Home / Badkamerrenovatie

Badkamerrenovatie

Afbeeldingen: 
 • renovatie design badkamer
 • Renovatie moderne badkamer
 • Moderne gerenoveerde badkamer
 • Badkamerrenovatie met regendouche
 • Badkamerrenovatie: rustgevend en licht
 • Tijdloze badkamerrenovatie Hemiksem
 • Moderne en stijlvolle badkamerrenovatie met eik te Mortsel
 • Moderne badkamerrenovatie met oranje kleuraccenten - Lier
 • Optimale benutting kleinere ruimte badkamer - badkamerrenovatie RenoZen
 • Stijlvolle badkamer herenhuis antwerpen - badkamerrenovatie
 • Badkamer met brickstenen aan de badomkasting - badkamerrenovatie
 • Badkamerrenovatie Brasschaat met inbouwkast onder schuine wand
 • Badkamerrenovatie met frisse, lichte tinten
 • Compacte badkamerrenovatie met schuine rand Kapellen
 • Stijlvolle badkamerrenovatie met vrijstaand bad

✓ Zorgeloos uw badkamer laten renoveren

Bent u op zoek naar de expert in badkamerrenovaties te Antwerpen die u kwaliteit, een perfecte afwerking en een strikte naleving van de planning garandeert? Dan bent u bij RenoZen aan het juiste adres.

Wij streven ernaar om alle oude misvattingen over badkamerrenovaties te doen verdwijnen. Uw badkamer laten renoveren hoeft namelijk helemaal niet chaotisch, vermoeiend of gecompliceerd te zijn. Bij RenoZen is het een zorgeloze ervaring, waarbij u zelf zo goed als niets hoeft te doen. Wij luisteren naar uw wensen en toveren die om tot de badkamer waar u altijd van gedroomd hebt!

 Vraag nu gratis uw offerte aan

✓ Renovatie van uw badkamer volgens vast stappenplan

RenoZen werkt voor elke badkamerrenovatie (Antwerpen) steeds met een precies stappenplan. U hoeft zelf helemaal niets te doen, behalve dan samen met ons bespreken wat uw wensen zijn en de materialen uitkiezen. Indien u dat wenst, gaan we samen met u naar de leveranciers en voorzien u van het beste advies.

Aan de hand van een strakke dagplanning en het vooraf besproken 3D badkamerontwerp gaan wij vervolgens aan de slag met het renoveren van uw badkamer. De badkamer die uiteindelijk wordt afgeleverd is gebruiksklaar en tot in de puntjes afgewerkt. Eens opgeleverd, kan u er direct van genieten. Uiteraard komt Renozen na de installatie van uw nieuwe badkamer nog eens langs voor een nabespreking, zodat wij er zeker van zijn dat alles aan uw wensen voldoet. 

 

✓ Een volledige badkamerrenovatie in 14 werkdagen

Kleine herstellingen of aanpassingen aan uw huidige badkamer doen we niet. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van de totaalrenovatie van badkamers. Van  het slopen van de oude badkamer tot het vernieuwen van de leidingen en perfecte afwerking van uw nieuwe badkamer. Doordat wij beschikken over al het  nodige vakmanschap onder één dak hoeft u niet te puzzelen tussen verschillende partijen en hun planningen. Bij RenoZen nemen we al deze stresserende taken van u over. 

Van het eerste bezoek tot de nabespreking: uw hele badkamerrenovatie wordt voor u geregeld. En dit kan al in 14 werkdagen!

 

✓ Tips & advies voor de keuze van uw nieuwe badkamer

Wilt u uw badkamer renoveren, maar bent u nog op zoek naar tips? Wij renoveren uw badkamer precies zoals u dat wilt, helemaal op maat gesneden. Wij geven u tips bij het uitzoeken van de kleuren, het materiaal, kasten enzovoorts, maar u kiest wel alles zelf uit! Onze ervaring kan u helpen bij het kiezen van het juiste materiaal dat bij uw gerenoveerde badkamer past. Op onze badkamer inspiratie pagina vindt u alvast een aantal badkamerrenovaties die wij gerealiseerd hebben. Wellicht doet u daar al inspiratie op.

 

✓ Badkamerrenovaties regio Antwerpen

Om onze strikte planning te kunnen garanderen beperken wij onze badkamerrenovaties tot provincie Antwerpen. Zo kunnen wij indien nodig steeds snel ter plaatse komen. U wil uw badkamer renoveren, woont in Edegem, Herentals of Kalmthout en bent op zoek naar een specialist? Voor een badkamerrenovatie regio Antwerpen bent u bij RenoZen aan het juiste adres! 

 

✓ Vrijblijvende afspraak & offerte

Wie een badkamer laat renoveren, wil natuurlijk weten wat de mogelijkheden zijn en wat er zoal in de badkamerrenovatie prijs zal opgenomen worden. Aangezien elke badkamerrenovatie anders is, maken wij graag een vrijblijvende offerte op maat op.

Na het eerste contact, maken wij binnen 48 uur een afspraak om uw badkamer te komen bekijken en te luisteren naar uw wensen. Wij zullen u daarna laten weten wat de kosten om uw badkamer te renoveren zijn middels een vrijblijvende offerte.

 

Nog vragen of interesse? Neem dan snel contact op of vraag een vrijblijvende offerte op. Onze vakmannen adviseren u graag over de mogelijkheden en prijzen!

 

Wij hadden horen zeggen van vrienden dat een badkamerrenovatie heel stressvol was. Maar wij hebben die ervaring niet. Met RenoZen verliep alles heel vlot.

(Badkamerrenovatie Antwerpen)

 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rond badkamerrenovatie

* Verplichte velden