Klantenreviews Wat vinden onze klanten?

De mening van de klanten is volgens ons de enige mening die er toe doet. Wij luisteren altijd zeer aandachtig naar hoe zij de renovatie beleven en of er zaken zijn die wij nog beter kunnen doen. Wij delen hun ervaringen ook graag met jou zodat je een goed geïnformeerde keuze kan maken voor de juiste badkamerspecialist.

Klanten geven Renozen een
gemiddelde score van 4,9/5

 • Avatar
  Liesl Renkin
  ★★★★★
  in de afgelopen week

  Vanaf de eerste kennismaking hadden wij alle vertrouwen in Renozen. Er wordt mee nagedacht over jouw ideeën als klant, voor het uitkiezen van de materialen wordt dan ook voldoende tijd voorzien. Voor de werken zelf, krijg je stuk voor stuk … More vakmensen over de vloer. Er werd vlot ingespeeld op onvoorzienigheden. En wat een mooi en net resultaat! Wij zouden zo opnieuw kiezen voor Renozen!
 • Avatar
  Rob Hauben
  ★★★★★
  3 weken geleden

  Al vanaf het eerste contact met Renozen had ik een goed gevoel om met hen in zee te gaan voor de renovatie van mijn verouderde badkamer.
  "We gaan er iets moois van maken", zei Timothy en hij heeft woord gehouden. Een mooie, stijlvolle
  … More badkamer was het resultaat en dat in de afgesproken termijn.
  Ook was er steeds een heel goede communicatie met de werfleider, Axel, die je voortdurend op de hoogte bracht van de vooruitgang van de werken en ook mee naar realistische oplossingen zocht als er zich een obstakel voordeed.
  Renozen is zeker aan te raden, betrouwbaar en professioneel.
  Rob Hauben.
 • Avatar
  Nele De Groof
  ★★★★
  een maand geleden

  We zijn erg tevreden over onze nieuwe badkamer, geplaatst door Renozen. We ontvingen duidelijke info en er werd enkel gewerkt met degelijke vakmannen. De loodgieter en vloerders denken mee tijdens de werken om zo tot de beste oplossing … More te komen. Kleine problemen tijdens de werken werden hierdoor altijd snel opgelost. De gemaakte planning was meestal erg ruim gerekend. Enkel de laatste afwerking heeft 2 dagen langer geduurd dan gepland, maar dan konden we de badkamer wel al gebruiken.
 • Avatar
  Glenn Cobham
  ★★★★★
  een maand geleden

  Wij raden Renozen zeker aan.
  Vriedenlijk, bekwaam en doelgericht team.
  Wij verloren direkt ons hart aan Timothy eens hij bij ons ter plaatse was.
  Professioneel, doch met een warm gevoel voor humor.
  Toen bleek dat hij al onze wensen kon
  … More vervullen binnen ons budget ( wat zeker een uitdaging was ) hebben wij dan ook geen seconde meer getwijfeld en zijn we met hen in zee gegaan.
  Er werd een werkplan opgesteld en dit hebben ze (desondanks kleine tegenslagen) perfect kunnen volgen.
  Tijdens de werken zelf hadden wij altijd het gevoel dat er 1 harmonieus team aan het werk was. Stuk voor sympathieke en warme vakmannen, die altijd goed wisten wat ze moesten doen door de perfecte opvolging van Axel de werfleider.
  Einde van de rit kwam Timothy nog langs voor de oplevering, met een attentie voor de succesvolle samenwerking.
  Klasse!
  Kortom, een zeer warm en professioneel team!
 • Avatar
  Kristel Smeets
  ★★★★★
  een maand geleden

  Vanaf kennismaking met Jan tot het einde van de werken super tevreden. Professionele vakmannen met kennis, sterke opvolging door Axel. Alles tot in de puntjes verzorgd, bijna jammer dat de werken zijn afgerond. Niet twijfelen en gewoon … More van hun kennis gebruik maken. Een zeer tevreden klant!
 • Avatar
  Nathalie
  ★★★★★
  4 maanden geleden

  Een betrouwbare firma die ook naar een mooi eindresultaat streeft. Goede vaklui, schoonheidsfoutjes worden opgelost, Tim, Iris en de werfleider zijn steeds te bereiken en volgen de werken goed op. Een aan te raden firma, heel tevreden! … More
 • Avatar
  Martine Janssen
  ★★★★★
  een maand geleden

