Badkamerrenovatie

Badkamer-
renovatie

Volledig concept

RenoZen zorgt voor de volledige renovatie van uw badkamer. We doen alles van a tot z. U hoeft ons alleen te vertellen wat uw wensen zijn en samen met ons de materialen uit te kiezen, wij doen de rest.

Geen chaotische, vermoeiende of gecompliceerde renovatie, maar een zorgeloze ervaring waarbij u achterover kunt leunen en ons het werk laat doen.

In 14 dagen in Antwerpen én Vlaams-Brabant

We renoveren badkamers in Antwerpen en Vlaams-Brabant.

Een badkamerrenovatie kan binnen de veertien dagen achter de rug zijn. We stellen daartoe een heel gedetailleerde planning voor u op.

U weet op elk moment wat er gebeurt. Van het slopen van de oude badkamer over het vernieuwen van leidingen tot de perfecte afwerking van uw nieuwe badkamer.

Opnieuw is ‘zen’ het sleutelwoord: wij regelen alles. Geen gepuzzel met verschillende partijen die elk hun planning hebben. Wij hebben alle vakmanschap in huis.

Vrijblijvend advies en vrijblijvende offerte

Voordat u een nieuwe badkamer laat plaatsen, moet u uiteraard weten wat er mogelijk is en voor welke prijs. Daarom komen we snel op bezoek om alle mogelijkheden te bekijken en naar uw wensen te luisteren. Onze ervaren badkameradviseurs begeleiden u heel gericht in de materiaalkeuze. Zij hebben een pak ervaring en volgen continu de nieuwste trends. Zo komen we samen tot een schitterend eindresultaat.

Op basis van alle informatie en keuzes stellen we een vrijblijvende offerte op. Ook op het vlak van materialen kunnen we u een duidelijk budget bezorgen, zowel via onze bestaande leveranciers als voor meubels op maat die we zelf kunnen voorzien. Zo weet u volledig waar u aan toe bent.

Download onze badkamergids

Wil u graag nu al enkele tips voor uw badkamerrenovatie? Download dan ons RenoZine, een blad vol prachtige foto’s, inspiratie en tips die u nooit had kunnen vermoeden. Weet u bijvoorbeeld waarom u in Antwerpen best oppast met zwarte kranen?

Wil je graag ook onze nieuwsbrief ontvangen vol tips en interessante info?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u
thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?