Kleine badkamer? Zo haal je het meeste eruit

/wp-content/uploads/2020/04/Renozen_Dec_2019_Web_04-1280x853.jpg

Is je badkamer aan de kleine kant en niet zo functioneel ingericht? Dit komt vaak voor in oudere huizen: vroeger waren alle badkamers namelijk erg klein. Het is pas sinds kort dat de badkamer zo’n belangrijke rol krijgt toegewezen, en daar zijn we uiteraard blij mee! Ben je niet zo blij met je kleine badkamer en denk je aan een badkamerrenovatie in Antwerpen? Met een paar praktische aanpassingen kan je al een enorm groot verschil maken en haal je meer uit je kleine badkamer

 

1. Ga voor licht met glas en spiegels

Hoe meer licht er in je badkamer is, hoe groter de kamer zal lijken en aanvoelen. Kies daarom bij je badkamerrenovatie voor een douchedeur uit glas. Oké, je zal wel een beetje inboeten op privacy, maar wat maakt dat eigenlijk uit in je eigen huis? Je badkamer zal meteen een stuk groter lijken omdat je heel de ruimte benut. 

Uiteraard hangt er al een spiegel boven het wastafelmeubel, maar denk ook na om nog extra spiegels op andere plaatsen in je badkamer toe te voegen. Afwerkingen in glans brengen daarnaast hetzelfde effect met zich mee. Tijdens je badkamerrenovatie is het dus verstandig om voor glanzende materialen te kiezen bij bijvoorbeeld je badkamermeubel. Je badkamer zal gelijk stukken groter tonen! Daarnaast brengt het nog een uitstraling van luxe met zich mee. Wat wil je meer van een badkamerrenovatie in Antwerpen

2. Herdenk je opbergruimte

Hetgeen wat je écht niet uit het oog mag verliezen bij je badkamerrenovatie is de opbergruimte. Voldoende ruimte om zaken op te bergen betekent een opgeruimd geheel wat een heel stuk netter en groter zal ogen. Exact het resultaat wat je verwacht van een badkamerrenovatie in Antwerpen, toch? 

Beperkte plek op het badkamermeubel is ook een groot probleem in kleine badkamers. Waar moet jij je tasje koffie in de ochtend neerzetten? Dit probleem bespreek je best even bij je badkamerrenovatie, want er zijn heel wat oplossingen voor. Zo kunnen we simpelweg kiezen om de spoelbak wat meer naar links of rechts te plaatsen, zodat je meer ruimte hebt langs de andere kant. Bij een badkamerrenovatie van RenoZen wordt er aan alles gedacht! 

3. Vergeet de ventilatie niet 

Ventilatie zal er niet voor zorgen dat je badkamer er groter uitziet, het zal er wel voor zorgen dat je badkamer groter aanvoelt. Bij je badkamerrenovatie Antwerpen is het belangrijk om een ventilatiesysteem mee te integreren. Zo blijft je prachtig vernieuwde badkamer langer mooi, want vochtproblemen worden zo vermeden. Daarnaast is het een stuk gezonder én zal je zo sneller jezelf in de spiegel kunnen zien. 

Klaar om aan de slag te gaan met je badkamerrenovatie?

Volledig klaar om je kleine badkamer een nieuwe uitstraling te geven? Reken op Renozen voor je badkamerrenovatie in Antwerpen. Weet dat we klaarstaan om al jouw wensen en noden van naderbij te bekijken én waar te maken. Daarnaast is je badkamerrenovatie al volledig rond op 14 werkdagen. Waar wacht je op?

All rights reserved - RenoZen BV

download side Image

Vul je gegevens in om ons inspiratiemagazine gratis te ontvangen

    Je bent al even op onze website en hebt waarschijnlijk nog vragen. Vraag hier gerust een offerte aan en wij staan je bij met het juiste advies.