus met benepen douches en plakkerige douche gordijntjes. 

Reden 2: Een gebrek aan bergruimte

We verzamelen met zijn allen heel wat spulletjes, ook in de badkamer. Genoeg kastruimte is dan ook essentieel in een gerenoveerde badkamer. Ingemaakte kasten komen geregeld voor, maar ook heel wat moderne badkamermeubels bieden opties. Opbergruimte heb je nooit genoeg en we denken dan ook graag mee hoe je de beschikbare ruimte optimaal benut. 

Reden 3: De kleur is voorbijgestreefd

Zit je nog met een lichtroze badkamer? Heel wat mensen raken na enkele jaren sowieso uitgekeken op de kleuren van hun badkamer en kiezen ervoor om hun badkamer te renoveren. Bij een totaalrenovatie wordt nu vaak geopteerd voor neutrale kleuren die worden aangevuld met kleurrijke accessoires. Zo speel je op veilig en gaat je badkamer qua stijl jaren mee. 

Reden 4: Sleet

Op een badkamer komt sleet, zelfs als je in het verleden voor kwaliteit hebt gekozen. Door intensief gebruik beginnen de voegen te sluiten, kalk zet zich vast op kranen en her en der begint er wat te piepen. Op een gegeven moment heb je het gehad en kies je resoluut voor een badkamerrenovatie. Zo pak je gelijk alles grondig aan. 

Reden 5: een investering in de toekomst 

Laat jij je badkamer renoveren, dan schep je meerwaarde. Zeker als je voor een neutrale badkamer gaat, kun je je verbouwing vaak doorrekenen in de verkoop van je woning. Dus je geniet niet alleen een tijdje van een nieuwe badkamer, ze levert je nog een mooie meerwaarde op ook. 

Ook toe aan een badkamerrenovatie in Antwerpen? 
Herken je één van bovenstaande redenen of misschien heb je wel een andere reden om je badkamer te renoveren/verbouwen? Weet dat wij alvast voor je klaarstaan om je badkamer grondig onder handen te nemen!

All rights reserved - RenoZen BV

download side Image

Vul je gegevens in om ons inspiratiemagazine gratis te ontvangen

    Je bent al even op onze website en hebt waarschijnlijk nog vragen. Vraag hier gerust een offerte aan en wij staan je bij met het juiste advies.