Kurk in de badkamer

/wp-content/uploads/2020/06/beba6b743f4186cfca0f8a4de4a7fa52-1280x756.jpg

Aan de slag met kurk in de badkamer? Dan ben je helemaal mee! Dit materiaal biedt immers heel wat mogelijkheden. Kurk in de de badkamer is momenteel nog niet zo populair, maar daar zou wel eens snel verandering in kunnen komen. 

Kurk beschikbaar in een waaier aan kleuren en stijlen 

Wie denkt dat kurkvloeren er allemaal hetzelfde uitzien, die heeft het grondig mis. Tegenwoordig kan een kurkvloer in zowat alle stijlen, structuren en afwerkingen. Je kunt je kurkvloer helemaal aanpassen aan jouw smaak. Meer nog er zijn zelfs vloeren die je niet van een houten vloer kunt onderscheiden, maar dan wel met de troeven van kurk. 

Waarom kies je voor een badkamervloer van kurk? 

Simpel, omdat een vloer van kurk ontzettend veel comfort biedt. De celstructuur is gevuld met lucht, waardoor deze omgevingswarmte opneemt en vasthoudt. In de winter beschik je dus steeds over een warm aanvoelende vloer. Bovendien dempt kurk uitstekend het geluid, waardoor je geen storende galm hebt. Kurk loopt zacht en is dus ideaal om blootsvoets over te paraderen. Beschik je over vloerverwarming in je badkamer of wens je deze te laten plaatsen? Dat kan perfect in combinatie met kurk. Met antislip beperk je de kans op uitschuivers en kurk is dan ook perfect voor kindervoetjes. 

Waterbestendige kurkvloer

Kurk is van nature waterafstotend. Perfect dus voor in de badkamer. Met een speciale vernis zorg je ervoor dat vlekken geen kans maken en dat je jaren over een prachtige vloer in je badkamer beschikt. Bacteriën en schimmels krijgen geen kans en kurk kan zelfs in de doucheruimte. Een kurkvloer vergt weinig onderhoud en is stofwerend en slijtvast. 

Duurzaam materiaal 

Kurk is niet alleen mooi, het is ook duurzaam en milieuvriendelijk. Het is een natuurlijk product en biologisch afbreekbaar. Door de uitstekende isolatie moet je ook minder verwarmen wat ook weer bijdraagt aan een beter milieu én je portemonnee. 

Meer weten over kurk? 

Wens je meer te weten over de mogelijkheden van een kurkvloer in je badkamer? Wij vertellen je er graag meer over. Ook in jouw badkamer past ongetwijfeld een kurkvloer. Maak een afspraak via het contactformulier en we bespreken tot in de kleinste details de mogelijkheden. 

All rights reserved - RenoZen BV

download side Image

Vul je gegevens in om ons inspiratiemagazine gratis te ontvangen

    Je bent al even op onze website en hebt waarschijnlijk nog vragen. Vraag hier gerust een offerte aan en wij staan je bij met het juiste advies.