Meer dan enkel een badkamerrenovatie Antwerpen

/wp-content/uploads/2020/04/Van-Doninck-Ranst_Web-1280x854.jpg

Woon je in Antwerpen en ben je op zoek naar de perfecte badkamerrenovatie? Kan je badkamer een opfrissing gebruiken of wil je gelijk een prachtige badkamer laten plaatsen in je nieuwbouw? Wel, dan zit je goed bij RenoZen. Als badkamerspecialist in Antwerpen zijn we thuis in het renoveren van badkamers. Maar we doen meer dan enkel je badkamer verbouwen. 

Een partner voor uw badkamerrenovatie

Het renoveren van een badkamer is een hele klus. Bij Renozen realiseren we meer dan 100 badkamerrenovaties in Antwerpen per jaar, dus we kunnen wel stellen dat we dat in de vingers hebben. Verschillende badkamers komen aan bod: klein, groot, landelijk of modern, alles kan. Wij denken graag mee over het ontwerp, zorgen voor een optimale indeling en gaan voor de geschikte materialen. Een badkamer moet er niet enkel goed uitzien, ze moet ook praktisch zijn in gebruik en jaren meegaan

Het kiezen van de juiste materialen voor je badkamerrenovatie in Antwerpen is dan ook essentieel. Om je optimaal te begeleiden, je de scherpste prijzen te gunnen en zeker te kunnen zijn dat je 100% tevreden bent achteraf, gaan we samen met jou op pad. In de showroom van de badkamerspecialisten, tegelwinkels en verlichtingswinkels met wie we samenwerken, helpen we je kiezen. Wij bekijken steeds het grotere plaatje en houden rekening met je budget.

Bij al onze partners geniet jij mee van de kortingen die we daar bedongen hebben. Zo krijg je wel heel veel badkamer voor je budget. Wij zijn zeker dat we met kwalitatieve materialen aan de slag kunnen en jij bent zeker dat je badkamer er net zo komt uit te zien als in je droom. 

Professionele schoonmaak achteraf

Een piekfijne badkamer is een zekerheid, maar wij bezorgen je ook een kraaknette badkamer. Wij sturen na de werken immers een professionele schoonmaakfirma naar je toe, die je badkamer tot in de kleinste spleetjes poetst. Zo geniet je onmiddellijk van je prachtige badkamer, zonder energie te verliezen. 

Kom onze persoonlijke aanpak ervaren

Ben jij wel te vinden voor een persoonlijke aanpak? Wil je een badkamerrenovatie in Antwerpen op maat, bij een kleinschalig, maar vakkundige badkamerspecialist met de nodige expertise? Maak dan eens een afspraak met RenoZen. Wij luisteren naar je verhaal, capteren je wensen en komen met een voorstel op maat. Zo beschik jij in geen tijd over een nieuwe badkamer die binnen je budget past. 

All rights reserved - RenoZen BV

download side Image

Vul je gegevens in om ons inspiratiemagazine gratis te ontvangen

    Je bent al even op onze website en hebt waarschijnlijk nog vragen. Vraag hier gerust een offerte aan en wij staan je bij met het juiste advies.