Badkamerrenovatie Bierbeek

Badkamer-
renovatie Bierbeek

Wij renoveren uw badkamer

Toe aan een een nieuwe badkamer in Bierbeek? Bij RenoZen staan we garant voor een piekfijne totaalrenovatie van uw badkamer. Na een persoonlijk intakegesprek, tekenen we uw badkamer uit, waarna onze vakmensen uw droombadkamer realiseren. Snel, vakkundig en helemaal op maat. Zo geniet u in geen tijd van een geweldige badkamer op maat. Jaarlijks renoveren we bij RenoZen meer dan honderd badkamers en we hebben dan ook de nodige expertise. Al meer dan 10 jaar zijn we toonaangevend in badkamerrenovaties in de regio’s Antwerpen en Vlaams-Brabant. 

Persoonlijk advies op maat 

Als familiebedrijf staan we garant voor korte communicatielijnen. Bij ons bent u geen nummer, maar krijgt u een vaste contactpersoon die uw wensen door en door kent. Wij begeleiden u gedurende het hele renovatietraject en gaan zelfs mee de materialen kiezen. Kiezen voor RenoZen, is opteren voor een stressloze renovatie zonder zorgen. Wij gaan voor een verbluffend resultaat en dit binnen de 14 werkdagen. Bij RenoZen respecteren we afspraken en deadlines en houden we u steeds op de hoogte. 

In 14 dagen in Antwerpen én Vlaams-Brabant

Een bewezen aanpak 

Met ons stappenplan kunnen we ook uw badkamerrenovatie in Bierbeek tot een goed einde brengen. Alle werken sluiten naadloos op elkaar aan en wij werken met kwalitatieve producten van toonaangevende leveranciers. Wij focussen zuiver op totaalrenovaties, waardoor we van afbraak tot opkuis alles netjes kunnen coördineren. Zo geniet u steeds van één aanspreekpunt en kunnen we u een tijdige oplevering garanderen. Wij streven daarbij steeds naar 100% tevredenheid. Iets wat ons gezien de meer dan 200 positieve reviews op Google, aardig lijkt te lukken. 

Een totaalrenovatie van uw badkamer in Bierbeek  

Bij ons geen loze beloften, maar een duidelijke aanpak en glasheldere afspraken. Voor minder gaan we niet. Wij kunnen alle stijlen aan en zorgen steeds voor een badkamer op maat.

Meer weten over de mogelijkheden?

Overtuigd van onze meerwaarde en wenst u een offerte op maat? Maak een afspraak en we bespreken de mogelijkheden met u. Bij u thuis en/of in onze showroom te Antwerpen. De ideale plek om u te laten inspireren. Uw renovatie in Bierbeek is bij ons in betrouwbare handen. 

Download onze badkamergids

Wil u graag nu al enkele tips voor uw badkamerrenovatie? Download dan ons RenoZine, een blad vol prachtige foto’s, inspiratie en tips die u nooit had kunnen vermoeden. Weet u bijvoorbeeld waarom u in Antwerpen best oppast met zwarte kranen?

Wil je graag ook onze nieuwsbrief ontvangen vol tips en interessante info?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u
thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?