Home / De nieuwste badkamertrends voor komende zomer

De nieuwste badkamertrends voor komende zomer

We hebben de eerste zonnestralen gezien, dus laat die zomer nu maar komen. Misschien wel hét moment om je badkamer te laten renoveren? Wij gingen alvast internationaal op zoek naar de nieuwste trends en kunnen jullie onderstaande ideetjes meegeven. Voel je het al kriebelen om te renoveren?

Een eigen spa in huis

Uiteraard bedoelen we hier niet het bekende watermerk, maar wel de luxe van je eigen wellness in huis. Gedempt licht, een diep bad om heerlijk in weg te zinken en veel zachte texturen, dat is wat je nodig hebt. Ideaal om te ontstressen, zelfs als het buiten bloedheet is.

Helemaal zen

Het zit natuurlijk een stukje in onze naam, maar de Japanse zen trend is overduidelijk. Dat kunnen we alleen maar toejuichen! Schep een vredige badkamer die rust uitstraalt, maar toch op en top gebruiksvriendelijk is ingericht. Bruin, wit, goud en graniet voeren het hoogste woord.

Glamoureus met metallic

Vooral goud is momenteel ontzettend hip en trendy in de badkamer en het mag blinken! Kijk wel een beetje uit, want overdrijven tijdens je badkamerrenovatie is nooit een goed idee. Houd het subtiel met een gouden kraan of ander accessoire. Zo houd je het stijlvol en elegant.

Geef je badkamer wat kleur

Nee, met wit is niets mis, maar kleuren mogen terug! Vooral blauwe kleuren zitten in de lift. Denim kleuren doen het trouwens uitstekend bij goud, we geven het maar even mee.

Donkere tinten doen het goed

Meer en meer maken donkere kleuren hun opmars in de badkamer. Accentmuren, tegels tot en met het badkamermeubel, het kan allemaal. De trend mag dan misschien aan een trage opmars bezig zijn, hij is onmiskenbaar.

 

ZEN

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rond badkamerrenovatie

* Verplichte velden