Google reviews

Google reviews

Avantime.net Avantime.net
2024-01-01
We hebben 2 badkamers laten vernieuwen en hiervoor gekozen voor Renozen. Dit was een zeer fijne ervaring. Alles liep zoals gepland, praktisch en ook financieel. Ervaren vakmensen die steeds zeer proper hun werk uitgevoerd hebben. We zijn zeer tevreden.
Robin Mechele
2023-12-27
Zeer tevreden met onze nieuwe badkamer! Aanrader!
wim salien
2023-12-19
Ik woon in de Verenigde Staten, en heb mijn badkamers in mijn appartement in Antwerpen laten vernieuwen door RenoZen. Charlene heeft ons perfect bijgestaan om alle keuzes te maken. Tijdens de afwerking was ik in de VS. Johan hield me op de hoogte vande werken en stuurde geregeld foto's. Wanneer ik naar Antwerpen kwam was alles keurig afgewerkt. Het project is van design tot afwerking perfect verlopem. Hartelijk dank.
Isabelle Tambour
2023-12-18
Zéér tevreden over Renozen. Ze hebben een mooie nieuwe badkamer geplaatst en alles is super vlot verlopen. Zowel de planning als het budget werd gerespecteerd - wat natuurlijk top is . Vlotte en aangename communicatie met de verschillende contactpersonen bij Renozen . Een aanrader !
Elsa Waegemans
2023-12-14
Zeer tevreden over de aanpak van Renozen. Eerste afspraak met Charline verliep vlot en spontaan. Samen de sanitair en tegels gaan uitkiezen en ze wist ook direct hoe ik het zag. Mocht je toch een probleem hebben, staan ze klaar om u direct verder helpen. Ik heb nu eindelijk mijn droombadkamer .
Tanja Jansen
2023-12-07
Ik heb in oktober een nieuwe badkamer laten plaatsen door Renozen en ben hier heel tevreden over. Er werd rekening gehouden met mijn wensen. Charline kwam tot een mooi ontwerp. Dank u wel!
Molenveld 6
2023-11-17
Zeer geslaagde renovatie dankzij de intensieve begeleiding van RenoZen. De extra begeleiding bij de verschillende leveranciers (sanitair, tegels, ...) is een grote meerwaarde.