PROJECTEN IN DE KIJKEREnkele van onze referenties

Soms zeggen beelden heel wat meer dan woorden. Hier combineren we beide. Bekijk enkele van onze recente referenties en grasduin door de Google Reviews die geschreven werden over RenoZen.

/wp-content/uploads/2021/12/Renozen-Berchem-01.jpg
Familie Smits
/wp-content/uploads/2021/12/Renozen-Berchem-05.jpg
Familie Boeckx
/wp-content/uploads/2021/12/Renozen-oud-turnhout-01.jpg
Familie Van Gansen
/wp-content/uploads/2020/04/Renozen_Dec_2019_Web_07.jpg
Familie De Graaf
/wp-content/uploads/2021/04/Renozen-Maart-2021-04-web-kopie.jpg
Familie Van Doninck
/wp-content/uploads/2021/04/Renozen-Maart-2021-12-web-kopie.jpg
Familie Verhulst
/wp-content/uploads/2021/04/Renozen-Maart-2021-25-web-kopie.jpg
Familie Luyckx
/wp-content/uploads/2021/04/Renozen-Dag-2-01-web.jpg
Familie Van Dyck
/wp-content/uploads/2020/09/Renozen-Dag-1-13-web.jpg
Familie Bridic
/wp-content/uploads/2020/09/Renozen-Dag-1-01-web-1.jpg
Familie De Handschutter
/wp-content/uploads/2020/09/Renozen-Dag-2-11-web.jpg
Familie Mushidi
/wp-content/uploads/2020/09/Renozen-Dag-1-23-web.jpg
Familie Porter
/wp-content/uploads/2017/05/Renozen_Dag_2_13_web-2.jpg
Familie De Bondt
/wp-content/uploads/2020/04/Thys-Sint-Job_Z3A0486.jpg
Familie Thys
/wp-content/uploads/2020/04/Smet-Wilrijk_Z3A0405.jpg
Familie Smet
/wp-content/uploads/2020/04/Rubbens-Kapellen-1.jpg
Familie Rubbens
/wp-content/uploads/2020/04/Noens_Berendrecht_web.jpg
Familie Noens
/wp-content/uploads/2020/04/Van-Den-Broeck-Kessel_Web.jpg
Familie Van Den Broeck
/wp-content/uploads/2020/04/Biesmans-Antwerpen_Web-1.jpg
Familie Biesmans
/wp-content/uploads/2020/04/Renozen_Dec_2019_Web_20.jpg
Familie Janssens
/wp-content/uploads/2020/04/Verbelen-Antwerpen_Web.jpg
Familie Verbelen
/wp-content/uploads/2020/04/Buys-Beersel.jpg
Familie Buys
/wp-content/uploads/2017/05/Dewinter-1.jpg
Familie De Winter
/wp-content/uploads/2020/04/Cuypers-Kalmthout_22.jpg
Familie Cuypers
/wp-content/uploads/2020/04/Hermans-Mortsel-40.jpg
Familie Hermans
/wp-content/uploads/2020/04/Van-Laer-Burcht_MG_6736.jpg
Familie Van Laer
/wp-content/uploads/2020/04/Twadrous-Mechelen_MG_6771.jpg
Familie Twadrous
/wp-content/uploads/2021/04/20210417_182043-scaled.jpg
Familie Becegato

Google reviewsWat klanten over ons zeggen ...

Recent werd onze kleine badkamer vernieuwd. We hebben voor Renozen gekozen omdat we er het meeste vertrouwen bij hadden. Vanaf het eerste gesprek met Timothy keken we al enorm uit naar het eindresultaat. We kregen ruim op voorhand een gedetailleerde planning van de werken van Iris. Die planning werd perfect gevolgd. Voor de keuze van tegels en sanitair kregen we professionele uitleg van Timothy. Een paar weken voor aanvang van de werken werd alles nog eens doorgenomen door projectopvolger Siegfried. Op alle praktische en technische vragen kregen we een antwoord. De werken verliepen vlot en de hinder is eerder beperkt. Problemen die zich voordeden werden direct opgevolgd en opgelost. Elk mailtje naar eender wie wordt direct beantwoord. Dikke proficiat. En nu genieten we van een prachtige badkamer.

Peter Floin

Zelden zo’n fijn gevoel overgehouden aan een verbouwing! Het eerste contact was heel hartelijk en ik kreeg een duidelijke uitleg over wat ik kon verwachten van RenoZen. Jan gaf professioneel advies en dacht mee na over wat het meest aansloot bij mijn wensen. Ook met werfleider Siegfried had ik een aangenaam en warm contact. Hij hield me op de hoogte van de werken en was steeds vlot bereikbaar voor al mijn vragen. De onderaannemers waren vriendelijk en correct in het uitvoeren van de werken. De communicatie over het algemeen was top, wat zorgde voor veel vertrouwen en een persoonlijke toets gaf aan de werken. Heel content van mijn nieuwe badkamer, RenoZen is zeker een aanrader!

Anke Stoffelen

Het verschil tegenover andere renovatiebedrijven is al snel duidelijk wanneer men bezoek krijgt na het 1e telefoontje. Er wordt glashelder verteld hoe ze werken en wat de mogelijkheden zijn. Indien je dat wenst staat men je bij met raad en daad bij het kiezen van de materialen, van een service gesproken! Vervolgens wordt alles nog eens tot in de puntjes besproken van A tot Z. RenoZen werkt met bekwame én vriendelijke mensen die correct en proper hun werk doen en als ze op een probleem botsen wordt dat op een snelle en correcte wijze afgehandeld. Kortom, deze firma levert topkwaliteit en hun service is onbetaalbaar ! Zeker een aanrader indien men een badkamer laat renoveren.

