De nieuwste badkamertrends

/wp-content/uploads/2020/06/jared-rice-PibraWHb4h8-unsplash-1280x853.jpg

De nieuwste badkamertrends van dit jaar zijn vooral gericht op het brengen van eenheid en zorgen voor een gevoel van wellness en rust. Dit in combinatie met duurzame en milieubewuste keuzes, met hier en daar een blikvanger om je badkamer net dat tikkeltje extra te geven. 

Een touch of nature

We leven steeds milieubewuster en kiezen daarom vaker voor duurzame opties. Steeds meer mensen zijn op zoek naar handgemaakte producten, gerecycleerde materialen en milieuvriendelijke technieken. Ook dit zie je terug in de nieuwe badkamertrends van het moment. Duurzaamheid staat centraal en milieuvriendelijke technieken zijn aan een opmars bezig. Denk daarbij aan kurkwanden, natuursteen, hout of geëmailleerd staal. Maar ook douches die amper water verspillen zijn een ware trend. 

Grote tegel, groot effect

Een andere trend voor 2020 zijn grote tegels. Deze dienen perfect om eenheid te creëren en de badkamer optisch groter te laten ogen. Tegels met een marmerlook of terrazzo als basis vergroten het ruimtelijk gevoel en hebben als voordeel dat je minder voegen ziet. 

Zwarte badkamers

Een zwarte badkamer gecombineerd met verschillende materialen zoals marmer, chroom of beton geven de ruimte extra karakter en is ideaal geschikt voor een industriële look. In combinatie met opvallend kraanwerk met een gouden of bronzen look functioneert dit als ware eyecatcher.

Opvallende badkamerspiegels

Hier geldt dezelfde regel als bij de badkamertegel: hoe groter, hoe beter. Grote spiegels zijn prominent aanwezig en zijn ideaal om de ruimte groter te doen lijken. Vooral de grote ronde spiegels zijn dit jaar erg trendy en geven een speelse touch aan het geheel van de ruimte.

De trends integreren in je nieuw badkamer? 

Wil je je badkamer laten renoveren en de nieuwste badkamertrends laten integreren in je badkamerrenovatie? Dan denken we bij RenoZen graag met je mee. Wij zorgen voor een geweldig geheel en maken jouw dromen en wensen waar.

All rights reserved - RenoZen BV

download side Image

Vul je gegevens in om ons inspiratiemagazine gratis te ontvangen

    Je bent al even op onze website en hebt waarschijnlijk nog vragen. Vraag hier gerust een offerte aan en wij staan je bij met het juiste advies.