Renozen_Dag_2_027_Web

Uw nieuwe badkamer laten ontwerpen op maat

Wilt u uw badkamer geheel op maat laten renoveren? Dan kunt u vertrouwen op het vakmanschap van RenoZen. Wij nemen uw badkamer ontwerp op ons om uw oude badkamer volledig te moderniseren. Dankzij ons professionele stappenplan verbouwen we uw badkamer snel en geheel volgens uw wensen. Heeft uw badkamer bijzondere afmetingen of wilt u een kleine badkamer ontwerpen? Wij ontwerpen de badkamer helemaal volgens de nieuwste trends.

Bij RenoZen kunnen wij u helpen om zelf uw badkamer te ontwerpen. U bezorgt ons al uw wensen en u kunt daarna rustig achterover leunen terwijl wij het ontwerp volledig naar uw wensen uitvoeren. Ontwerp uw eigen badkamer en zie hem onder onze kundige handen ontstaan! Wij nemen al uw zorgen uit handen en kunnen de totaalrenovatie van uw badkamer al in 14 werkdagen realiseren. Ontwerp uw badkamer zelf in samenspraak met onze vakmensen, en maak volop gebruik van onze jarenlange ervaring en expertise.

Badkamer uittekenen & ontwerpen in 3D

Als u onze vrijblijvende offerte heeft geaccepteerd kunnen wij uw badkamer gedetailleerd uittekenen. Wij maken in voortdurend overleg met u een grondplan van de badkamer. Met deze plattegrond badkamer gaan wij aan de slag en instrueren we ook onze loodgieters, stukadoors, tegelzetters en andere werkmannen. Deze kunnen hun diensten daardoor naadloos op elkaar aan laten sluiten. Kiezen voor de diensten van RenoZen betekent een zorgeloze badkamerrenovatie, geheel volgens planning!

Naast het grondplan ontvangt u van ons nog vier 3D badkamer ontwerpen, voor elk aanzicht.  Omdat we uw badkamer ontwerpen in 3D weet u van tevoren precies hoe uw nieuwe badkamer eruit zal zien. Dit gedetailleerde ontwerp garandeert ook dat u na afloop niet voor verrassingen komt te staan en een zorgeloze renovatie kunt beleven.

Een doordachte badkamer indeling

In het ontwerp nemen wij altijd uw badkamer indeling mee. Het correct indelen van uw badkamer is niet altijd evident, vooral bij badkamers met bijzondere afmetingen. Wij voorzien u daarom graag van handige badkamer indeling tips. We denken mee over de samenstelling en indeling van uw badkamer en passen het 3D badkamer ontwerp daarop aan.

All rights reserved - RenoZen BV

download side Image

Vul je gegevens in om ons inspiratiemagazine gratis te ontvangen

    Je bent al even op onze website en hebt waarschijnlijk nog vragen. Vraag hier gerust een offerte aan en wij staan je bij met het juiste advies.