Kwalitatief en op maat Badkamerrenovatie
Londerzeel

Woont u in Londerzeel en is uw badkamer toe aan een renovatie? Dan kan u bij Renozen terecht. Wij zijn ware specialisten in badkamerrenovaties waardoor u zonder zorgen uw badkamer kan vernieuwen. Een schitterend resultaat tot in de kleinste hoekjes is bij Renozen de standaard. De klant komt bij ons op de eerste plaats.
Waarom RenoZen?
 • Wij regelen alles (bestellingen, leveringen,…)
 • Advies bij materiaalkeuze (prijs/kwaliteit,…)
 • Al het nodige vakmanschap onder 1 dak
 • Afwerking met oog voor detail
 • Strikte planning & beperkte doorlooptijd
 • Uw badkamerrenovatie in 14 werkdagen
 • Renovatie zonder zorgen!

✓ Zorgeloos uw badkamer laten renoveren

Uw badkamer in Londerzeel laten renoveren zonder stress? Renozen staat voor u klaar. Wij combineren stijlvolle badkamers met een hoogwaardige afwerking. Na onze renovatiewerken kan u jarenlang zorgeloos genieten van uw badkamer. Bij Renozen zetten we de klant altijd op de eerste plaats. Daarom luisteren we naar uw wensen en noden voor we aan de renovatie van uw badkamer beginnen. De gemaakte afspraken worden steeds door ons nagekomen. 

Omdat wij gedetailleerd en gestructureerd werken behouden wij het overzicht over alle badkamerrenovaties. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en kunnen wij u verzekeren dat er geen vertragingen zullen worden opgelopen bij uw badkamerrenovatie. U kiest de materialen en wij werken jouw badkamer piekfijn af. Door onze vakmannen kan u bij de oplevering van uw gerenoveerde badkamer die meteen in gebruik nemen.

✓ Renovatie van uw badkamer in Londerzeel volgens stappenplan

Door onze jarenlange ervaring hebben wij een werkwijze gevonden die ons nog nooit gefaald heeft. Wij werken volgens een stappenplan waardoor wij een structureel overzicht behouden over uw badkamerrenovatie. Nadat u de materialen voor de renovatie hebt uitgekozen kan u de rest uit handen geven. Wij bij Renozen werken met veel plezier aan uw badkamerrenovatie. Wij garanderen een hoogwaardige afwerking en een nette oplevering van uw badkamerrenovatie in Londerzeel

U, als klant, bent onze prioriteit. Om zeker te zijn dat u duidelijkheid hebt over het eindresultaat informeren wij u over onze strakke dagplanning en tonen wij u een 3D-model van uw gerenoveerde badkamer. Op deze manier weet u wat u van onze vakmannen kan verwachten. Ook een schoonmaakbeurt zit bij ons inbegrepen. Op die manier kan u bij oplevering de badkamer meteen in gebruik nemen. Na de badkamerrenovatie koppelen we graag terug om de renovatiewerken met u te bespreken. Op die manier zijn wij 100% zeker dan u tevreden bent met uw badkamerrenovatie.

/wp-content/uploads/2019/12/Renozen_Dag_1_08_web-640x480.jpg
/wp-content/uploads/2019/12/Renozen_Dag_2_23_web-640x480.jpg

Is uw badkamer toe aan een renovatie?

Aarzel dan niet en beschrijf ons al uw wensen. Wij contacteren u binnen de 48u voor een vrijblijvende afspraak bij u thuis.

✓ Een volledige badkamerrenovatie in 14 werkdagen

Bij Renozen zijn we gespecialiseerd in badkamerrenovaties in Londerzeel. Door deze jarenlange ervaring kunnen wij uw badkamer binnen de 14 dagen renoveren. Wij hanteren een strakke dagplanning en coördineren iedere dag alle renovatiewerken. Hierdoor lopen wij geen vertraging op. De geplande deadline wordt altijd gerespecteerd.

✓ Tips & advies voor de keuze van uw nieuwe badkamer

Wilt u uw badkamer renoveren, maar bent u nog op zoek naar tips? Bij Renozen voeren we badkamerrenovaties uit in Vlaams-Brabant en Antwerpen. Hierdoor kunnen wij snel schakelen tussen renovatieprojecten en garanderen wij ieder van onze klanten een hoogwaardige badkamerrenovatie. Voor een opfrisbeurt van uw badkamer  in Londerzeel, Aarschot, Leuven, … bent u bij ons aan het juiste adres. Op onze badkamer inspiratie pagina vindt u alvast een aantal badkamerrenovaties die wij gerealiseerd hebben. Wellicht doet u daar al inspiratie op.

✓ Vrijblijvende afspraak & offerte

U kan naar onze showroom komen in Antwerpen, maar we komen ook steeds ter plaatse om de situatie te bekijken. We zorgen dan ook steeds voor een vrijblijvende offerte op maat voor uw badkamerrenovatie in Londerzeel.

Ongeacht een showroombezoek of niet, wij komen ook steeds ter plaatse om te kijken naar uw badkamer. Zo kunnen we meteen een inzicht krijgen in wat er zo al in de badkamerrenovatie prijs zal opgenomen worden en een correcte offerte maken. 

Wenst u meer te weten over onze werkwijze of wat we voor uw badkamerrenovatie in Londerzeel kunnen betekenen? Contacteer ons en we bezorgen u alle mogelijke informatie.

Nog vragen of interesse? Neem dan snel contact op of vraag een vrijblijvende offerte op. Onze vakmannen adviseren u graag over de mogelijkheden en prijzen!

KlantenreviewsWat vinden onze klanten?

Download ons gloednieuwe magazine boordevol verrassende tips.Dé gids om je badkamerdroom waar te maken.

Laat je inspireren door prachtige foto's. Verkrijg tips die we verzamelden uit honderden badkamerrenovaties, kom bijvoorbeeld te weten waarom je in Antwerpen best oppast met zwarte kranen. Plus, voor alle lezers hebben we nog een speciale aanbieding. Download ons RenoZine dus nu naar je mailbox!
badkamer renovatie magazine

Een offerte aanvragen?

Wens je een offerte op maat? Contacteer ons en we maken een afspraak.








  Inspiratie

  All rights reserved - RenoZen BV

  download side Image

  Vul je gegevens in om ons inspiratiemagazine gratis te ontvangen

   Je bent al even op onze website en hebt waarschijnlijk nog vragen. Vraag hier gerust een offerte aan en wij staan je bij met het juiste advies.