Denk je na over een badkamerrenovatie?

/wp-content/uploads/2020/02/Renozen_Dag_3-40_web-1280x854.jpg

We weten het, het laten renoveren van je badkamer is een hele stap. Er komt best wel wat bij kijken en er zullen keuzes gemaakt moeten worden. Gelukkig zijn wij er om je daar een handje bij te helpen. Zeker als je het gestructureerd aanpakt en in onze handen legt, wordt je badkamerrenovatie in Antwerpen een fluitje van een cent. 

Bepaal je budget en wat je wil

Je een beeld vormen van je nieuwe badkamer is niet zo moeilijk, dit binnen je budget laten passen is vaak wel een uitdaging. Weet dat er zeer interessante renovatieleningen op de markt zijn, die je alvast een duwtje in de rug kunnen geven. Denk op voorhand na over je badkamer, doe wat inspiratie op in magazines, Pinterest of Instagram en maak eventueel een moodboard. Op die manier hebben we een prima vertrekbasis om je nieuwe badkamer vorm te gaan geven. 

Beschouw een moodboard gerust als het beginpunt van je badkamerrenovatie in Antwerpen. Loop je wat verloren in het overaanbod en alle stijlen die mogelijk zijn? Wij helpen graag je gedachten helder krijgen om tot een prachtige badkamer te komen. 

Ga met RenoZen op stap

Helemaal weten wat je wil? Ga dan met RenoZen mee op pad naar de showrooms van de leveranciers. Daar ontdek je alle mogelijkheden op het vlak van badkamerrenovaties en wij bij RenoZen adviseren je op maat. We bekijken samen het aanbod, bekijken wat matcht met je verwachtingen en reken maar dat je van mooie kortingen geniet. Zo wordt die badkamer van je dromen misschien wel perfect haalbaar. 

Tijdens de badkamerrenovatie in Antwerpen

Jij hebt je werk gedaan, nu is het aan de badkamerspecialisten van RenoZen. Wij ontzorgen je van A tot Zen en binnen de 14 dagen beschik jij over een gloednieuwe badkamer. Wij houden de vinger aan de pols, blijven tijdens de werken bereikbaar en gaan ook na de oplevering even na of alles naar wens is verlopen met jouw badkamerrenovatie in Antwerpen. Een professionele poetsfirma komt na de renovatiewerken je badkamer poetsen, dus ook hier hoef je niet wakker van te liggen. 

Advies de inrichting?

Bij RenoZen hebben we een nauwe samenwerking met Bisschop Curious Cases in Wilrijk. Kan je wat advies gebruiken bij het inrichten van je badkamer of de juiste spulletjes, dan moet je er zeker eens binnenspringen. 

Meer weten? 

Meer weten hoe een badkamerrenovatie in Antwerpen in zijn werk gaat? Bekijk hier ons stappenplan of maak gelijk een afspraak. We denken graag met je mee en werken je badkamerrenovatie op maat uit. 

All rights reserved - RenoZen BV

download side Image

Vul je gegevens in om ons inspiratiemagazine gratis te ontvangen

    Je bent al even op onze website en hebt waarschijnlijk nog vragen. Vraag hier gerust een offerte aan en wij staan je bij met het juiste advies.