Badkamerrenovatie

Badkamer-
renovatie

Volledig concept

RenoZen zorgt voor de volledige renovatie van uw badkamer. We doen alles van a tot z. U hoeft ons alleen te vertellen wat uw wensen zijn en samen met ons de materialen uit te kiezen, wij doen de rest.

Geen chaotische, vermoeiende of gecompliceerde renovatie, maar een zorgeloze ervaring waarbij u achterover kunt leunen en ons het werk laat doen.

In 14 dagen in Antwerpen én Vlaams-Brabant

We renoveren badkamers in Antwerpen en Vlaams-Brabant.

Een badkamerrenovatie kan binnen de veertien dagen achter de rug zijn. We stellen daartoe een heel gedetailleerde planning voor u op.

U weet op elk moment wat er gebeurt. Van het slopen van de oude badkamer over het vernieuwen van leidingen tot de perfecte afwerking van uw nieuwe badkamer.

Opnieuw is ‘zen’ het sleutelwoord: wij regelen alles. Geen gepuzzel met verschillende partijen die elk hun planning hebben. Wij hebben alle vakmanschap in huis.

Vrijblijvend advies en vrijblijvende offerte

Voordat u een nieuwe badkamer laat plaatsen, moet u uiteraard weten wat er mogelijk is en voor welke prijs. Daarom komen we snel op bezoek om alle mogelijkheden te bekijken en naar uw wensen te luisteren. Onze ervaren badkameradviseurs begeleiden u heel gericht in de materiaalkeuze. Zij hebben een pak ervaring en volgen continu de nieuwste trends. Zo komen we samen tot een schitterend eindresultaat.

Op basis van alle informatie en keuzes stellen we een vrijblijvende offerte op. Ook op het vlak van materialen kunnen we u een duidelijk budget bezorgen, zowel via onze bestaande leveranciers als voor meubels op maat die we zelf kunnen voorzien. Zo weet u volledig waar u aan toe bent.

Download onze badkamergids

Wil u graag nu al enkele tips voor uw badkamerrenovatie? Download dan ons RenoZine, een blad vol prachtige foto’s, inspiratie en tips die u nooit had kunnen vermoeden. Weet u bijvoorbeeld waarom u in Antwerpen best oppast met zwarte kranen?

Wil je graag ook onze nieuwsbrief ontvangen vol tips en interessante info?

Wat klanten over ons zeggen

Galina Verbist
2022-12-21
Mino
2022-12-12
Wij zijn heel blij met onze nieuwe badkamer. Alles is verlopen volgens de planning. De communicatie met Charline en Axel was vlot en duidelijk. We waren weinig thuis tijdens de verbouwing maar werden mooi op de hoogte gehouden van iedere vordering. Ik raad Renozen ten zeerste aan!
F. Loncin
2022-12-04
De samenwerking met Renozen is bijzonder vlot verlopen. Snelle en correcte service, constructieve voorstellen, strikt tijdsschema dat feilloos gevolgd wordt, zeer vlot bereikbaar, zowel voor, tijdens als na de werken, vriendelijke en toegankelijke medewerkers, top eind resultaat!
Arne De Backer
2022-11-23
Onze ervaring met Renozen was zeker positief. Wij zijn zeer tevreden met onze totaalrenovatie van de badkamer en vernieuwing van de vloer in de slaapkamer. Er was steeds een snelle en efficiënte communicatie tussen klant en aannemer. Er werd op voorhand een overzichtelijke planning opgemaakt die ook erg stipt werd opgevolgd. Drie weken duurden in ons project ook effectief drie weken. Bij het bij het samenstellen van het meubilair en de tegels werden we professioneel bijgestaan door Charline. Tijdens de werf stond werfleider Axel steeds klaar om te antwoorden op onze vragen en bezorgdheden. Renozen is zeker een aanrader als je een goed georganiseerde verbouwing wenst.
Melissa De Ridder
2022-11-16
Al van bij het eerste kennismakingsgesprek waren we overtuigd van Renozen. Alles werd zeer professioneel aangepakt en er werd rekening gehouden met onze wensen. Charline hielp ons bij de keuze van de badkamermeubels en tegels. Axel heeft het hele project in goede banen geleid (van afbraak tot opbouw). Er werd een strikte planning gevolgd van begin tot eind waardoor alles tijdig klaar was. Wij zijn zeer tevreden van het resultaat en van Renozen! Zoals bij alle renovaties kwamen er onverwachte gebreken in de woning naar boven maar deze werden heel snel en correct aangepakt. Een aanrader!
Stijn Poppe
2022-10-13
Na veel zoeken, wikken en wegen besloten om met Renozen in zee te gaan . Een keuze die ik mij niet beklaag en iedereen kan aanraden. Zeer professioneel team waar je gerust in kan zijn ! Extra dank aan Timothy en Axel voor de goede opvolging van de werken en de aangenamen samenwerking. Waren altijd te bereiken en konden hulp/raad bieden waar nodig.
Nicola White
2022-10-03
From the first initial visit by Jan and the selection of the bathroom fixtures and tiles through to all the professionals working on the build, the process has been smooth, delivered on time, and to a high specification. Thank you Renozen!
alfons ides
2022-09-16
We zijn erg tevreden over onze nieuwe badkamer, geplaatst door Renozen. We ontvingen duidelijke info en planning. Er werd gewerkt met vakmensen die mee denken tijdens de werken. Problemen tijdens de werken werden altijd snel en vakkundig opgelost. Het directe contact met de coördinator, de zaakvoerder en zijn vrouw op de planning is een absolute meerwaarde en een geruststelling tijdens de werken.

Wil u ook weten welke mogelijkheden u
thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?