Hoe pakken wij een badkamerrenovatie aan? 

/wp-content/uploads/2020/09/Renozen-Dag-2-11-web-1280x853.jpg
Ben je toe aan een nieuwe badkamer of wil jij een bestaande badkamer laten renoveren? Dan zit je gebeiteld bij RenoZen. Wij zijn thuis in het renoveren van badkamers in Antwerpen. Wij hanteren bij het plaatsen van je nieuwe badkamer een stappenplan dat zich de voorbije jaren elke keer opnieuw bewezen heeft: beschouw het gerust als een garantie op succes. Wij nemen je even mee door ons stappenplan en garanderen je dan ook een kwalitatieve badkamerrenovatie zonder zorgen. 
Alles start met jouw wensen 

Een nieuwe badkamer laten plaatsen is geen kleine stap. We denken dan ook graag met je mee over je nieuwe badkamer, maar daarbij staan natuurlijk jouw wensen centraal. We stoppen behoorlijk wat tijd in het begrijpen van jouw wensen en noden. Geen twee situaties zijn immers gelijk. De eerste afspraak om je badkamerrenovatie in Antwerpen te laten bekijken kan trouwens bij ons in de showroom of bij jou thuis. 

Een gedetailleerde offerte op maat

Bij RenoZen communiceren we glashelder en onze offerte moet daar niet voor onderdoen. Wij bezorgen je een heldere en complete prijs, zodat je meteen weet wat je badkamer renoveren in Antwerpen kost. Daarbij gaan we steeds uit van kwalitatieve materialen die nog jaren meegaan. Kan jij je vinden in de offerte, dan gaan we voor jou ontwerpen. Jouw badkamer komt tot leven in een 3D-ontwerp. Zo zie je meteen welke badkamer je mag verwachten. Het spreekt voor zich dat aanpassingen aan je te renoveren badkamer nog steeds mogelijk zijn. 

Kiezen van materiaal 

Staat het ontwerp van je badkamer helemaal op punt, dan trekken we met jou naar de speciaalzaak. We werken met tal van professionele partners samen. Hier gaan we de materialen kiezen voor in jouw nieuwe badkamer. Wij helpen je bij het kiezen van de materialen. Tegels, bad, douche, … jouw gerenoveerde badkamer wordt een pareltje. RenoZen is trouwens één van de weinige specialisten in badkamer renovaties die nog meegaan naar de leveranciers. Wij vinden dit een belangrijke extra service. 

Een gedetailleerde dagplanning

Een badkamer verbouwen is best intensief, je kunt immers een paar dagen niet van deze ruimte gebruik maken. Bij RenoZen realiseren we alle badkamerrenovaties binnen de 14 werkdagen en vaak nog sneller. We maken een heldere timing op die we respecteren. Zo kun je de nodige regelingen treffen en weet je perfect wanneer jij je gerenoveerde of nieuwe badkamer in gebruik kunt nemen. En als wij een badkamer afwerken, is deze ook echt af. Wij leveren al onze gerenoveerde badkamers piekfijn op en klaar voor gebruik.

Een vaste contactpersoon 

Drie weken voor het starten van de badkamer renovatie in Antwerpen komen we nog eens langs om de planning door te nemen. Als de werken in je badkamer van start gaan, beschik je ook steeds over een vaste contactpersoon die de werken opvolgt. Zit je toch nog met vragen, dan kan je altijd bij deze persoon terecht. Zoals eerder aangegeven laten we na het renoveren van de badkamer alles netjes achter. Een professionele schoonmaakfirma komt de badkamer reinigen. 

Controleren van de opgeleverde badkamer

Zijn de renovatiewerken aan je badkamer afgerond, dan nemen we samen het eindresultaat onder de loep. Wij bekijken samen met jou de gerenoveerde badkamer en pas wanneer je 100% tevreden bent, wordt de eindfactuur opgesteld. 

Zelf de kracht van RenoZen ervaren? 
Ben je ook toe aan het renoveren van je badkamer of wil je een nieuwe badkamer laten plaatsen? Maak dan zeker eens een afspraak met RenoZen. Ondertussen hebben we honderde referenties en hebben we al heel wat badkamers in Antwerpen mogen renoveren. Ons stappenplan en ons professioneel team staat garant voor een persoonlijke en kwalitatieve aanpak. Wij komen graag bij jou ter plaatse om de situatie te bekijken en zorgen voor een vlekkeloze badkamerrenovatie op maat.

 

All rights reserved - RenoZen BV

download side Image

Vul je gegevens in om ons inspiratiemagazine gratis te ontvangen

    Je bent al even op onze website en hebt waarschijnlijk nog vragen. Vraag hier gerust een offerte aan en wij staan je bij met het juiste advies.