Vacature:
werfcoördinator (m/v)

Als toonaangevende specialist in het renoveren van badkamers in de regio Antwerpen zijn we momenteel op zoek naar een WERFCOORDINATOR. Je komt terecht bij een kwalitatief en dynamisch Antwerps bedrijf dat stevig groeit. We beschikken over een uitstekende reputatie en bevinden ons in het hogere klantensegment.

Jouw job …

Als gedreven werfcoördinator sta je in voor de piekfijne opvolging van de badkamerrenovaties bij onze klanten. Je bent het eerste aanspreekpunt, volgt de tijdige oplevering op en communiceert op de werf met de verschillende vaklui die aan de slag gaan. Jij bent de spil in ons verhaal en het uithangbord ter plaatse van ons bedrijf. Kortom: jij zorgt dat de droombadkamer van onze klant een feit wordt! 

Jij bent de witte raaf als je …

Een technische achtergrond hebt in bouw/renovatie Vlot communiceert met klanten en ook met de vaklui een aardig woordje kunt meepraten Beseft dat klanten ontzettend belangrijk zijn Gedreven en perfectionistisch bent Geen problemen ziet, maar oplossingen Trots wil zijn op je job Over de nodige flexibiliteit beschikt, maar ook gestructureerd te werk kan gaan.

Wat wij voor je in petto hebben?

Een directe communicatielijn met de zaakvoerder Een vast contract, maar ook op zelfstandige basis werken is mogelijk Een mooi loon, extralegale voordelen, de nodige vrijheid en zelfstandigheid Een job binnen een bedrijf dat voor kwaliteit staat en een uitstekende reputatie heeft!

Ben jij de geknipte kandidaat?

Solliciteer vandaag nog en wie weet ben jij binnenkort onze onmisbare schakel op de werkvloer!