Badkamertrends 2021

/wp-content/uploads/2020/04/De-winter-2.jpg
Net beslist om je badkamer te renoveren of is je badkamer simpelweg toe aan een badkamerrenovatie? Dan geven we je bij RenoZen alvast de trends mee van het komende jaar. Zo integreer je naadloos alle elementen voor een future-proof badkamer die jaren meegaat, daar zorgen wij wel voor.
Trend 1 l Gekleurde kranen

Zweer jij nog bij typische kraanwerk? Leuk, maar weet wel dat gekleurde kranen aan een stevige opmars bezig zijn. Goud, koper, zwart of gelijk welk kleurtje dat je wenst: ze veroveren de badkamers.

Trend 2 l Black is back (again)

Ook in 2021 blijft zwart de sfeermaker in menig badkamer. Als inloopdouche, als waskom, … Zwarte badkamermeubels plaatsen we steeds meer, de industriële look charmeert. Zwarte toiletten komen minder voor, maar ook die plaatsen we geregeld.

Trend 3 l Mixen en matchen met tegels

Badkamertegels zijn er in alle mogelijke maten en vormen en tegenwoordig worden ze meer en meer met elkaar gecombineerd. Mixen en matchen wint terrein. Het is speels, je zorgt voor contrast en ook verschillende kleuren zijn mogelijk. Marmerlook, hexagon- en metrotegels zijn helemaal in.

Trend 4 l Vrijstaande badkuip

Ok, we geven het toe, niet in elke badkamer is het mogelijk, maar heb je de ruimte voor een vrijstaand bad: doen. Het geeft extra uitstraling na je badkamerrenovatie en we durven wedden dat je veel meer tijd in je bad gaat doorbrengen. Een losse badkuip vormt een eyecatcher voor je badkamer en er zijn prachtige modellen verkrijgbaar.

Trend 5 l Een accentmuur

Heel wat badkamers komen nog steeds niet verder dan wit en daar is helemaal niets mis mee. Wil je je badkamer echter wat frivoler maken zonder te overdrijven, dan kan een accentmuur soelaas bieden. Eén opvallende muur met een afwijkende kleur, tegel of vorm kan een wereld van verschil maken.

Trend 6 l Natuurlijk en duurzaam

Een trend die we enkel maar kunnen toejuichen. Gerenoveerde badkamers worden natuurlijker en duurzamer. Uiteraard gebruiken wij de modernste technieken, maar ook in de materiaalkeuze wordt er gekozen voor natuurlijk. Hout wint opnieuw aan populariteit, vaak in combinatie met beton cire wanden. Een stoere look die we heel vaak zien terugkomen.

Hulp nodig bij het kiezen van je badkamer

Bij RenoZen zijn we thuis in het renoveren en plaatsen van badkamers, maar we gaan verder. Als één van de weinige specialisten in badkamerrenovaties staan we je ook bij, bij het kiezen van je badkamer. We begeleiden je in de showroom, geven je advies en zorgen zo mee voor een prachtig geheel. Daarbij kun je rekenen op onze expertise op het vlak van materialen en prijzen. Bovendien koop je via ons ook nog een stuk voordeliger in. Weten hoe wij jouw badkamerrenovatie aanpakken en de nieuwste trends integreren? Maak een afspraak en we komen naar je toe!

All rights reserved - RenoZen BV

download side Image

Vul je gegevens in om ons inspiratiemagazine gratis te ontvangen

    Je bent al even op onze website en hebt waarschijnlijk nog vragen. Vraag hier gerust een offerte aan en wij staan je bij met het juiste advies.