5 redenen om voor RenoZen te kiezen voor je badkamerrenovatie in Antwerpen

/wp-content/uploads/2020/04/hys-4.jpg

De voorbije jaren groeiden we als kool bij RenoZen. Tal van klanten lieten hun badkamer door ons renoveren in Antwerpen. We vragen ook steeds waarom onze klanten voor hun badkamerrenovatie in Antwerpen voor ons kozen. Dit zijn alvast de 5 meest genoemde redenen. 

1. Een badkamerrenovatie in 14 dagen

Een badkamerrenovatie in Antwerpen is bij RenoZen in 14 dagen rond. Met een stappenplan van A tot Z, inclusief professionele schoonmaak achteraf. Onze processen lopen gesmeerd en de communicatie vlot. Onze vakspecialisten zijn op elkaar ingespeeld, waardoor we de perfecte badkamer kunnen opleveren binnen de 14 dagen. Zo heb je minimale overlast. 

2. Kleinschalig maar toch professioneel

RenoZen is al bij al een kleine specialist in badkamer renovaties, zeker als je ons gaat vergelijken met de mastodonten. Als zaakvoerder ga ik nog zelf bij elke klant langs en begeleid ik alle projecten. Concreet wil dit zeggen dat je kunt genieten van een aanpak op maat, korte communicatielijnen en de ervaring van een echte specialist in badkamerrenovaties. Deze aanpak zorgt ervoor dat we keer op keer een kwalitatieve badkamer kunnen opleveren. 

3. Persoonlijke begeleiding vóór en tijdens de badkamerrenovatie

Elke klant kan voor zijn badkamerrenovatie in Antwerpen rekenen op persoonlijke begeleiding. Zo bezoek is samen met hen de showrooms van onze partners om samen de materialen te kiezen en de badkamer samen te stellen. Een extra service, waardoor ik je met advies kan bijstaan en je doordachte keuzes maakt. Een badkamer renoveren pak je maar beter in één keer grondig aan. 

4. Een badkamerrenovatie in alle stijlen en smaken

Jouw badkamerdroom staat centraal. Een strakke badkamer, eerder klassiek, mat of wit glanzend? Je zegt het maar. Wij luisteren naar je wensen en renoveren je badkamer op maat. Wij kunnen alle mogelijke stijlen aan al adviseren we je met plezier als je door het bos de bomen niet meer ziet. 

5. Steeds een glasheldere offerte

Wij stoppen heel veel tijd in het opmaken van een offerte op maat voor je badkamerrenovatie. Details zijn belangrijk en je krijgt dan ook meteen een glashelder budget zonder addertjes. Zo weet je meteen wat je badkamer renovatie in Antwerpen kost en de totaalprijs. 

 

Meer weten over onze badkamer renovaties in Antwerpen?

Wil je meer weten over onze realisaties in Antwerpen, hoe we jouw badkamer renovatie aanpakken of een offerte op maat? Contacteer ons en komen met plezier naar je toe.

All rights reserved - RenoZen BV

download side Image

Vul je gegevens in om ons inspiratiemagazine gratis te ontvangen

    Je bent al even op onze website en hebt waarschijnlijk nog vragen. Vraag hier gerust een offerte aan en wij staan je bij met het juiste advies.