Een gedreven team Over Badkamerspecialist RenoZen

RenoZen, dat is een gedreven team aan medewerkers & badkamerspecialisten, die klaarstaan voor u.
Waarom RenoZen?
 • Wij regelen alles (bestellingen, leveringen,…)
 • Advies bij materiaalkeuze (prijs/kwaliteit,…)
 • Al het nodige vakmanschap onder 1 dak
 • Afwerking met oog voor detail
 • Strikte planning & beperkte doorlooptijd
 • Uw badkamerrenovatie in 14 werkdagen
 • Renovatie zonder zorgen!

✓ RenoZen, uw badkamerspecialist in Antwerpen en Vlaams-Brabant

Bent u van plan een keuken- of badkamerrenovatie regio Antwerpen en Vlaams-Brabant uit te voeren? Bij badkamerspecialist RenoZen bent u aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in totaalrenovatie van badkamers en keukens en beperken onze renovatieactiviteiten tot de provincie Antwerpen.

Wij breken uw oude badkamer uit en installeren een nieuwe variant, die volledig gebruiksklaar is en tot in de puntjes wordt afgewerkt. Bij de keukenrenovaties zorgen we ervoor dat de ruimte volledig afgewerkt is zodanig dat een keukenbouwer deze enkel nog nog hoeft te plaatsen. Hierbij garanderen we kwalitatieve, perfecte eindresultaten, geheel naar uw wens.

Timothy (Bestuurder / Verkoop)
Timothy (Bestuurder / Verkoop)
Timothy (Bestuurder / Badkameradviseur)
Timothy (Bestuurder / Verkoop)
Iris (Administratie / Planning)
Timothy (Bestuurder / Verkoop)
Axel (Project coördinator)
Timothy (Bestuurder / Verkoop)
Jan (Badkameradviseur / Verkoop)
Charline (Badkameradviseur / Verkoop)
Charline (Badkameradviseur / Verkoop)

Is uw badkamer toe aan een renovatie?

Aarzel dan niet en beschrijf ons al uw wensen. Wij contacteren u binnen de 48u voor een vrijblijvende afspraak bij u thuis.

✓ Uw wens, onze missie: een zorgeloze renovatie

RenoZen is een jong, gemotiveerd en ambitieus bedrijf. Wij maken het onze missie om te zorgen voor een perfecte afwerking en voor een zorgeloze renovatie voor u, onze klant. Om dit te bereiken werken wij met experts die jarenlange ervaring hebben in hun vak.

Onze medewerkers streven naar perfectie, zijn klantvriendelijk en beschikken over de nodige vakkennis. Bovendien hebben wij heel wat vaste en betrouwbare onderaannemers. Dit zorgt ervoor dat wij onze tweede missie, een strikte naleving van de planning, te allen tijden kunnen uitvoeren. Wanneer één van onze experts onverhoopt uitvalt, is er altijd een net zo vakkundig persoon aanwezig om de taak over te nemen.

✓ De voordelen van renoveren met RenoZen

 • Zorgeloos renoveren. Een complete renovatie van uw badkamer of keuken lijkt u maar een heel gedoe? U vreest dat het een vermoeiende, gecompliceerde en chaotische onderneming wordt? Niet wanneer u hiervoor RenoZen onder de arm neemt! Wij streven er immers naar om u zo min mogelijk hinder te laten ondervinden. Vandaar ook onze naam: Reno-Zen.
 • Vooropgestelde dagplanning met stipte oplevering als resultaat. Eén van de eerste dingen die we doen bij nieuwe projecten is het maken van een strakke dagplanning. Deze wordt ten allen tijden nageleefd. Hiertoe komen we regelmatig de vooruitgang van de renovatiewerkzaamheden controleren en indien nodig worden er last minute aanpassingen gemaakt, zodat de opleverdatum kan gerespecteerd worden.
 • Renovatieproject van A tot Z. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de rest van uw huis niet of zo min mogelijk te lijden krijgt van de verbouwing. Onze medewerkers zorgen ervoor dat alles netjes afgeplakt wordt en maken na de renovatie ook alles weer proper. Kortom: wanneer u uw totaalrenovatie van badkamer of keuken laat uitvoeren door RenoZen, hoeft u bijna niets te doen. We bespreken natuurlijk samen met u uw wensen en eisen, waarna wij uw nieuwe keuken of badkamer ontwerpen. Als het ontwerp naar wens is, is het enige wat u nog hoeft te doen het uitkiezen van materialen bij onze leveranciers. Wij gaan vanzelfsprekend met u mee om advies te geven. Hierdoor geniet u ook nog van een verminderd BTW-tarief van 6%.

Benieuwd hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neemt u dan gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Een offerte aanvragen?

Wens je een offerte op maat? Contacteer ons en we maken een afpraak.
  Inspiratie

  All rights reserved - RenoZen BV

  download side Image

  Vul je gegevens in om ons inspiratiemagazine gratis te ontvangen

   Je bent al even op onze website en hebt waarschijnlijk nog vragen. Vraag hier gerust een offerte aan en wij staan je bij met het juiste advies.