Klantenreviews Wat vinden onze klanten?

De mening van de klanten is volgens ons de enige mening die er toe doet. Wij luisteren altijd zeer aandachtig naar hoe zij de renovatie beleven en of er zaken zijn die wij nog beter kunnen doen. Wij delen hun ervaringen ook graag met jou zodat je een goed geïnformeerde keuze kan maken voor de juiste badkamerspecialist.

Klanten geven Renozen een
gemiddelde score van 4,9/5

 • Avatar

  Gerlinde Lauwers
  ★★★★★
  een maand geleden

  Reeds vanaf ons eerste gesprek hadden we een goed gevoel bij Renozen. Van begin tot het einde verliep alles heel vlot (van afbraak tot opbouw nieuwe badkamer) dankzij een uitstekende voorbereiding, inplanning, en opvolging door Axel. … More Charline hielp ons met goede raad en enthousiasme de juiste keuze maken voor betegeling en sanitair. Alles werd knap afgewerkt door stuk voor stuk Top-professionele werkmannen met een hart voor hun stiel, steeds vriendelijk en tegemoetkomend, zelfs de mannen van de afbraak hebben super hun best gedaan om zo min mogelijk stof achter te laten dankzij afplakken van vloeren en plaatsen stofdeuren. Iedereen was goed op elkaar afgestemd.
  De plafondverlichting moest besteld worden en werd na de afwerking geplaatst zoals beloofd. Op Renozen kan je betrouwen dat is alleszins onze ervaring. We zijn blij dat we voor deze firma kozen!
 • Avatar

  Kristel Smeets
  ★★★★★
  8 maanden geleden

  Vanaf kennismaking met Jan tot het einde van de werken super tevreden. Professionele vakmannen met kennis, sterke opvolging door Axel. Alles tot in de puntjes verzorgd, bijna jammer dat de werken zijn afgerond. Niet twijfelen en gewoon … More van hun kennis gebruik maken. Een zeer tevreden klant!
 • Avatar

  Daniël Boeykens
  ★★★★★
  5 maanden geleden

  Snelle en duidelijke communicatie; vlotte samenwerking; stipte, kwalitatieve en verzorgde uitvoering en planning; stielmensen die meedenken en oplossingen aanreiken; een geslaagde en mooie renovatie van badkamer en toilet.
 • Avatar

  Nathalie
  ★★★★★
  10 maanden geleden

  Een betrouwbare firma die ook naar een mooi eindresultaat streeft. Goede vaklui, schoonheidsfoutjes worden opgelost, Tim, Iris en de werfleider zijn steeds te bereiken en volgen de werken goed op. Een aan te raden firma, heel tevreden! … More
 • Avatar

  giorgio m
  ★★★★★
  10 maanden geleden

  Een zeer professionele aanpak door echte vakmannen. Een stipte oplevering van een prachtige badkamer volledig volgens plan.
 • Avatar

  Kristel Ponet
  ★★★★★
  4 maanden geleden

  Wat een superfijne ervaring! Onze allereerste totaalrenovatie, best een beetje spannend maar met RenoZen zou ik er meteen opnieuw aan beginnen. Op 2 weken was alles beslist en beklonken: eerste contact, huisbezoek, keuze materialen/meubilair … More en planning. De grote sterkte van RenoZen is de strakke regie en de zeer vlotte communicatie tussen de verschillende onderaannemers, allemaal topprofessionals, die zeer goed op mekaar zijn ingespeeld en die mekaars werk ook respecteren en appreciëren. Bedankt: Tim, voor de topervaring, -begeleiding en -advies; Iris, voor de strakke planning en de fijne communicatie; Axel, om altijd klaar te staan tijdens de werken.
 • Avatar

  Jeanine Van Reet
  ★★★★
  2 maanden geleden

  Kan ladderlift leveren tot op 13 verdiep voor 75 euro. Een badkamer bezetten kost 300 euro..
 • Avatar

