Google reviews

Google reviews

Galina Verbist
2022-12-21
Mino
2022-12-12
Wij zijn heel blij met onze nieuwe badkamer. Alles is verlopen volgens de planning. De communicatie met Charline en Axel was vlot en duidelijk. We waren weinig thuis tijdens de verbouwing maar werden mooi op de hoogte gehouden van iedere vordering. Ik raad Renozen ten zeerste aan!
F. Loncin
2022-12-04
De samenwerking met Renozen is bijzonder vlot verlopen. Snelle en correcte service, constructieve voorstellen, strikt tijdsschema dat feilloos gevolgd wordt, zeer vlot bereikbaar, zowel voor, tijdens als na de werken, vriendelijke en toegankelijke medewerkers, top eind resultaat!
Arne De Backer
2022-11-23
Onze ervaring met Renozen was zeker positief. Wij zijn zeer tevreden met onze totaalrenovatie van de badkamer en vernieuwing van de vloer in de slaapkamer. Er was steeds een snelle en efficiënte communicatie tussen klant en aannemer. Er werd op voorhand een overzichtelijke planning opgemaakt die ook erg stipt werd opgevolgd. Drie weken duurden in ons project ook effectief drie weken. Bij het bij het samenstellen van het meubilair en de tegels werden we professioneel bijgestaan door Charline. Tijdens de werf stond werfleider Axel steeds klaar om te antwoorden op onze vragen en bezorgdheden. Renozen is zeker een aanrader als je een goed georganiseerde verbouwing wenst.
Melissa De Ridder
2022-11-16
Al van bij het eerste kennismakingsgesprek waren we overtuigd van Renozen. Alles werd zeer professioneel aangepakt en er werd rekening gehouden met onze wensen. Charline hielp ons bij de keuze van de badkamermeubels en tegels. Axel heeft het hele project in goede banen geleid (van afbraak tot opbouw). Er werd een strikte planning gevolgd van begin tot eind waardoor alles tijdig klaar was. Wij zijn zeer tevreden van het resultaat en van Renozen! Zoals bij alle renovaties kwamen er onverwachte gebreken in de woning naar boven maar deze werden heel snel en correct aangepakt. Een aanrader!
Stijn Poppe
2022-10-13
Na veel zoeken, wikken en wegen besloten om met Renozen in zee te gaan . Een keuze die ik mij niet beklaag en iedereen kan aanraden. Zeer professioneel team waar je gerust in kan zijn ! Extra dank aan Timothy en Axel voor de goede opvolging van de werken en de aangenamen samenwerking. Waren altijd te bereiken en konden hulp/raad bieden waar nodig.
Nicola White
2022-10-03
From the first initial visit by Jan and the selection of the bathroom fixtures and tiles through to all the professionals working on the build, the process has been smooth, delivered on time, and to a high specification. Thank you Renozen!
alfons ides
2022-09-16
We zijn erg tevreden over onze nieuwe badkamer, geplaatst door Renozen. We ontvingen duidelijke info en planning. Er werd gewerkt met vakmensen die mee denken tijdens de werken. Problemen tijdens de werken werden altijd snel en vakkundig opgelost. Het directe contact met de coördinator, de zaakvoerder en zijn vrouw op de planning is een absolute meerwaarde en een geruststelling tijdens de werken.