Kwalitatief en op maat Badkamerrenovatie
Aarschot

Uw badkamer renoveren in Aarschot? Geen probleem. Wij bij Renozen staan voor u klaar. Wij renoveren volledig naar uw wensen en garanderen een tiptop resultaat tot in de kleinste hoekjes. Bij Renozen is het ons doel om jouw woondromen waar te maken.
Waarom RenoZen?
 • Wij regelen alles (bestellingen, leveringen,…)
 • Advies bij materiaalkeuze (prijs/kwaliteit,…)
 • Al het nodige vakmanschap onder 1 dak
 • Afwerking met oog voor detail
 • Strikte planning & beperkte doorlooptijd
 • Uw badkamerrenovatie in 14 werkdagen
 • Renovatie zonder zorgen!

✓ Zorgeloos uw badkamer laten renoveren

U wilt uw badkamer renoveren maar u wilt geen kopzorgen? Renozen staat voor u klaar. Wij leveren hoogwaardige en stijlvolle badkamers af, binnen de afgesproken deadline en komen alle afspraken na. U zorgeloos laten genieten van uw nieuwe badkamer is ons doel. 

Wij werken gedetailleerd en gestructureerd waardoor u het overzicht behoudt op de renovatiewerken. Door onze jarenlange ervaring zijn zelfs de grootste projecten geen probleem. Na het kiezen van de materialen en de stijl van de renovatie kan u met een gerust hart onze vakmannen de renovatie laten uitvoeren. Met Renozen wordt uw badkamerrenovatie in Aarschot een waar succes.

✓ Renovatie van uw badkamer in Aarschot volgens stappenplan

Al jarenlang werken wij volgens een goed getest stappenplan. Hierdoor behouden wij en u een structureel overzicht op de badkamerrenovatie. U kiest de materialen en bepaalt de stijl van uw renovatie. De rest kan u uit handen geven aan onze experten. Een hoogwaardige renovatie van uw badkamer tot de opkuis toe wordt door onze medewerkers op professionele wijze uitgevoerd. 

Om u een duidelijk idee te geven van het eindresultaat stellen wij een strakke dagplanning op alsook een 3D badkamerontwerp. Wanneer u een helder idee heeft van uw badkamerrenovatie in Aarschot gaan onze vakmannen aan de slag. Bij de oplevering van uw badkamer is deze meteen gebruiksklaar. Diezelfde avond kan u genieten van een zalige douche of bad zonder zorgen. Een grondige schoonmaak zit bij Renozen inbegrepen. Om zeker te zijn dat alles naar wens is verlopen koppelen we graag met u terug en bespreken we de installatie van uw nieuwe badkamer. Op deze manier zijn wij 100% zeker dat u tevreden bent van het resultaat. 

/wp-content/uploads/2019/12/Renozen_Dag_1_08_web-640x480.jpg
/wp-content/uploads/2019/12/Renozen_Dag_2_23_web-640x480.jpg

Is uw badkamer toe aan een renovatie?

Aarzel dan niet en beschrijf ons al uw wensen. Wij contacteren u binnen de 48u voor een vrijblijvende afspraak bij u thuis.

✓ Een volledige badkamerrenovatie in 14 werkdagen

Renozen is gespecialiseerd in complete badkamerrenovaties in Aarschot. Hierdoor kunnen wij u een nieuwe badkamer garanderen binnen de 14 dagen. Door onze strakke planning kunnen wij de werken duidelijk coördineren waardoor er geen vertragingen plaatsvinden. De afspraken die we met u hebben gemaakt komen wij plechtig na.

✓ Tips & advies voor de keuze van uw nieuwe badkamer

Wilt u uw badkamer renoveren, maar bent u nog op zoek naar tips? Wij bij Renozen zijn zowel in Vlaams-Brabant als Antwerpen actief. Op deze manier kunnen wij snel schakelen en garanderen we ieder van onze klanten een hoogwaardige badkamerrenovatie. Voor een badkamerrenovatie in Aarschot, Leuven, Londerzeel, … bent u bij ons aan het juiste adres. Op onze badkamer inspiratie pagina vindt u alvast een aantal badkamerrenovaties die wij gerealiseerd hebben. Wellicht doet u daar al inspiratie op.

✓ Vrijblijvende afspraak & offerte

U kan naar onze showroom komen in Antwerpen, maar we komen ook steeds ter plaatse om de situatie te bekijken. We zorgen dan ook steeds voor een vrijblijvende offerte op maat voor uw badkamerrenovatie in Aarschot.

Ongeacht een showroombezoek of niet, wij komen ook steeds ter plaatse om te kijken naar uw badkamer. Zo kunnen we meteen een inzicht krijgen in wat er zo al in de badkamerrenovatie prijs zal opgenomen worden en een correcte offerte maken. 

Wenst u meer te weten over onze werkwijze of wat we voor uw badkamerrenovatie in Aarschot kunnen betekenen? Contacteer ons en we bezorgen u alle mogelijke informatie.

Nog vragen of interesse? Neem dan snel contact op of vraag een vrijblijvende offerte op. Onze vakmannen adviseren u graag over de mogelijkheden en prijzen!

KlantenreviewsWat vinden onze klanten?

Download ons gloednieuwe magazine boordevol verrassende tips.Dé gids om je badkamerdroom waar te maken.

Laat je inspireren door prachtige foto's. Verkrijg tips die we verzamelden uit honderden badkamerrenovaties, kom bijvoorbeeld te weten waarom je in Antwerpen best oppast met zwarte kranen. Plus, voor alle lezers hebben we nog een speciale aanbieding. Download ons RenoZine dus nu naar je mailbox!
badkamer renovatie magazine

Een offerte aanvragen?

Wens je een offerte op maat? Contacteer ons en we maken een afspraak.
  Inspiratie

  All rights reserved - RenoZen BV

  download side Image

  Vul je gegevens in om ons inspiratiemagazine gratis te ontvangen

   Je bent al even op onze website en hebt waarschijnlijk nog vragen. Vraag hier gerust een offerte aan en wij staan je bij met het juiste advies.