Kwalitatief en op maat Badkamerrenovatie
Leuven

Uw badkamer laten renoveren in Leuven? Dan staat RenoZen voor u klaar. Een zorgeloze badkamerrenovatie waarbij uw wensen centraal staan. Bij RenoZen zorgen we voor een compleet gerenoveerde badkamer van A tot Z in Leuven.
Waarom RenoZen?
 • Wij regelen alles (bestellingen, leveringen,…)
 • Advies bij materiaalkeuze (prijs/kwaliteit,…)
 • Al het nodige vakmanschap onder 1 dak
 • Afwerking met oog voor detail
 • Strikte planning & beperkte doorlooptijd
 • Uw badkamerrenovatie in 14 werkdagen
 • Renovatie zonder zorgen!

✓ Zorgeloos uw badkamer laten renoveren

Op zoek naar een professioneel bedrijf actief in badkamerrenovatie in de regio Leuven? Reken maar op RenoZen. Wij komen afspraken na, leveren een prachtige badkamer af en dit binnen de afgesproken deadlines. Een complete badkamerrenovatie in Leuven, daar draaien we onze hand niet voor om. 

Wij staan garant voor een doortastende en gestructureerde aanpak. Een badkamer laten renoveren hoeft geen helse klus te zijn. Bij RenoZen garanderen we een zorgeloze ervaring, waarbij u zelf na het kiezen van de materialen, helemaal niets meer hoeft te doen. Wij hebben de nodige expertise en vakmensen om van uw badkamerrenovatie in Leuven een succes te maken.

✓ Renovatie van uw badkamer in Leuven volgens stappenplan

Bij RenoZen werken met een stappenplan dat al jaren meegaat en zijn nut bewezen heeft. Wij bespreken met u uw badkamer, gaan de materialen kiezen en de rest kan u aan ons overlaten. Van materiaal tot opkuis, uw te renoveren badkamer is bij ons in professionele handen. 

Wij hanteren een strakke dagplanning om het vooraf besproken 3D-badkamerontwerp te realiseren. Vervolgens realiseren we uw badkamerrenovatie in Leuven. Als we klaar zijn, kan u uw badkamer onmiddellijk in gebruik nemen. Een professionele schoonmaakbeurt is immers inbegrepen. Na elke renovatie bespreken we ook nog even het traject, zodat we 100% zeker zijn dat u tevreden bent over uw badkamerrenovatie in Leuven

/wp-content/uploads/2019/12/Renozen_Dag_1_08_web-640x480.jpg
/wp-content/uploads/2019/12/Renozen_Dag_2_23_web-640x480.jpg

Is uw badkamer toe aan een renovatie?

Aarzel dan niet en beschrijf ons al uw wensen. Wij contacteren u binnen de 48u voor een vrijblijvende afspraak bij u thuis.

✓ Een volledige badkamerrenovatie in 14 werkdagen

Bij RenoZen zijn we gespecialiseerd in volledige badkamerrenovaties in Leuven. Een nieuwe badkamer kunnen we binnen de 14 dagen realiseren. Wij coördineren alle werken, zodat er geen vertragingen worden opgelopen. Afspraken zijn heilig voor ons en onze tevreden klanten vormen de beste publiciteit. 

✓ Tips & advies voor de keuze van uw nieuwe badkamer

Met onze ervaring helpen we u graag bij het doorhakken van knopen. Wij renoveren uw badkamer in Leuven helemaal naar uw wens, maar geven wel tips en advies. We hebben al de nodige watertjes doorzwommen en onze ervaring helpt. Wij hebben al honderden badkamers gerenoveerd en weten dan ook perfect waar op te letten. Op onze badkamer inspiratie pagina vindt u alvast een aantal badkamerrenovaties die wij gerealiseerd hebben. Wellicht doet u daar al inspiratie op.

✓ Vrijblijvende afspraak & offerte

U kan naar onze showroom komen in Antwerpen, maar we komen ook steeds ter plaatse om de situatie te bekijken. We zorgen dan ook steeds voor een vrijblijvende offerte op maat voor uw badkamerrenovatie in Leuven.

Ongeacht een showroombezoek of niet, wij komen ook steeds ter plaatse om te kijken naar uw badkamer. Zo kunnen we meteen een inzicht krijgen in wat er zo al in de badkamerrenovatie prijs zal opgenomen worden en een correcte offerte maken. 

Wenst u meer te weten over onze werkwijze of wat we voor uw badkamerrenovatie in Leuven kunnen betekenen? Contacteer ons en we bezorgen u alle mogelijke informatie.

Nog vragen of interesse? Neem dan snel contact op of vraag een vrijblijvende offerte op. Onze vakmannen adviseren u graag over de mogelijkheden en prijzen!

KlantenreviewsWat vinden onze klanten?

Download ons gloednieuwe magazine boordevol verrassende tips.Dé gids om je badkamerdroom waar te maken.

Laat je inspireren door prachtige foto's. Verkrijg tips die we verzamelden uit honderden badkamerrenovaties, kom bijvoorbeeld te weten waarom je in Antwerpen best oppast met zwarte kranen. Plus, voor alle lezers hebben we nog een speciale aanbieding. Download ons RenoZine dus nu naar je mailbox!
badkamer renovatie magazine

Een offerte aanvragen?

Wens je een offerte op maat? Contacteer ons en we maken een afspraak.
  Inspiratie

  All rights reserved - RenoZen BV

  download side Image

  Vul je gegevens in om ons inspiratiemagazine gratis te ontvangen

   Je bent al even op onze website en hebt waarschijnlijk nog vragen. Vraag hier gerust een offerte aan en wij staan je bij met het juiste advies.