Kwalitatief en op maat Badkamerrenovatie
Halle

Woont u in Halle en is jouw badkamer toe aan een opfrisbeurt? Wij bij Renozen kunnen u helpen met uw badrenovatie. U kiest de look en feel en wij voeren de werken uit met oog voor detail. Zo kan u binnen de kortste keren genieten van uw nieuwe badkamer.
Waarom RenoZen?
 • Wij regelen alles (bestellingen, leveringen,…)
 • Advies bij materiaalkeuze (prijs/kwaliteit,…)
 • Al het nodige vakmanschap onder 1 dak
 • Afwerking met oog voor detail
 • Strikte planning & beperkte doorlooptijd
 • Uw badkamerrenovatie in 14 werkdagen
 • Renovatie zonder zorgen!

✓ Zorgeloos uw badkamer laten renoveren

Een professionele badkamerrenovatie in Halle? Klop dan aan bij Renozen. Door onze jarenlange ervaring zijn wij het bedrijf bij uitstek om in te schakelen voor jouw badkamernoden. Dateert uw badkamer nog uit de jaren stilletjes? Of wilt u gewoon iets nieuws? Dan staat Renozen voor u klaar. Wij maken uw dromen een realiteit en voeren graag uw badkamerrenovatie uit. 

Wij hebben een aanpak die al honderden klanten tevreden heeft gesteld. Niet enkel werken wij vlot maar wij letten op ieder detail. Zo kan u zorgeloos in de zetel zitten en onze vakmannen aan het werk zetten. Na het kiezen van de materialen en de stijl van uw badkamerrenovatie gaan wij aan het werk. Onze vakmannen hebben de nodige expertise om dit project tiptop op te leveren. 

✓ Renovatie van uw badkamer in Halle volgens stappenplan

Door onze jarenlange ervaring hebben wij een volledig stappenplan uitgewerkt dat ons nog nooit gefaald is. Eerst en vooral gaan wij met u in gesprek. Zo horen we klaar en duidelijk wat u verwachtingen zijn van uw badkamerrenovatie. Bij het kiezen van de materialen geven wij u graag advies. Vervolgens maken wij een 3D-badkamerontwerp. Op deze manier kan u makkelijk de uitkomst van je badkamerrenovatie visualiseren. 

Daarna gaan we aan de slag en realiseren we uw badkamerrenovatie in Halle. Door onze vakkundige kennis en ons secuur werk kan je meteen na de oplevering van je badkamerrenovatie jouw badkamer in gebruik nemen. Ook een professionele schoonmaakbeurt zit in onze service inbegrepen. Hierna koppelen we graag met u terug om uw ervaring te bespreken. Zo kunnen we zeker zijn dat u 100% tevreden bent van onze service.

/wp-content/uploads/2019/12/Renozen_Dag_1_08_web-640x480.jpg
/wp-content/uploads/2019/12/Renozen_Dag_2_23_web-640x480.jpg

Is uw badkamer toe aan een renovatie?

Aarzel dan niet en beschrijf ons al uw wensen. Wij contacteren u binnen de 48u voor een vrijblijvende afspraak bij u thuis.

✓ Een volledige badkamerrenovatie in 14 werkdagen

Bij Renozen garanderen wij u een volledige badkamerrenovatie in Halle in 14 dagen tijd. Door onze jarenlange expertise, onze goedopgeleide vakmannen en ons flexibel schema kunnen wij u beloven dat uw badkamerrenovatie vlot en professioneel verloopt. Wij coördineren alle werken met onze teams. Op die manier loopt uw badkamerrenovatie geen vertraging op.

✓ Tips & advies voor de keuze van uw nieuwe badkamer

Wanneer je zoveel ervaring hebt als ons dan deel je die kennis graag. Twijfelt u over welke materialen u moet kiezen of bent u niet zeker van de stijl? Wij assisteren u graag bij uw keuzes. Niet enkel werken wij met de beste materialen, ook blijven wij op de hoogte van alle badkamertrends en hebben wij respect voor uw budget. Zo maken wij zeker dat iedereen de badkamerrenovatie van hun dromen krijgt. Op onze badkamer inspiratie pagina vindt u alvast een aantal badkamerrenovaties die wij gerealiseerd hebben. Wellicht doet u daar al inspiratie op.

✓ Vrijblijvende afspraak & offerte

U kan naar onze showroom komen in Antwerpen, maar we komen ook steeds ter plaatse om de situatie te bekijken. We zorgen dan ook steeds voor een vrijblijvende offerte op maat voor uw badkamerrenovatie in Halle.

Ongeacht een showroombezoek of niet, wij komen ook steeds ter plaatse om te kijken naar uw badkamer. Zo kunnen we meteen een inzicht krijgen in wat er zo al in de badkamerrenovatie prijs zal opgenomen worden en een correcte offerte maken. 

Wenst u meer te weten over onze werkwijze of wat we voor uw badkamerrenovatie in Halle kunnen betekenen? Contacteer ons en we bezorgen u alle mogelijke informatie.

Nog vragen of interesse? Neem dan snel contact op of vraag een vrijblijvende offerte op. Onze vakmannen adviseren u graag over de mogelijkheden en prijzen!

KlantenreviewsWat vinden onze klanten?

Download ons gloednieuwe magazine boordevol verrassende tips.Dé gids om je badkamerdroom waar te maken.

Laat je inspireren door prachtige foto's. Verkrijg tips die we verzamelden uit honderden badkamerrenovaties, kom bijvoorbeeld te weten waarom je in Antwerpen best oppast met zwarte kranen. Plus, voor alle lezers hebben we nog een speciale aanbieding. Download ons RenoZine dus nu naar je mailbox!
badkamer renovatie magazine

Een offerte aanvragen?

Wens je een offerte op maat? Contacteer ons en we maken een afspraak.
  Inspiratie

  All rights reserved - RenoZen BV

  download side Image

  Vul je gegevens in om ons inspiratiemagazine gratis te ontvangen

   Je bent al even op onze website en hebt waarschijnlijk nog vragen. Vraag hier gerust een offerte aan en wij staan je bij met het juiste advies.