Werkwijze

Werkwijze

Stappenplan

Voor een zorgeloze renovatie is een precies stappenplan nodig. Met onze werkwijze hoeft u zich nergens zorgen over te maken en staat uw nieuwe badkamer of keuken binnen de kortste tijd te schitteren in uw huis.

Eerste bezoek

We komen bij u thuis om te kijken naar de reden voor renovatie en aan de hand daarvan de mogelijkheden te bespreken en te zien wat kan. We meten ook altijd op.

Offerte op maat

We stellen een offerte op met alle details. Het gaat om een correcte prijs voor de werken en een realistische indicatie voor de materialen (tegels, sanitair enz.). Zo weet u precies wat u mag verwachten, zowel financieel als op het gebied van materiaal.

3D-ontwerp

We maken een 3D-ontwerp dat bijzonder realistisch is. U ziet het concept alsof de badkamer al bij u thuis staat. Op kantoor tonen we dit ontwerp op een grote videowall en overlopen we de hele offerte.

Hierna bevestigt u hopelijk dat u met ons verder in zee gaat.

Uitkiezen van materialen

U hebt besloten om ons uw badkamer te laten plaatsen. Geweldig! Goede keuze!

Het plaatje moet qua look en feel wel volledig kloppen. Daarom gaan we samen met u naar de groothandel en begeleiden u zodat alle kleuren, materialen, functionaliteiten enz. één mooi geheel vormen. Met een fantastisch mooie badkamer als eindresultaat waarvan u nog jarenlang zorgeloos kunt genieten!

U staat er dus nooit alleen voor. Ook hier behoudt u uw zen tijdens deze boeiende stap.

Met het gekozen materiaal en de gewenste details gaan we aan de slag en maken uw badkamer op maat.

Opstellen van de planning

Deze fase kan ook vóór het uitkiezen van het materiaal vallen. We stellen een glasheldere dagplanning op zodat u precies weet wat u wanneer mag verwachten. Makkelijk, toch?

Tweede bezoek

Alles wat tot dusver is gebeurd, inclusief planning, materiaal en afspraken overlopen we nog eens met u. Transparanter wordt het niet.

Installatie van uw badkamer

Het is zover! Uw badkamer wordt geplaatst of gerenoveerd. De badkamer wordt helemaal tot in de puntjes afgewerkt.

Genieten maar

Zodra de badkamer geplaatst en afgewerkt is, maakt een professioneel bedrijf alles kraaknet. U kunt dan meteen van uw droombadkamer genieten.

Overtuigd dat onze werkwijze
de ideale weg is naar uw droombadkamer?

Overtuigd dat onze werkwijze de ideale weg is naar uw droombadkamer?