Home / Badkamer verbouwen

Badkamer verbouwen

U wilt uw badkamer laten verbouwen, maar weet nog niet precies hoe? Bij RenoZen zit u goed. Wij zijn experts op het gebied van badkamers verbouwen en helpen u graag bij het verbouwen van uw badkamer. De badkamer is de plek in het huis om lekker te ontspannen in een warm bad of onder een warme douche. Een verbouwing van badkamer kan dan bijdragen aan het extra plezier dat u aan uw badkamer beleeft. RenoZen is de specialist op het gebied van badkamer renovatie regio Antwerpen. Wij staan graag voor u klaar voor uw badkamerverbouwing.


Wat kost een badkamer verbouwen?

Voor u uw badkamer gaat laten verbouwen, wilt u natuurlijk wel weten wat de kosten zijn. Wij maken graag een vrijblijvende offerte badkamer verbouwen op. Als u contact met ons opneemt dan maken wij binnen 48 uur een afspraak voor een bezichtiging van uw te verbouwen badkamer. Op basis daarvan vertellen wij u graag wat de kosten zijn van de verbouwing van uw badkamer.


Ons badkamer verbouwen stappenplan 

RenoZen werkt bij iedere badkamer die we verbouwen volgens een vast stappenplan. De eerste twee stappen zijn de bezichtiging en de offerte. Daarna maken wij een 3D ontwerp voor uw badkamer verbouwing en gaan wij er samen met u voor zitten om de materialen uit te kiezen die passen binnen de geplande kosten om uw badkamer te verbouwen. U hoeft zich nergens zorgen over te maken: wij zorgen ervoor dat alles besteld en geleverd wordt.

De planning van uw badkamerverbouwing is strak, dat kunnen wij garanderen door de werfcontroles die een van onze medewerkers regelmatig zal uitvoeren. Aan het einde van de verbouwing van uw badkamer houden wij een nabespreking om zeker te zijn dat u ook volledig tevreden bent. De laatste stap is het genieten van uw nieuwe badkamer.

Wilt u meer weten over onze aanpak, of wilt u badkamer verbouwing kosten weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rond badkamerrenovatie

* Verplichte velden