Zo gebruik je een mand in je badkamer - RenoZen

Stevens 2

Manden zijn niet meer weg te denken uit ons interieur. We vinden ze in alle vormen, maten, geuren en kleuren én tegenwoordig vinden we ze ook in onze badkamer. Bekijk hieronder de inspiratie om manden niet alleen als decoratiestuk, maar ook als opberging te gebruiken. En nee, dan bedoelen we niet de wasmand, hoewel die misschien ook een upgrade kan gebruiken.

Mand als opberging

Manden zijn een handig (en mooi) stuk om badkamerspullen in op te bergen. Kleine manden gebruik je om op je wastafel te zetten en je alledaagse spulletjes in op te bergen. Grote manden kan je dan weer gebruiken om handdoeken in te leggen of toiletrollen in weg te stoppen. Natuurlijk kan je ze ook gebruiken als vuilbak of om je wasmand een upgrade te geven.

Mand als bloempot

Planten in je badkamer zetten is niet nieuw, maar voor grote planten kunnen manden gebruikt worden als leuke bloempot. Zo geef je jouw eigen badkamer toch iets extra’s mee en kan je de mandentrend helemaal doortrekken.

Mand als decoratie

Een mand kan je ook (leeg) in de badkamer gebruiken als decoratie. Zet er een paar onder je wastafel, gebruik ze aan je bad voor je badspons of hang ze aan de muur om kleine plantjes in te zetten.

 

All rights reserved - RenoZen BV

download side Image

Vul je gegevens in om ons inspiratiemagazine gratis te ontvangen

    Je bent al even op onze website en hebt waarschijnlijk nog vragen. Vraag hier gerust een offerte aan en wij staan je bij met het juiste advies.