  Laura
  ★★★★★
  7 maanden geleden

  De renovatie van onze badkamer en aparte wc was ons eerste renovatieproject en dankzij Renozen is dit heel vlot verlopen. De werkmannen waren goed op elkaar afgestemd en we konden de werfleider makkelijk bereiken als we toch met een vraag … More zaten. Voor onze kleine badkamer was het een grote meerwaarde dat Timothy mee de tegels en het sanitair is komen uitkiezen, aangezien we dankzij zijn advies de ruimte optimaal hebben kunnen benutten. Wat ons betreft een aanrader!
 • Avatar

  Jorge Manuel Segarra Gonçalves
  ★★★★★
  6 maanden geleden

  Wij zijn heel tevreden met onze nieuwe badkamer. Planning, opvolging en afwerking zijn vlot verlopen. De mensen van Renozen (vakmannen en coordinator, zaakvoerder) doen alles om tot een mooi resultaat te komen.Echt een aanrader voor een … More zorgeloze totaal renovatie!
 • Avatar

  Xavier Roels
  ★★★★★
  7 maanden geleden

  We kwamen via DSM keukens in contact met Renozen om de voorbereidende werken uit te voeren. Hebben het ons niet beklaagd. Stuk voor stuk vakmensen, allen even vriendelijk en op tijd ondanks de verre verplaatsingen soms... Toppers!!
 • Avatar

  Davina Somers
  ★★★★★
  6 maanden geleden

  RenoZen renoveerde onze badkamer. Duidelijke communicatie, alles netjes afgewerkt. Snelle reactie indien er vragen zijn. Alles in orde van A tot Z. Wij kunnen RenoZen absoluut aanraden!
 • Avatar

  Rob Hauben
  ★★★★★
  8 maanden geleden

  Al vanaf het eerste contact met Renozen had ik een goed gevoel om met hen in zee te gaan voor de renovatie van mijn verouderde badkamer.
  "We gaan er iets moois van maken", zei Timothy en hij heeft woord gehouden. Een mooie, stijlvolle
  … More badkamer was het resultaat en dat in de afgesproken termijn.
  Ook was er steeds een heel goede communicatie met de werfleider, Axel, die je voortdurend op de hoogte bracht van de vooruitgang van de werken en ook mee naar realistische oplossingen zocht als er zich een obstakel voordeed.
  Renozen is zeker aan te raden, betrouwbaar en professioneel.
  Rob Hauben.
 • Avatar

  Liesl Renkin
  ★★★★★
  7 maanden geleden

  Vanaf de eerste kennismaking hadden wij alle vertrouwen in Renozen. Er wordt mee nagedacht over jouw ideeën als klant, voor het uitkiezen van de materialen wordt dan ook voldoende tijd voorzien. Voor de werken zelf, krijg je stuk voor stuk … More vakmensen over de vloer. Er werd vlot ingespeeld op onvoorzienigheden. En wat een mooi en net resultaat! Wij zouden zo opnieuw kiezen voor Renozen!
 • Avatar

  Nele De Groof
  ★★★★
  8 maanden geleden

  We zijn erg tevreden over onze nieuwe badkamer, geplaatst door Renozen. We ontvingen duidelijke info en er werd enkel gewerkt met degelijke vakmannen. De loodgieter en vloerders denken mee tijdens de werken om zo tot de beste oplossing … More te komen. Kleine problemen tijdens de werken werden hierdoor altijd snel opgelost. De gemaakte planning was meestal erg ruim gerekend. Enkel de laatste afwerking heeft 2 dagen langer geduurd dan gepland, maar dan konden we de badkamer wel al gebruiken.
 • Avatar