Geert Mampaey

Na de volledige renovatie van mijn badkamer ben ik ervan overtuigd dat Renozen de juiste keuze was voor mij. Door de goede planning en het overzicht van de werfleider, verloopt alles vlot en met zo weinig mogelijk zorgen. Natuurlijk zal een renovatie nooit 100% stressvrij zijn, er zijn altijd onverwachte situaties waarvoor een oplossing gezocht moet worden, maar de samenwerking van het ganse team maakt het geheel wat makkelijker te verteren. Al mijn wensen zijn gevolgd, geen vraag was te veel, alle medewerkers zijn stipt, beleefd en vriendelijk, en ruimen elke dag achter zich op, en het resultaat is een mooie EN goed functionerende badkamer. Dank aan iedereen die hieraan meegewerkt heeft, en nog veel succes, Renozen!

Sabine Roelandt

Zeer vlotte en snelle plaatsing en samenwerking. Zeker een aanrader voor mensen die graag met een gerust hart verbouwen

Rob Kouba

Het is nu enkele maanden geleden dat onze badkamer gerenoveerd werd door Renozen. Het contact met zowel Timothy als met Siegfried, verliep steeds vlot en correct: alles werd doorgesproken en correct gecommuniceerd.
De begeleiding tijdens de keuze van tegels en meubels heeft ook een absolute meerwaarde betekend voor ons.
Ook van de werken zelf zijn we ontzettend tevreden, alle vakmensen zijn vriendelijk, ze weten waar ze mee bezig zijn en leveren stuk voor stuk prachtig werk op. Het prijskaartje mag dan iets hoger geweest zijn, we hebben er enerzijds gemoedsrust voor gekregen tijdens de werken en anderzijds een prachtig afgewerkte badkamer na de werken!

Janne Wouters

Wij hebben samen gewerkt met Renozen voor een totale badkamerrenovatie. De werkmannen hebben daar ongeveer 15 dagen over gedaan. Het resultaat is geweldig. Toen we een kleine tegenslag hadden werd er meteen gezocht naar een oplossing en dezelfde dag nog was alles opgelost. Perfecte en vlotte communicatie/samenwerking (dagelijks werden we op de hoogte gebracht van wat er werd gedaan die dag), en alles is netjes afgewerkt. Wij zijn erg tevreden van onze nieuwe badkamer.

Steven Wateerschoot

Volledige badkamer- en keukenrenovatie laten uitvoeren. Van het eerste gesprek met Jan tot de deur voor de laatste maal werd dichtgetrokken verliep alles zoals het altijd zou moeten zijn. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat en denk er al over na om alles nog eens over te doen … gewoon omdat het zo’n leuke ervaring was ? Niet twijfelen, doen!

Daniel Degraeve

Vanaf de eerste kennismaking een goed gevoel.
Het samen uitzoeken en naar winkel gaan voor badkamer en tegels uit te kiezen was heel geruststellend.
De planning was top  en klopte van de eerste tot de laatste dag, de vakmannen staan goed met elkaar in contact.

Ik kan Renozen aan iedereen aanbevelen.

Leo Soetewey

Samenwerken met Renozen voldeed aan al onze verwachtingen. Een aanrader!

Greet Bergé

Zeer aangename ervaring. RenoZen heeft onze badkamer en keuken renovatie gedaan. Al onze bezorgdheden werden opgevolgd. Tevens kregen we vooraf uitgebreid een overzicht van hoe de werken zouden verlopen en wie wat, wanneer zou doen. De verschillende aannemers waren stuk voor stuk vakmensen.

Annick Kinne

begeleidt wat er uitgevoerd is en nog uit te voeren. Alle vakmannen kennen hun job zeer goed en zijn uiterst bekwaam. Werkmannen houden zich aan de afspraak en kan je goed mee overleggen. Het enigste minpuntje is misschien de prijs. Die was aan de hoge kant, maar anderzijds krijg je wel goed en degelijk uitgevoerd werk on time. Keep up the good work !!!

Tom De Wit

Na jarenlang uitstel heb ik na het eerste gesprek met Timothy van Renozen vrijwel meteen de knoop doorgehakt om mijn badkamer en toilet te laten renoveren. Renozen gaf meteen een goede indruk met een duidelijke offerte, vrijwel onmiddellijk antwoord op al mijn vragen en een overzichtelijke planning. Ondertussen zijn de werken uitgevoerd door een groep van aangename, vriendelijke werkmannen die goed samenwerkten. De planning klopte als een bus! En nu kan ik dus genieten van mijne nieuwe badkamer! Mijne eerste indrukken van Renozen zijn waargemaakt! Dankjewel Renozen! Dankjewel specialisten! Jullie waren het allemaal waard!

Wendy Boljau

Voorlopig beste ervaring qua kwaliteit en timing bij renovatiewerken.

Ruben Vanleene

Met een bang hartje gestart aan onze grote werken. Al snel terecht gerust gesteld door excellent vakmanschap en uitstekende ondersteuning

Mariska Van Brustum 

Voor de mooiste badkamer
Voor de beste vakmannen
Voor het meest bijzondere advies
Voor de vriendelijkheid
Voor de perfecte opvolging
Voor mensen die nog vreugd en eer halen uit hun vak
Ik ben blij!
Dank RENOZEN

Stefaan Degand

All rights reserved - RenoZen BV

download side Image

Vul je gegevens in om ons inspiratiemagazine gratis te ontvangen

    Je bent al even op onze website en hebt waarschijnlijk nog vragen. Vraag hier gerust een offerte aan en wij staan je bij met het juiste advies.