  Ik leerde RenoZen kennen via een vriendin/collega die haar badkamer volledig liet vernieuwen en was toen al erg onder de indruk van de efficiënte aanpak van de aannemer. De werken werden stipt en proper uitgevoerd. Ik was er niet zeker … More van of zij ook totaalrenovaties deden, maar contacteerde hen toch voor de geplande verbouwing van mijn appartement met studio die één geheel zouden worden. De eerste live ontmoeting met Jan was meteen een schot in de roos. Vriendelijk, professioneel en vooral zeer praktisch gericht. Ik kreeg enkele zeer goede tips van hem waarvoor ik hem nog steeds dankbaar ben. De offerte liet helemaal niet lang op zich wachten en de prijzen vielen buiten verwachting goed mee. Het geplande tijdschema leek mij krap, maar werd stipt gehaald. Dat was zalig omdat ik hier ook bleef wonen terwijl. Wat een professionele en vriendelijke werklui kreeg ik hier allemaal over de vloer! TOP! Wat ik erg bijzonder vond en heel erg apprecieerde is dat mijn vragen of bekommernissen steeds ernstig werden genomen en dat daar ook telkens iets mee werd gedaan. Echt verbazingwekkend wat een ge-oliede machine RenoZen is. Maar natuurlijk, achter elke sterke man staat een sterke vrouw en zo ook bij RenoZen, me dunkt 😉 Iris waakt achter de schermen strikt over de planning en de bestellingen en zij doet dat wonderbaarlijk goed. Dikke pluim voor het ganse team en een absolute aanrader voor diegenen die wensen te verbouwen!
 • Avatar
  Marc Boeckx
  ★★★★★
  4 maanden geleden

  We kozen Renozen voor de volledige renovatie van onze badkamer. Vanaf het begin hadden we een goed gevoel bij Renozen. Op basis van onze wensen werd een mooi voorstel uitgewerkt. Ook werd de nodige tijd uitgetrokken om ons te helpen bij … More de keuze van de tegels en het sanitair. Er werd een strakke planning opgemaakt voor het uitvoeren van de werken die ook perfect gehaald werd. Tijdens de werken kwamen de werfleiders Luc en Axel regelmatig langs om alles op te volgen en te horen of er nog vragen of bekommernissen waren. Ook waren we blij verrast door de sympathieke vakmannen die stuk voor stuk hun uiterste best deden om alles professioneel af te werken. Het resultaat oogt zeer mooi. We voelen ons helemaal (Reno)"zennnn"…in onze nieuwe badkamer ????
 • Avatar
  giorgio m
  ★★★★★
  4 maanden geleden

  Een zeer professionele aanpak door echte vakmannen. Een stipte oplevering van een prachtige badkamer volledig volgens plan.
 • Avatar
  Cathy Tielemans
  ★★★★★
  3 maanden geleden

  Goede planning waaraan men zich perfect hield. Werk werd zeer goed uitgevoerd en afgewerkt.
 • Avatar
  Joëlle Pletinckx
  ★★★★★
  6 maanden geleden

  Heb je een renovatie gepland? Absoluut Renozen contacteren. Zeer professioneel bedrijf, fantastische ploeg 'stielemans', klantgericht en vriendelijk. Onze badkamer is in alle geval GEWELDIG! Bedankt Renozen.
 • Avatar
  Cathy De Bourdeaud'huy
  ★★★★★
  10 maanden geleden

  Ik geef toe dat ik toch best wel wat stress had voor de badkamerrenovatie.Een aantal partijen aangeschreven maar ik had bij het eerste bezoek van Timothy direct een goed, eerlijk gevoel. Toen ik de offerte kreeg, bleek dat ook best mee … More te vallen.Het was ook een opluchting om samen de materialen te kunnen gaan kiezen zodat je ineens ook professionele feedback had over jouw keuze. Er werd ook nooit iets opgedrongen.Ook het bezoek van de werfleider was heel professioneel. Alles werd goed overlopen en doorgegeven aan de juiste mensen. Ook gedurende de werken werd alles goed opgevolgd door Axel.Net voor de start van de werken een paar nachten slecht geslapen: Als dit maar goed komt?Maar vanaf dag 1 dat de werken begonnen, viel de stress weg door de manier waarop er werd gewerkt. De loodgieter, vloerder, elektricien,… allemaal TOP! Goeie communicatie met elk van hen.Alles werd elke avond netjes achtergelaten.En zoals bij een totaalrenovatie wel eens meer gebeurt, bots je wel eens op onverwachtse zaken. Maar die werden allemaal heel professioneel opgelost, planning vlot bijgestuurd en correct verrekend.Geen seconde spijt gehad van mijn keuze. Iedereen hier is heel tevreden met het resultaat. Zo tevreden dat ik nu ook mijn keuken wil renoveren 🙂 Het was echt ZEN met Renozen. Top team! Absoluut een aanrader.Services: Remodelling, Water fixture installation
 • Avatar
  Ronny Maes
  ★★★★★
  7 maanden geleden