  Glenn Cobham
  ★★★★★
  8 maanden geleden

  Wij raden Renozen zeker aan.
  Vriedenlijk, bekwaam en doelgericht team.
  Wij verloren direkt ons hart aan Timothy eens hij bij ons ter plaatse was.
  Professioneel, doch met een warm gevoel voor humor.
  Toen bleek dat hij al onze wensen kon
  … More vervullen binnen ons budget ( wat zeker een uitdaging was ) hebben wij dan ook geen seconde meer getwijfeld en zijn we met hen in zee gegaan.
  Er werd een werkplan opgesteld en dit hebben ze (desondanks kleine tegenslagen) perfect kunnen volgen.
  Tijdens de werken zelf hadden wij altijd het gevoel dat er 1 harmonieus team aan het werk was. Stuk voor sympathieke en warme vakmannen, die altijd goed wisten wat ze moesten doen door de perfecte opvolging van Axel de werfleider.
  Einde van de rit kwam Timothy nog langs voor de oplevering, met een attentie voor de succesvolle samenwerking.
  Klasse!
  Kortom, een zeer warm en professioneel team!
 • Avatar

  Martine Janssen
  ★★★★★
  8 maanden geleden

  Ik leerde RenoZen kennen via een vriendin/collega die haar badkamer volledig liet vernieuwen en was toen al erg onder de indruk van de efficiënte aanpak van de aannemer. De werken werden stipt en proper uitgevoerd. Ik was er niet zeker … More van of zij ook totaalrenovaties deden, maar contacteerde hen toch voor de geplande verbouwing van mijn appartement met studio die één geheel zouden worden. De eerste live ontmoeting met Jan was meteen een schot in de roos. Vriendelijk, professioneel en vooral zeer praktisch gericht. Ik kreeg enkele zeer goede tips van hem waarvoor ik hem nog steeds dankbaar ben. De offerte liet helemaal niet lang op zich wachten en de prijzen vielen buiten verwachting goed mee. Het geplande tijdschema leek mij krap, maar werd stipt gehaald. Dat was zalig omdat ik hier ook bleef wonen terwijl. Wat een professionele en vriendelijke werklui kreeg ik hier allemaal over de vloer! TOP! Wat ik erg bijzonder vond en heel erg apprecieerde is dat mijn vragen of bekommernissen steeds ernstig werden genomen en dat daar ook telkens iets mee werd gedaan. Echt verbazingwekkend wat een ge-oliede machine RenoZen is. Maar natuurlijk, achter elke sterke man staat een sterke vrouw en zo ook bij RenoZen, me dunkt 😉 Iris waakt achter de schermen strikt over de planning en de bestellingen en zij doet dat wonderbaarlijk goed. Dikke pluim voor het ganse team en een absolute aanrader voor diegenen die wensen te verbouwen!
 • Avatar

  Marc Boeckx
  ★★★★★
  11 maanden geleden

  We kozen Renozen voor de volledige renovatie van onze badkamer. Vanaf het begin hadden we een goed gevoel bij Renozen. Op basis van onze wensen werd een mooi voorstel uitgewerkt. Ook werd de nodige tijd uitgetrokken om ons te helpen bij … More de keuze van de tegels en het sanitair. Er werd een strakke planning opgemaakt voor het uitvoeren van de werken die ook perfect gehaald werd. Tijdens de werken kwamen de werfleiders Luc en Axel regelmatig langs om alles op te volgen en te horen of er nog vragen of bekommernissen waren. Ook waren we blij verrast door de sympathieke vakmannen die stuk voor stuk hun uiterste best deden om alles professioneel af te werken. Het resultaat oogt zeer mooi. We voelen ons helemaal (Reno)"zennnn"…in onze nieuwe badkamer ????
 • Avatar

  Cathy Tielemans
  ★★★★★
  10 maanden geleden

  Goede planning waaraan men zich perfect hield. Werk werd zeer goed uitgevoerd en afgewerkt.

Een offerte aanvragen?

Wens je een offerte op maat? Contacteer ons en we maken een afspraak.
  All rights reserved - RenoZen BV

  download side Image

  Vul je gegevens in om ons inspiratiemagazine gratis te ontvangen

   Je bent al even op onze website en hebt waarschijnlijk nog vragen. Vraag hier gerust een offerte aan en wij staan je bij met het juiste advies.