Keukenrenovatie

Keuken-
renovatie

Voorbereidend werk

Het staat u volledig vrij te kiezen bij welke kwaliteitsvolle keukenleverancier of -bouwer u uw keuken koopt die ook degelijke plannen verstrekt. Hebt u die nog niet gekozen? Dan helpen we u daar uiteraard bij.

Maar voordat die keukenleverancier uw keuken kan plaatsen, is er heel wat voorbereidend werk nodig. Dat is onze taak.

We zorgen voor alles zodat uw droomkeuken geplaatst kan worden. Denk aan het uitbreken van de bestaande keuken of van de bestaande vloer, het vernieuwen van de leidingen voor water en elektriciteit, het leggen van een nieuwe vloer, tegelwerken, gyprocwerken, uitbreken van muren, … alle werken tot aan de plaatsing.

In het hele land

We renoveren keukens in heel het land.

We stellen daartoe een heel gedetailleerde planning voor u op en stemmen die af op de planning van de door u gekozen leverancier die de keuken met alle toestellen plaatst. Zo zit u een zo kort mogelijke periode zonder keuken.

En u hoeft zich meteen nergens zorgen over te maken en geen actie te ondernemen. Wij en uw keukenleverancier voeren alles voor u uit.

Vrijblijvend advies en vrijblijvende offerte

Hebt u al een keukenleverancier?

Dan komen we ter plaatse om op basis van het plan dat u hebt gekregen na te gaan wat er moet gebeuren en wat de mogelijkheden zijn. Met deze gegevens maken we een nauwkeurige offerte op.

Hebt u nog geen keukenleverancier?

Dan is er nog geen keukenplan, maar kunnen we u wel al adviseren en eventueel goede partijen aanreiken. Een definitieve offerte kunnen we pas opstellen zodra er een keukenplan is.

Keukenrenovatie

Wil u ook weten wat er bij u thuis moet gebeuren
om een keukenrenovatie te starten?

Wil u ook weten wat er bij u thuis moet gebeuren om een keukenrenovatie te starten?