Badkamerrenovatie

Badkamer-
renovatie

Volledig concept

RenoZen zorgt voor de volledige renovatie van uw badkamer. We doen alles van a tot z. U hoeft ons alleen te vertellen wat uw wensen zijn en samen met ons de materialen uit te kiezen, wij doen de rest.

Geen chaotische, vermoeiende of gecompliceerde renovatie, maar een zorgeloze ervaring waarbij u achterover kunt leunen en ons het werk laat doen.

In 14 dagen in Antwerpen én Vlaams-Brabant

We renoveren badkamers in Antwerpen en Vlaams-Brabant.

Een badkamerrenovatie kan binnen de veertien dagen achter de rug zijn. We stellen daartoe een heel gedetailleerde planning voor u op.

U weet op elk moment wat er gebeurt. Van het slopen van de oude badkamer over het vernieuwen van leidingen tot de perfecte afwerking van uw nieuwe badkamer.

Opnieuw is ‘zen’ het sleutelwoord: wij regelen alles. Geen gepuzzel met verschillende partijen die elk hun planning hebben. Wij hebben alle vakmanschap in huis.

Vrijblijvend advies en vrijblijvende offerte

Voordat u een nieuwe badkamer laat plaatsen, moet u uiteraard weten wat er mogelijk is en voor welke prijs. Daarom komen we snel op bezoek om alle mogelijkheden te bekijken en naar uw wensen te luisteren. Onze ervaren badkameradviseurs begeleiden u heel gericht in de materiaalkeuze. Zij hebben een pak ervaring en volgen continu de nieuwste trends. Zo komen we samen tot een schitterend eindresultaat.

Op basis van alle informatie en keuzes stellen we een vrijblijvende offerte op. Ook op het vlak van materialen kunnen we u een duidelijk budget bezorgen, zowel via onze bestaande leveranciers als voor meubels op maat die we zelf kunnen voorzien. Zo weet u volledig waar u aan toe bent.

Download onze badkamergids

Wil u graag nu al enkele tips voor uw badkamerrenovatie? Download dan ons RenoZine, een blad vol prachtige foto’s, inspiratie en tips die u nooit had kunnen vermoeden. Weet u bijvoorbeeld waarom u in Antwerpen best oppast met zwarte kranen?

Wil je graag ook onze nieuwsbrief ontvangen vol tips en interessante info?

Wat klanten over ons zeggen

Avantime.net Avantime.net
2024-01-01
We hebben 2 badkamers laten vernieuwen en hiervoor gekozen voor Renozen. Dit was een zeer fijne ervaring. Alles liep zoals gepland, praktisch en ook financieel. Ervaren vakmensen die steeds zeer proper hun werk uitgevoerd hebben. We zijn zeer tevreden.
Robin Mechele
2023-12-27
Zeer tevreden met onze nieuwe badkamer! Aanrader!
wim salien
2023-12-19
Ik woon in de Verenigde Staten, en heb mijn badkamers in mijn appartement in Antwerpen laten vernieuwen door RenoZen. Charlene heeft ons perfect bijgestaan om alle keuzes te maken. Tijdens de afwerking was ik in de VS. Johan hield me op de hoogte vande werken en stuurde geregeld foto's. Wanneer ik naar Antwerpen kwam was alles keurig afgewerkt. Het project is van design tot afwerking perfect verlopem. Hartelijk dank.
Isabelle Tambour
2023-12-18
Zéér tevreden over Renozen. Ze hebben een mooie nieuwe badkamer geplaatst en alles is super vlot verlopen. Zowel de planning als het budget werd gerespecteerd - wat natuurlijk top is . Vlotte en aangename communicatie met de verschillende contactpersonen bij Renozen . Een aanrader !
Elsa Waegemans
2023-12-14
Zeer tevreden over de aanpak van Renozen. Eerste afspraak met Charline verliep vlot en spontaan. Samen de sanitair en tegels gaan uitkiezen en ze wist ook direct hoe ik het zag. Mocht je toch een probleem hebben, staan ze klaar om u direct verder helpen. Ik heb nu eindelijk mijn droombadkamer .
Tanja Jansen
2023-12-07
Ik heb in oktober een nieuwe badkamer laten plaatsen door Renozen en ben hier heel tevreden over. Er werd rekening gehouden met mijn wensen. Charline kwam tot een mooi ontwerp. Dank u wel!
Molenveld 6
2023-11-17
Zeer geslaagde renovatie dankzij de intensieve begeleiding van RenoZen. De extra begeleiding bij de verschillende leveranciers (sanitair, tegels, ...) is een grote meerwaarde.

Wil u ook weten welke mogelijkheden u
thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?