Over ons

Over ons

Het prille begin

Na een carrière als zelfstandig salesmanager in verschillende bedrijven, richt Timothy in 2013 RenoZen op. Dankzij zijn affiniteit met en passie voor interieur wist hij heel goed wat de pijnpunten in de sector waren.

Tel bij zijn bewust andere aanpak ook tal van internationale beurzen die hij bezocht en de talrijke contacten in de interieurwereld waarover hij daardoor beschikte, en het zal u niet verbazen dat RenoZen al snel een echt succes werd.

Na drie jaar kwam ook echtgenote Iris in de zaak. Met haar jarenlange ervaring in planning en klantenservice, draagt ze heel veel bij aan de werking van RenoZen.

De naam RenoZen

RenoZen = renovatie + zen

Uit ervaring weten we dat de enkele weken renovatieongemak een ingrijpende gebeurtenis in het leven is. Een goede begeleiding is dan ook van cruciaal belang voor de gemoedsrust.

Groei

Aanvankelijk werd van thuis uit gewerkt, maar in 2017 werd een pand aan de Oudeleeuwenrui in Antwerpen gekocht dat helemaal in de typische stijl van RenoZen werd ingericht. Geen traditionele toonzaal, maar een mooie, grote ruimte om klanten warm in te ontvangen en waar ze op grote videoschermen hun droombadkamer kunnen zien.

De werknemers zijn vrienden en mensen waarmee al lang wordt samengewerkt. U kunt RenoZen dan ook een echt familiebedrijf noemen waarbij betrokkenheid hoog op de agenda staat.

"In tien jaar tijd verzorgde RenoZen de prachtige renovatie van meer dan 1000 badkamers."

Timothy

Bestuurder / Badkameradviseur

Iris

Administratie / Planning

Axel

Projectcoördinator

Jan

Badkamer- en keukenadviseur / Verkoop

Charline

Badkameradviseur / Verkoop

Johan

Projectcoördinator

Toekomst

RenoZen blijft zich specialiseren in badkamerrenovatie. Dat blijft onze corebusiness. Via samenwerkingsverbanden met bekende keukenleveranciers doen we het voorbereidende werk voor onze partners.

Daarnaast breiden we ook geografisch uit: ook mensen in Vlaams-Brabant kunnen voortaan hun droombadkamer bij ons verkrijgen. Voor keukenrenovaties gaan we nog verder en zijn we landelijk actief.

Wil u meer weten over hoe we voor uw
badkamer of keuken kunnen zorgen?

Wil u meer weten over hoe we voor uw badkamer of keuken kunnen zorgen?