Een badkamer renoveren in Antwerpen? RenoZen!

/wp-content/uploads/2020/04/twadrous_mechelen_mg_6796.jpg

Een badkamer renoveren in Antwerpen of net iets verder? Dan kun je rekenen op RenoZen. Als specialist in badkamer renovaties zijn we thuis in elke badkamer en kunnen we elke badkamer verbouwen tot een waar pareltje. Uiteraard kun je ons ook inschakelen voor een badkamer in je nieuwbouw. Waarom wij de perfecte partner zijn voor het renoveren van de badkamer? We zetten even wat zaken op een rijtje! 

 

Meer dan 100 tevreden badkamer renovatie klanten per jaar 

Jaar na jaar realiseren we bij RenoZen meer dan 100 badkamers. Een stevig aantal, maar onze specialisten kunnen meer aan. Bekijk zeker onze Google Reviews eens en praat gerust met enkele van onze klanten. Onze badkamerrenovaties in Antwerpen zijn steeds tot in de puntjes verzorgd en doet er zich toch een klein probleempje voor, dan lossen we dit snel en vakkundig of. Een badkamer renoveren blijft mensenwerk. Zoveel tevreden klanten per jaar kunnen zich niet vergissen, toch? 

 

Thuis in alle stijlen van badkamers

Modern, landelijk, wit, zwart of wat anders? Wij renoveren jouw badkamer in Antwerpen in elke stijl die je maar wenst. Onze stielmannen luisteren naar jouw wensen en maken je dromen waar. Wij kunnen alle mogelijke stijlen aan en hebben onze partners om de materialen te gaan kiezen. Zo krijg jij de badkamer waar je van droomt in de stijl die je voor ogen had. Geen idee welke stijl je voor je badkamer renovatie in Antwerpen wenst? We denken graag met je mee! 

 

Binnen 14 dagen is je badkamer renovatie rond

Een badkamer van A tot Z renoveren? Reken op maximaal 14 dagen. Inclusief opkuis achteraf. Wij werken snel en vakkundig, zodat je snel van je badkamer kunt genieten. Een correcte planning en open communicatie vinden we ontzettend belangrijk. De zaakvoerder is steeds bereikbaar om je badkamer renovatie te bespreken. Een persoonlijke aanpak past bij RenoZen. 

 

Stevige kortingen bij partners

Door beroep te doen op RenoZen als badkamerspecialist, verdien je heel wat terug. Wij genieten immers van stevige kortingen bij groothandels en fabrikanten. Zo schaf jij je tegels en badkamermeubilair een heel stuk voordeliger aan. Over heel het land hebben we partners, waar je kunt gaan kiezen. De zaakvoerder? Die gaat met je mee en staat je ook ter plekke met raad en daad bij. Een extra service die we met plezier verlenen. 

 

Jouw badkamer renoveren in Antwerpen?

Klaar om je badkamer te renoveren in Antwerpen? Vul het formulier in en we nemen contact met je op. We kunnen snel opstarten en ook van jouw badkamer een juweeltje maken.

All rights reserved - RenoZen BV

download side Image

Vul je gegevens in om ons inspiratiemagazine gratis te ontvangen

    Je bent al even op onze website en hebt waarschijnlijk nog vragen. Vraag hier gerust een offerte aan en wij staan je bij met het juiste advies.