Klantenreviews Wat vinden onze klanten?

De mening van de klanten is volgens ons de enige mening die er toe doet. Wij luisteren altijd zeer aandachtig naar hoe zij de renovatie beleven en of er zaken zijn die wij nog beter kunnen doen. Wij delen hun ervaringen ook graag met jou zodat je een goed geïnformeerde keuze kan maken voor de juiste badkamerspecialist.

Klanten geven Renozen een
gemiddelde score van 4,9/5

 • Avatar

  Sam de Voogt
  ★★★★★
  3 weken geleden

  Het was fantastisch samenwerken met Renozen. We hadden best wat stress om onze badkamer te laten renoveren, maar Renozen heeft ons vanaf het eerste moment gerust gesteld. Timothy is zeer duidelijk in wat wel en niet kan, hoe een mogelijke … More aanpak eruit ziet etc. Nadien kregen we een overzichtelijke offerte, waar we na bespreking nog enkele aanpassing maakten.
  Renozen was steeds duidelijk in de communicatie, een planning die strak gevolgd werd, en waren steeds bereikbaar (minstens belden ze dezelfde dag nog terug om vragen te beantwoorden).
  Langs onze kant waren er een aantal onvoorziene omstandigheden, maar Iris van Renozen zorgde er steeds voor dat alles kon ingepland worden zonder vertraging. Ook geen onverwachte kosten (waar ik wel schrik voor had gezien je dit toch vaak hoort): prijsafspraak is zeer transparant en er wordt geluisterd naar je budget.
  Alles van begin tot einde uit handen kunnen geven, zonder enige problemen met een prachtig resultaat als gevolg, ik teken hier opnieuw voor! Merci Timothy, Iris en team 🙂 (Foto’s voor en na)
 • Avatar

  Liesl Renkin
  ★★★★★
  8 maanden geleden

  Vanaf de eerste kennismaking hadden wij alle vertrouwen in Renozen. Er wordt mee nagedacht over jouw ideeën als klant, voor het uitkiezen van de materialen wordt dan ook voldoende tijd voorzien. Voor de werken zelf, krijg je stuk voor stuk … More vakmensen over de vloer. Er werd vlot ingespeeld op onvoorzienigheden. En wat een mooi en net resultaat! Wij zouden zo opnieuw kiezen voor Renozen!
 • Avatar

  Jorge Manuel Segarra Gonçalves
  ★★★★★
  7 maanden geleden

  Wij zijn heel tevreden met onze nieuwe badkamer. Planning, opvolging en afwerking zijn vlot verlopen. De mensen van Renozen (vakmannen en coordinator, zaakvoerder) doen alles om tot een mooi resultaat te komen.Echt een aanrader voor een … More zorgeloze totaal renovatie!
 • Avatar

  Nele De Groof
  ★★★★
  9 maanden geleden

  We zijn erg tevreden over onze nieuwe badkamer, geplaatst door Renozen. We ontvingen duidelijke info en er werd enkel gewerkt met degelijke vakmannen. De loodgieter en vloerders denken mee tijdens de werken om zo tot de beste oplossing … More te komen. Kleine problemen tijdens de werken werden hierdoor altijd snel opgelost. De gemaakte planning was meestal erg ruim gerekend. Enkel de laatste afwerking heeft 2 dagen langer geduurd dan gepland, maar dan konden we de badkamer wel al gebruiken.
 • Avatar

  Kristel Ponet
  ★★★★★
  5 maanden geleden

  Wat een superfijne ervaring! Onze allereerste totaalrenovatie, best een beetje spannend maar met RenoZen zou ik er meteen opnieuw aan beginnen. Op 2 weken was alles beslist en beklonken: eerste contact, huisbezoek, keuze materialen/meubilair … More en planning. De grote sterkte van RenoZen is de strakke regie en de zeer vlotte communicatie tussen de verschillende onderaannemers, allemaal topprofessionals, die zeer goed op mekaar zijn ingespeeld en die mekaars werk ook respecteren en appreciëren. Bedankt: Tim, voor de topervaring, -begeleiding en -advies; Iris, voor de strakke planning en de fijne communicatie; Axel, om altijd klaar te staan tijdens de werken.
 • Avatar

  Jeroen Huisman
  ★★★★★
  een maand geleden

  We zijn heel tevreden met renozen
  Van het uitkiezen tot de oplevering van de badkamer
  Super geregeld
  Alles netjes en strak afgewerkt
  Dank aan de vakmensen
  En alles in de afgesproken tijd
  Merci renozen 👍👍
 • Avatar

  Kristel Smeets
  ★★★★★
  10 maanden geleden

  Vanaf kennismaking met Jan tot het einde van de werken super tevreden. Professionele vakmannen met kennis, sterke opvolging door Axel. Alles tot in de puntjes verzorgd, bijna jammer dat de werken zijn afgerond. Niet twijfelen en gewoon … More van hun kennis gebruik maken. Een zeer tevreden klant!
 • Avatar

