Je badkamer renoveren om een hotelgevoel te bekomen

/wp-content/uploads/2020/10/jose-soriano-1230119-unsplash-1280x854.jpg
Ben je helemaal gek van de badkamers in hotels? Wil je een badkamerrenovatie die je thuis een badkamer schenkt zoals in een hotel? Wel, dat is perfect mogelijk. Bij RenoZen renoveren we je badkamer en maken we er een pareltje van. Je waant je net in een chique hotel, inclusief badkamer. Volgende elementen zijn essentieel om een hotelgevoel te bekomen. 

 

Zorg voor het perfecte licht

Bij een badkamerrenovatie wordt het licht wel eens over het hoofd gezien. Jammer, want dit zorgt net voor sfeer en warmte. Hotels denken wel na over licht en dat merk je in de badkamers. Ook bij het renoveren van jouw badkamer denken we mee over de verlichting. Meer nog, als je wilt gaan we mee de verlichting kiezen. Mijd felle lampen, zorg voor kleinere lampjes en wat indirect licht, en je bekomt een wereld van verschil. 

 

Een fijne regendouche

Eerlijk, een fijne regendouche is onmisbaar in je gerenoveerde badkamer. Bij de moderne kranen kies je zelf straal, druk en temperatuur. Systemen genoeg die dit voor je regelen. Moderne installaties garanderen net die straal die perfect bij jou of het moment past. Schrobben of relaxen, je past de straal in een oogwenk aan. 

 

Accessoires

Heel wat hotels beschikken over eigen accessoires, dus laat je ook helemaal gaan in jouw nieuwe badkamer. Opvallende accessoires geven je gerenoveerde badkamer net dat tikkeltje extra. Luxe materialen doen wonderen. 

 

Hoe lang neemt het renoveren van een badkamer in beslag? 

Een badkamer renoveren is best een intensieve klus waar heel wat bij komt kijken. Door onze structurele aanpak en onze ervaring in het renoveren van badkamers, klaren we deze klus in een beperkte tijd. Binnen de 14 werkdagen beschik je over een volledig gerenoveerde badkamer. Volledig op maat en naar jouw wens samengesteld. Wij zijn voornamelijk actief in badkamerrenovaties in Antwerpen, maar ook buiten de provincie kan je ons af en toe vinden. 

 

Ook een badkamer in hotelstijl? 

Heb je een ideaalbeeld van je badkamer in je hoofd? Maak eens een afspraak. We bekijken graag samen met jou wat er mogelijk is met je te renoveren badkamer. Vaak leveren we verbluffende resultaten af.

All rights reserved - RenoZen BV

download side Image

Vul je gegevens in om ons inspiratiemagazine gratis te ontvangen

    Je bent al even op onze website en hebt waarschijnlijk nog vragen. Vraag hier gerust een offerte aan en wij staan je bij met het juiste advies.