Kwalitatief en op maat Keukenrenovatie

De renovatie van keukens brengt vaak heel wat chaos en zorgen met zich mee. Niet zo bij RenoZen. Dankzij onze ervaring beschikken we over alle expertise om de gerenoveerde keuken van uw dromen op te leveren. Wij garanderen u kwaliteit, perfecte afwerking en een strakke oplevering volgens planning. U hoeft zelf helemaal niets te doen, behalve uw dromen met ons bespreken en uw favoriete materialen uitkiezen. Een keuken renoveren was nog nooit zo leuk!
Waarom RenoZen?
  • Wij regelen alles (bestellingen, leveringen,…)
  • Advies bij materiaalkeuze (prijs/kwaliteit,…)
  • Al het nodige vakmanschap onder 1 dak
  • Afwerking met oog voor detail
  • Strikte planning & beperkte doorlooptijd
  • Een snelle keukenrenovatie
  • Renovatie zonder zorgen!

Waarom voor uw keukenrenovatie te Antwerpen bij RenoZen aankloppen?

RenoZen brengt iets nieuws op het gebied van keukenrenovaties: wij hameren op een perfecte afwerking en bieden u een zorgeloze renovatie, waar u zelf bijna niets voor hoeft te doen. Wij ontwerpen geen keukens, daarvoor kunt u terecht bij uw vertrouwde keukenbouwer. Bij RenoZen staan we in voor alle voorbereidende werken. Denk daarbij aan het uitbreken van keukens, het aanpassen van water- en elektriciteitsleidingen, vloer- en tegelwerken, gyprocwerken en ga zo maar door. Voor alle keukenkasten en keukenapparaten, verwijzen we u graag door naar uw keukenbouwer.

✓ Een strikte planning van uw keukenrenovatie

We werken via een precieze dagplanning en controleren de voortgang van onze projecten dagelijks, waardoor uw nieuwe keuken altijd op tijd in de afgewerkte ruimte kan geïnstalleerd worden. Daarnaast vinden we het belangrijk dat u zo min mogelijk hinder van de renovatie ondervindt. Daarom denken wij ook aan de ruimtes in uw woning waar wij niet in werken, zoals de living en hal. We plakken alles perfect af en maken na de renovatie ook alles schoon. U zou bij wijze van spreken tijdens de renovatie op vakantie kunnen! Wij passen onze planning aan de voorbereidende werken aan, aan de plaatsingsdatum van de keukenleverancier. Zo geniet u zo snel mogelijk van uw vernieuwde keuken.

Nog vragen of interesse? Neem dan snel contact op of vraag een vrijblijvende offerte op. Onze vakmannen adviseren u graag over de mogelijkheden en prijzen!

All rights reserved - RenoZen BV

download side Image

Vul je gegevens in om ons inspiratiemagazine gratis te ontvangen

    Je bent al even op onze website en hebt waarschijnlijk nog vragen. Vraag hier gerust een offerte aan en wij staan je bij met het juiste advies.