_Z3A0405_web

Laat uw badkamer plaatsen door RenoZen

Heeft u een badkamer ontworpen en uw favoriete materialen uitgekozen, dan gaan onze vakmensen aan de slag om uw badkamer te installeren. Omdat wij van tevoren een uiterst strakke planning hebben opgesteld, kunnen loodgieters, tegelzetters en stukadoors elkaars werk naadloos opvolgen. Zo heeft u totaal geen overlast van de renovatie en van de badkamer installatie. Doordat wij ons bij de badkamer montage strikt aan de planning houden, kunnen we u al in 14 werkdagen van een geheel gerenoveerde badkamer voorzien!

Bij de installatie van uw badkamer laten wij ons voorstaan op een perfecte afwerking en regelmatige werfcontroles. Zo zorgen we voor een snelle en uiterst nauwkeurige totaalrenovatie. Wij leveren uw badkamer netjes gepoetst op, zodat u er meteen van kunt gaan genieten.

Kosten plaatsen badkamer

Wat kost een badkamer plaatsen? Dat hangt natuurlijk af van heel wat factoren, maar bij RenoZen garanderen we dat u bij uw badkamerinstallatie niet voor onverwachte kosten komt te staan. De badkamer installatie kosten zijn altijd inbegrepen bij de offerte waar u mee akkoord bent gegaan. U heeft dus een perfect inzicht in de totale kosten van de badkamer plaatsing. Daarbij zijn ook alle diensten van onze gespecialiseerde vakmensen inbegrepen. Zij toveren uw oude badkamer vakkundig om tot een modern exemplaar, waar u met plezier zult vertoeven. Een nieuwe badkamer die helemaal op uw smaak is afgestemd, en die volledig transparant is qua kosten van de installatie badkamer: wat wilt u nog meer?

Overzicht van mogelijke in de offerte opgenomen installatiewerken:

 • Pleisterwerken
 • Gyprocwerken
 • Uitbraak- en metselwerken
 • Schrijnwerkerij
 • Vloer- & en tegelwerken
 • Shilderwerken
 • Elektriciteitswerken
 • Installatie en plaatsing van gezoken ligbad, douche, wastafel,…
 • Sanitaire & CV-werken

Kies voor een badkamer installateur van RenoZen

Omdat RenoZen altijd totaalrenovaties van badkamers verzorgt, kunt u er op rekenen dat wij het overzicht over het project goed bewaken. Wij volgen een uniek stappenplan dat ons helpt om uw badkamerrenovatie snel en zorgeloos te realiseren. Onze badkamer installateurs werken daarom aan de hand van een strakke planning, en werken nauw samen met alle vakmensen die een rol spelen bij uw renovatie. Samen realiseren zij de badkamer van uw dromen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze badkamerinstallateurs? Vraag meteen vrijblijvend een offerte aan!

All rights reserved - RenoZen BV

download side Image

Vul je gegevens in om ons inspiratiemagazine gratis te ontvangen

  Je bent al even op onze website en hebt waarschijnlijk nog vragen. Vraag hier gerust een offerte aan en wij staan je bij met het juiste advies.