Home / Badkamer vernieuwen

Badkamer vernieuwen

Stressloos uw badkamer opknappen

De badkamer is één van de meest ontspannen plekjes in uw huis. Een badkamervernieuwing kan bijdragen aan het plezier dat u beleeft aan uw badkamer. Een oude badkamer opknappen is een hele klus als u dit zelf gaat doen. U moet rekening houden met materialen, de bestelling en levering moet op elkaar afgestemd zijn en voor de vernieuwing van uw badkamer is er een flinke dosis kennis en inzicht nodig. Een oude badkamer opknappen kan flink wat stress opleveren, maar bij RenoZen badkamerrenovatie helpen we u op een stressloze manier. Zo heeft u kwaliteit en afwerking voor de beste prijs.


Vernieuwen van badkamer met RenoZen

Wilt u uw badkamer vernieuwen en ervoor zorgen dat deze aan de laatste trends voldoet? RenoZen helpt u daar graag bij. Wij zorgen dat alles voor u geregeld wordt, zodat u zelf niet hoeft te zoeken naar materialen of mankracht. RenoZen biedt u één plek voor het opknappen van uw badkamer met al het vakmanschap onder hetzelfde dak. Binnen 48 uur nadat u ons uw wensen voor uw vernieuwde badkamer heeft doorgegeven, nemen wij contact met u op voor een vrijblijvende afspraak bij u thuis. Binnen 12 werkdagen vernieuwen wij uw badkamer, volledig op uw wensen afgestemd.

 Vraag nu gratis uw offerte aan

badkamer vernieuwen

Badkamer vernieuwen volgens vast stappenplan

RenoZen werkt bij elke badkamerrenovatie met een stappenplan waarin precies beschreven staat hoe wij uw oude badkamer opknappen. Na het opstellen van de dagplanning krijgt u een tweede bezoek van ons, waarin de werfcoördinator uitgebreid uitlegt hoe wij uw oude badkamer gaan opknappen. Hij houdt tijdens de vernieuwing van uw badkamer ook in de gaten of alles volgens plan verloopt.


Badkamer vernieuwen kosten

Het is lastig om te zeggen wat de kosten zijn van het vernieuwen van de badkamer. Wij proberen echter het badkamer vernieuwen zo laag mogelijk qua kosten te houden. Na het eerste bezoek en de vrijblijvende offerte, weet u precies wat het zal kosten om de badkamer te laten opknappen. Daarna wordt uw badkamer ontworpen en kiest u de materialen uit. De laatste stap is een nabespreking, om te kijken of u tevreden bent met uw badkamervernieuwing.

 

Nog vragen of interesse? Neem dan snel contact op of vraag een vrijblijvende offerte op. Onze vakmannen adviseren u graag over de talloze mogelijkheden en prijzen!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rond badkamerrenovatie

* Verplichte velden