  Gerlinde Lauwers
  ★★★★★
  3 maanden geleden

  Reeds vanaf ons eerste gesprek hadden we een goed gevoel bij Renozen. Van begin tot het einde verliep alles heel vlot (van afbraak tot opbouw nieuwe badkamer) dankzij een uitstekende voorbereiding, inplanning, en opvolging door Axel. … More Charline hielp ons met goede raad en enthousiasme de juiste keuze maken voor betegeling en sanitair. Alles werd knap afgewerkt door stuk voor stuk Top-professionele werkmannen met een hart voor hun stiel, steeds vriendelijk en tegemoetkomend, zelfs de mannen van de afbraak hebben super hun best gedaan om zo min mogelijk stof achter te laten dankzij afplakken van vloeren en plaatsen stofdeuren. Iedereen was goed op elkaar afgestemd.
  De plafondverlichting moest besteld worden en werd na de afwerking geplaatst zoals beloofd. Op Renozen kan je betrouwen dat is alleszins onze ervaring. We zijn blij dat we voor deze firma kozen!
 • Avatar

  Daniël Boeykens
  ★★★★★
  7 maanden geleden

  Snelle en duidelijke communicatie; vlotte samenwerking; stipte, kwalitatieve en verzorgde uitvoering en planning; stielmensen die meedenken en oplossingen aanreiken; een geslaagde en mooie renovatie van badkamer en toilet.
 • Avatar

  Rene Klein
  ★★★★★
  een maand geleden

  Wij zijn zeer tevreden met Renozen. De afspraken waren duidelijk en vragen werden vlot afgehandeld. De werken werden op de afgesproken data uitgevoerd. Jan en de techniekers waren zeer vriendelijk en hebben vakkundig werk geleverd. Wij … More kunnen Renozen van harte aanbevelen.
 • Avatar

  Nathalie
  ★★★★★
  een jaar geleden

  Een betrouwbare firma die ook naar een mooi eindresultaat streeft. Goede vaklui, schoonheidsfoutjes worden opgelost, Tim, Iris en de werfleider zijn steeds te bereiken en volgen de werken goed op. Een aan te raden firma, heel tevreden! … More
 • Avatar

  Martyn Speelman
  ★★★★★
  een maand geleden

  Zeer gelukkig met onze keuze voor Renozen.
  Vanaf het eerste bezoek tot oplevering en nazorg op een vriendelijke en correcte manier begeleid en behandeld.
  Proper en professioneel geinstalleerd met respect voor onze wensen
  Top
 • Avatar

  giorgio m
  ★★★★★
  een jaar geleden

  Een zeer professionele aanpak door echte vakmannen. Een stipte oplevering van een prachtige badkamer volledig volgens plan.
 • Avatar

  Jeanine Van Reet
  ★★★★
  4 maanden geleden

  Kan ladderlift leveren tot op 13 verdiep voor 75 euro. Een badkamer bezetten kost 300 euro..
 • Avatar

  Laura
  ★★★★★
  8 maanden geleden

  De renovatie van onze badkamer en aparte wc was ons eerste renovatieproject en dankzij Renozen is dit heel vlot verlopen. De werkmannen waren goed op elkaar afgestemd en we konden de werfleider makkelijk bereiken als we toch met een vraag … More zaten. Voor onze kleine badkamer was het een grote meerwaarde dat Timothy mee de tegels en het sanitair is komen uitkiezen, aangezien we dankzij zijn advies de ruimte optimaal hebben kunnen benutten. Wat ons betreft een aanrader!
 • Avatar

  Xavier Roels
  ★★★★★
  8 maanden geleden

  We kwamen via DSM keukens in contact met Renozen om de voorbereidende werken uit te voeren. Hebben het ons niet beklaagd. Stuk voor stuk vakmensen, allen even vriendelijk en op tijd ondanks de verre verplaatsingen soms... Toppers!!
 • Avatar

  Davina Somers
  ★★★★★
  7 maanden geleden

  RenoZen renoveerde onze badkamer. Duidelijke communicatie, alles netjes afgewerkt. Snelle reactie indien er vragen zijn. Alles in orde van A tot Z. Wij kunnen RenoZen absoluut aanraden!
 • Avatar

  Rob Hauben
  ★★★★★
  9 maanden geleden

  Al vanaf het eerste contact met Renozen had ik een goed gevoel om met hen in zee te gaan voor de renovatie van mijn verouderde badkamer.
  "We gaan er iets moois van maken", zei Timothy en hij heeft woord gehouden. Een mooie, stijlvolle
  … More badkamer was het resultaat en dat in de afgesproken termijn.
  Ook was er steeds een heel goede communicatie met de werfleider, Axel, die je voortdurend op de hoogte bracht van de vooruitgang van de werken en ook mee naar realistische oplossingen zocht als er zich een obstakel voordeed.
  Renozen is zeker aan te raden, betrouwbaar en professioneel.
  Rob Hauben.

Een offerte aanvragen?

Wens je een offerte op maat? Contacteer ons en we maken een afspraak.
  All rights reserved - RenoZen BV

  download side Image

  Vul je gegevens in om ons inspiratiemagazine gratis te ontvangen

   Je bent al even op onze website en hebt waarschijnlijk nog vragen. Vraag hier gerust een offerte aan en wij staan je bij met het juiste advies.