Kwalitatief en op maat Badkamerrenovatie
Antwerpen & Vlaams-Brabant

Op zoek naar een betrouwbare specialist in badkamerrenovatie in Antwerpen en Vlaams-Brabant? Bij RenoZen zorgen we voor een piekfijne oplevering van uw badkamer en renoveren we ze tot in de puntjes. Naar jouw smaak en binnen uw budget.
Waarom RenoZen?
 • Wij regelen alles (bestellingen, leveringen,…)
 • Advies bij materiaalkeuze (prijs/kwaliteit,…)
 • Al het nodige vakmanschap onder 1 dak
 • Afwerking met oog voor detail
 • Strikte planning & beperkte doorlooptijd
 • Uw badkamerrenovatie in 14 werkdagen
 • Renovatie zonder zorgen!

✓ Zorgeloos uw badkamer laten renoveren

Bent u op zoek naar de expert in badkamerrenovatie te Antwerpen en Vlaams-Brabant die u kwaliteit, een perfecte afwerking en een strikte naleving van de planning garandeert? Dan bent u bij RenoZen aan het juiste adres.

Wij streven ernaar om alle oude misvattingen over badkamerrenovaties te doen verdwijnen. Uw badkamer laten renoveren hoeft namelijk helemaal niet chaotisch, vermoeiend of gecompliceerd te zijn. Bij RenoZen is het een zorgeloze ervaring, waarbij u zelf zo goed als niets hoeft te doen. Wij luisteren naar uw wensen en toveren die om tot de badkamer waar u altijd van gedroomd hebt!

✓ Renovatie van uw badkamer in Antwerpen/Vlaams-Brabant volgens stappenplan

RenoZen werkt voor elke badkamerrenovatie in Antwerpen en Vlaams-Brabant steeds met een precies stappenplan. U hoeft zelf helemaal niets te doen, behalve samen met ons bespreken wat uw wensen zijn en de materialen uitkiezen. Indien u dat wenst, gaan we samen met u naar de leveranciers en voorzien u van het beste advies.

Aan de hand van een strakke dagplanning en het vooraf besproken 3D badkamerontwerp gaan wij vervolgens aan de slag met uw badkamerrenovatie te Antwerpen en Vlaams-Brabant. De badkamer die uiteindelijk wordt afgeleverd is gebruiksklaar en tot in de puntjes afgewerkt. Eens opgeleverd, kan u er direct van genieten. Uiteraard komt RenoZen na de installatie van uw nieuwe badkamer nog eens langs voor een nabespreking, zodat wij er zeker van zijn dat alles aan uw wensen voldoet.

/wp-content/uploads/2019/12/Renozen_Dag_1_08_web-640x480.jpg
/wp-content/uploads/2019/12/Renozen_Dag_2_23_web-640x480.jpg

Is uw badkamer toe aan een renovatie?

Aarzel dan niet en beschrijf ons al uw wensen. Wij contacteren u binnen de 48u voor een vrijblijvende afspraak bij u thuis.

✓ Een volledige badkamerrenovatie in 14 werkdagen

Kleine herstellingen of aanpassingen aan uw huidige badkamer doen we niet. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van de totaalrenovatie van badkamers. Van  het slopen van de oude badkamer tot het vernieuwen van de leidingen en perfecte afwerking van uw nieuwe badkamer. Doordat wij beschikken over al het  nodige vakmanschap onder één dak hoeft u niet te puzzelen tussen verschillende partijen en hun planningen. Bij RenoZen nemen we al deze stresserende taken van u over.

Van het eerste bezoek tot de nabespreking: uw hele badkamerrenovatie wordt voor u geregeld. En dit kan al in 14 werkdagen!

✓ Tips & advies voor de keuze van uw nieuwe badkamer

Wilt u uw badkamer renoveren, maar bent u nog op zoek naar tips? Wij renoveren uw badkamer precies zoals u dat wilt, helemaal op maat gesneden. Wij geven u tips bij het uitzoeken van de kleuren, het materiaal, kasten enzovoorts, maar u kiest wel alles zelf uit! Onze ervaring kan u helpen bij het kiezen van het juiste materiaal dat bij uw gerenoveerde badkamer past. Op onze badkamer inspiratie pagina vindt u alvast een aantal badkamerrenovaties die wij gerealiseerd hebben. Wellicht doet u daar al inspiratie op.

✓ Badkamerrenovaties regio Antwerpen en Vlaams-Brabant

Om onze strikte planning te kunnen garanderen, beperken wij onze badkamerrenovatie werken tot provincie Antwerpen. Zo kunnen wij indien nodig steeds snel ter plaatse komen. U wil uw badkamer renoveren, woont in Edegem, Herentals, Kalmthout, Londerzeel of Wemmel en bent op zoek naar een specialist? Voor een badkamerrenovatie regio Antwerpen en Vlaams-Brabant bent u bij RenoZen aan het juiste adres!

✓ Vrijblijvende afspraak & offerte

Wie een badkamer laat renoveren, wil natuurlijk weten wat de mogelijkheden zijn en wat er zo al in de badkamerrenovatie prijs zal opgenomen worden. Aangezien elke badkamerrenovatie in Antwerpen anders is, maken wij graag een vrijblijvende offerte op maat op.

Na het eerste contact, maken wij binnen 48 uur een afspraak om uw badkamer te komen bekijken en te luisteren naar uw wensen. Wij zullen u daarna laten weten wat de kosten om uw badkamer te renoveren zijn middels een vrijblijvende offerte.

Nog vragen of interesse? Neem dan snel contact op of vraag een vrijblijvende offerte op. Onze vakmannen adviseren u graag over de mogelijkheden en prijzen!

KlantenreviewsWat vinden onze klanten?

Download ons gloednieuwe magazine boordevol verrassende tips.Dé gids om je badkamerdroom waar te maken.

Laat je inspireren door prachtige foto's. Verkrijg tips die we verzamelden uit honderden badkamerrenovaties, kom bijvoorbeeld te weten waarom je in Antwerpen best oppast met zwarte kranen. Plus, voor alle lezers hebben we nog een speciale aanbieding. Download ons RenoZine dus nu naar je mailbox!
badkamer renovatie magazine

Een offerte aanvragen?

Wens je een offerte op maat? Contacteer ons en we maken een afspraak.
  Inspiratie

  All rights reserved - RenoZen BV

  download side Image

  Vul je gegevens in om ons inspiratiemagazine gratis te ontvangen

   Je bent al even op onze website en hebt waarschijnlijk nog vragen. Vraag hier gerust een offerte aan en wij staan je bij met het juiste advies.