Home / Keukenrenovatie Antwerpen

Keukenrenovatie Antwerpen

Afbeeldingen: 
  • Keukenrenovatie kookplaat
  • Keukenrenovatie
  • Keukenrenovatie

Keukenrenovatie zonder zorgen

De renovatie van keukens brengt vaak heel wat chaos en zorgen met zich mee. Niet zo bij RenoZen. Dankzij onze ervaring beschikken we over alle expertise om de gerenoveerde keuken van uw dromen op te leveren. Wij garanderen u kwaliteit, perfecte afwerking en een strakke oplevering volgens planning. U hoeft zelf helemaal niets te doen, behalve uw dromen met ons bespreken en uw favoriete materialen uitkiezen. Een keuken renoveren was nog nooit zo leuk!

 Vraag nu gratis uw offerte aan

Waarom voor uw keukenrenovatie te Antwerpen bij RenoZen aankloppen?

RenoZen brengt iets nieuws op het gebied van keukenrenovaties: wij hameren op een perfecte afwerking en bieden u een zorgeloze renovatie, waar u zelf bijna niets voor hoeft te doen. Het enige wat u hoeft te doen, is samen met ons bespreken wat uw wensen zijn. Vervolgens selecteert u de gewenste materialen en zorgen wij voor alle voorbereidende werken zoals elektriciteit, loodgieterij, bezetting, gyproc,... zodanig dat uw droomkeuken zorgvuldig en precies volgens schema kan geïnstalleerd worden door uw keukenbouwer.

We werken via een precieze dagplanning en controleren de voortgang van onze projecten dagelijks, waardoor uw nieuwe keuken altijd op tijd in de afgewerkte ruimte kan geïnstalleerd worden. Daarnaast vinden we het belangrijk dat u zo min mogelijk hinder van de renovatie ondervindt. Daarom denken wij ook aan de ruimtes in uw woning waar wij niet in werken, zoals de living en hal. We plakken alles perfect af en maken na de renovatie ook alles schoon. U zou bij wijze van spreken tijdens de renovatie op vakantie kunnen!


Nog vragen of interesse? Neem dan snel contact op of vraag een vrijblijvende offerte op. Onze vakmannen adviseren u graag over de mogelijkheden en prijzen!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rond badkamerrenovatie

* Verplichte velden