Kwalitatief en op maat Badkamerrenovatie
Vlaams-Brabant

Uw badkamer laten renoveren in Vlaams-Brabant? Dan rekent u bij voorkeur op een betrouwbare specialist in badkamerrenovaties. Bij RenoZen zorgen we voor een zorgeloze badkamerrenovatie in Vlaams-Brabant. Een renovatie die rekening houdt met uw wensen en uw budget.
Waarom RenoZen?
 • Wij regelen alles (bestellingen, leveringen,…)
 • Advies bij materiaalkeuze (prijs/kwaliteit,…)
 • Al het nodige vakmanschap onder 1 dak
 • Afwerking met oog voor detail
 • Strikte planning & beperkte doorlooptijd
 • Uw badkamerrenovatie in 14 werkdagen
 • Renovatie zonder zorgen!

✓ Zorgeloos uw badkamer laten renoveren

Op zoek naar een professioneel bedrijf actief in badkamerrenovatie in de regio Vlaams-Brabant? Reken maar op RenoZen. Wij zorgen voor een kwalitatieve realisatie en een planning die gerespecteerd wordt. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een complete badkamerrenovatie

Wij staan garant voor een doortastende en gestructureerde aanpak. Een badkamer laten renoveren hoeft geen helse klus te zijn. Bij RenoZen garanderen we een zorgeloze ervaring, waarbij u na het kiezen niets meer hoeft te doen. Wij luisteren naar uw wensen en toveren uw badkamer om in een pareltje. Dit doen we ook in de regio Vlaams-Brabant.

✓ Renovatie van uw badkamer in Vlaams-Brabant volgens stappenplan

Bij RenoZen werken met een precies stappenplan. U hoeft dus helemaal niets zelf te doen. Wij bespreken met u uw badkamer, gaan de materialen kiezen en de rest kan u aan ons overlaten. 

Wij hanteren een strakke dagplanning om het vooraf besproken 3D-badkamerontwerp te realiseren. Vervolgens realiseren we uw badkamerrenovatie in Vlaams-Brabant. Wij zorgen voor de oplevering van een onmiddellijk bruikbare badkamer. Helemaal gereinigd en tot in de kleinste details afgewerkt. Na het opleveren van de badkamer in Vlaams-Brabant komen we ter plaatse om te evalueren en naar uw tevredenheid te informeren. Zo zijn we zeker dat u 100 procent tevreden bent. 

/wp-content/uploads/2019/12/Renozen_Dag_1_08_web-640x480.jpg
/wp-content/uploads/2019/12/Renozen_Dag_2_23_web-640x480.jpg

Is uw badkamer toe aan een renovatie?

Aarzel dan niet en beschrijf ons al uw wensen. Wij contacteren u binnen de 48u voor een vrijblijvende afspraak bij u thuis.

✓ Een volledige badkamerrenovatie in 14 werkdagen

Bij RenoZen zijn we gespecialiseerd in volledige badkamerrenovaties in Vlaams-Brabant. We slopen de oude badkamer en zorgen voor een compleet nieuwe badkamer, inclusief leidingen indien nodig. Wij beschikken over alle vakmensen onder één dak, waardoor we alles naadloos kunnen coördineren. Van eerste bezoek tot nabespreking: een badkamerrenovatie loopt soepel en vlot. Dit kan al in 14 werkdagen

✓ Tips & advies voor de keuze van uw nieuwe badkamer

Met onze ervaring helpen we u graag bij het doorhakken van knopen. Wij renoveren uw badkamer in Vlaams-Brabant helemaal naar uw wens, maar geven wel tips en advies. Zo omzeilen we valkuilen. Onze ervaring helpt bij het kiezen van materialen voor uw te renoveren badkamer. Bekijk zeker ook onze referenties om inspiratie op te doen. Wij hebben heel wat tevreden klanten, ook in de regio Vlaams-Brabant. 

Badkamer renoveren in Vlaams-Brabant

Wij zijn zowel in Antwerpen als Vlaams-Brabant actief. Zo kunnen we snel schakelen en een perfecte badkamerrenovatie garanderen. Voor een badkamerrenovatie in Leuven, Londerzeel, Halle, … bent u bij ons aan het juiste adres.

✓ Vrijblijvende afspraak & offerte

U kan naar onze showroom komen in Antwerpen, maar we komen ook steeds ter plaatse om de situatie te bekijken.

U kan naar onze showroom komen in Antwerpen, maar we komen ook steeds ter plaatse om de situatie te bekijken. We zorgen dan ook steeds voor een vrijblijvende offerte op maat voor uw badkamerrenovatie in Vlaams-Brabant. 

Nadat u contact heeft opgenomen, komen we binnen de 3 werkdagen ter plaatse om uw badkamer te bekijken en te luisteren naar uw wensen. Wij zorgen vervolgens voor een gedetailleerde offerte op maat. 

Wenst u meer te weten over onze werkwijze of wat we voor uw badkamerrenovatie in Vlaams-Brabant kunnen betekenen? Contacteer ons en we bezorgen u alle mogelijke informatie.

KlantenreviewsWat vinden onze klanten?

Download ons gloednieuwe magazine boordevol verrassende tips.Dé gids om je badkamerdroom waar te maken.

Laat je inspireren door prachtige foto's. Verkrijg tips die we verzamelden uit honderden badkamerrenovaties, kom bijvoorbeeld te weten waarom je in Antwerpen best oppast met zwarte kranen. Plus, voor alle lezers hebben we nog een speciale aanbieding. Download ons RenoZine dus nu naar je mailbox!
badkamer renovatie magazine

Een offerte aanvragen?

Wens je een offerte op maat? Contacteer ons en we maken een afspraak.
  Inspiratie

  All rights reserved - RenoZen BV

  download side Image

  Vul je gegevens in om ons inspiratiemagazine gratis te ontvangen

   Je bent al even op onze website en hebt waarschijnlijk nog vragen. Vraag hier gerust een offerte aan en wij staan je bij met het juiste advies.