  Betreft renovatie van badkamer en 2 toiletten met volledige betegeling. Zeer professionele werking met onmiddellijke planning. Door de verschillende onderaannemers lopen de afspraken al eens fout. Het is dus wel nodig om de werkzaamheden … More strikt op te volgen maar Alex (werfcoördinator) is steeds bereikbaar, volgt de werken goed mee op en lost problemen op een rustgevende wijze op. De werken hebben uiteindelijk wat langer geduurd (4 ipv 3 weken) en niet alles is probleemloos verlopen (maar telkens in overleg opgelost). Het resultaat is uiteindelijk prachtig en dat is wel het belangrijkste. Ik raad dit bedrijf zeker aan.Services: Tile fitters, Remodelling, Water fixture installation
 • Avatar
  Werner Franck
  ★★★★★
  7 maanden geleden

  Beste Timothy, Jan, Axel en Iris,Voor de derde maal zijn we met jullie in zee gegaan ! En voor de derde maal zijn we een tevreden klant. Deze keer hebben jullie voor ons een totaalrenovatie van een beletage woning gedaan en ook deze keer … More is alles prima gelopen. Het enthousiasme van Jan, de strakke opvolging van Axel, de ongelooflijke snelle vinger aan de pols van Iris en de professionaliteit van de 'man in charge' Timothy. Uiteraard zijn er af en toe zorgen in een dergelijk groot project maar telkens werden ze professioneel en vooral onmiddellijk aangepakt. Hartelijk dank ! Misschien ooit voor een vierde project ! ????Services: Tile fitters, Remodelling, Water fixture installation, Tile replacement, Drywall installation, Floor fitting
 • Avatar
  Andree Durt
  ★★★★★
  8 maanden geleden

  Ongelooflijk vakmanschap , vriendelijk, service,Afwerking en oplevering volgens schema!Dikke proficiat en Chapeau
 • Avatar
  mayte lorenzo
  ★★★★★
  een jaar geleden

  Complete renovation of my bathroom. Good service and easy to talk to. Jan is really easy to deal with and wonderful advises.thank you Jan! We have now a beautiful bathroom 😉
 • Avatar
  Tim Michiels
  ★★★★★
  5 maanden geleden

  We hebben vanwege de goede ervaringen van vrienden en familie met Renozen ook voor hen gekozen voor de renovatie van onze badkamer. Na een coorecte en gedetailleerde offerte verliep al de rest op een zeer vlotte en professionele manier. … More Van het gaan uitkiezen van de materialen tot de oplevering dmv de kuis van de nieuwe badkamer. Het stappenplan was zeer duidelijk en de verschillende fases volgden elkaar goed op. Was er hier en daar dan toch een vraag dan werd deze snel en accuraat behandeld. Aanrader dus !!Service: Remodelling
 • Avatar
  Thomas Dc
  ★★★★★
  6 maanden geleden

  Zeer goede ervaring van start tot einde.Zowel het eerste contact (plaatsbezoek & offerte), het mee gaan kiezen van de materialen in de winkel (sanitair & tegels), het contact met de administratie (gedetailleerde planning en facturatie), … More de opstart en het verloop van de werken (werfopvolging en werkmannen), het afwerken (inclusief poetsen) en het opleveren, alles verliep zeer aangenaam en vlot.Contactpersoon met duidelijke kennis van zaken.Planning werd volledig gevolg zonder vertraging.Werf werd begeleid door competente werfleiders.Werkmannen waren stuk voor stuk correct en vriendelijk.Zonder RenoZen hadden wij niet zo snel zo'n mooie badkamer gehad!Service: Remodelling

Een offerte aanvragen?

Wens je een offerte op maat? Contacteer ons en we maken een afspraak.
  All rights reserved - RenoZen BV

  download side Image

  Vul je gegevens in om ons inspiratiemagazine gratis te ontvangen