Renozen_Dag_1_01_web

Renozen heeft zich volledig toegelegd op een totale badkamerrenovatie: kleine aanpassingen of herstelwerken aan uw badkamer verrichten wij niet. Dit zorgt ervoor dat wij ons hebben kunnen specialiseren op het uitvoeren van een kwalitatief hoogstaande, volledige badkamerrenovatie op maat. Voor uw badkamerrenovatie van A tot Z bent u bij ons dan ook aan het juiste adres.

Een totaalrenovatie van uw badkamer in 12 werkdagen

U vindt uw huidige badkamer gedateerd? Uw badkamer voldoet niet meer aan uw wensen of beantwoordt niet (meer) aan de behoefte van uw gezin? Of misschien wilt u gewoon een compleet andere stijl? Wat ook de reden is; u bent toe aan een nieuwe badkamer.

Bij een complete renovatie komt heel wat kijken. Het uitzoeken en ontwerpen van uw nieuwe badkamer is daarbij slechts het begin. Het echte werk begint eigenlijk wanneer de oude badkamer gesloopt moet worden. Daarna zullen in veel gevallen de water-, gas- en/of elektriciteitsleidingen verplaatst of vernieuwd moeten worden.

Voor een dergelijk totaalproject van uw badkamerrenovatie zit u goed bij Renozen. Wij beschikken namelijk over een veelzijdig team van ervaren medewerkers, die allemaal hun eigen specialisme hebben. Zij verzorgen ook al het verdere werk aan uw nieuwe badkamer, zoals het metselen, tegelen, pleisteren en het daadwerkelijk plaatsen van uw nieuwe sanitaire voorzieningen. En dat alles in maar liefst 12 werkdagen!

Ervaar een volledige badkamerrenovatie zonder hinder

Gedurende de gehele verbouwing is het ons doel dat u zo min mogelijk hinder ondervindt. Om hiervoor te zorgen, plakken onze medewerkers alles af en maken ze na de werkzaamheden ook alles weer proper. Bovendien komt er regelmatig iemand controleren of het project volgens schema verloopt. Zo bent u er ook nog eens zeker van dat uw nieuwe badkamer op tijd opgeleverd wordt.

Daarom kiest u voor Renozen

Renozen zorgt ervoor dat uw totale renovatie badkamer niet langer een klus is waar u tegenop moet zien. Als u ons inhuurt, hoeft u zich nergens meer zorgen over te maken. Wij verzorgen alles: van sloop tot aflevering en zelfs de laatste poetsbeurt. Het eindresultaat is een kwalitatief hoogstaande badkamer die geheel gebruiksklaar en tot in de puntjes afgewerkt is. Nu kan u er uitgebreid van gaan genieten.

Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie over ons, ons unieke stappenplan voor uw zorgeloze badkamerrenovatie, mogelijke renovatiepremies en al onze andere voordelen. U kan te allen tijden een eerste gesprek aan vragen, waarbij we samen met u kijken naar uw specifieke wensen en u vrijblijvend een offerte op maat doen toekomen.

All rights reserved - RenoZen BV

download side Image

Vul je gegevens in om ons inspiratiemagazine gratis te ontvangen

    Je bent al even op onze website en hebt waarschijnlijk nog vragen. Vraag hier gerust een offerte aan en wij staan je bij met het juiste advies.