Badkamerrenovatie Boechout

Badkamer-
renovatie Boechout

Wij renoveren uw badkamer

Woonachtig in Boechout en wenst u een badkamerrenovatie? Bij RenoZen klaren we de klus. We zijn al jaren thuis in het renoveren van badkamers en ook in Boechout hebben we al heel wat badkamers een make-over mogen geven. 

Badkamerrenovaties in alle stijlen 

Van strak en modern tot landelijk of tijdloos: wij geven uw badkamer een nieuwe look. Wij staat garant voor een zorgeloze totaalrenovatie van uw badkamer. Onze ervaren vakmensen breken uw oude badkamer af en zorgen voor een nieuwe droombadkamer. Dit helemaal volgens uw smaak en wensen. Wij staan aan uw zijde gedurende het hele traject en hanteren een beproefd stappenplan. Jaarlijkse realiseren we meer dan honderd badkamerrenovaties en ook in Boechout zijn we meermaals aanwezig. In 14 dagen in Antwerpen én Vlaams-Brabant

Een uitzonderlijke begeleiding 

Kiezen voor RenoZen is kiezen voor een doorgedreven begeleiding van een professioneel en familiaal bedrijf. Bij ons bent u geen nummer, maar wordt u op maat begeleid. Wij staan garant voor een geweldig resultaat en een badkamerrenovatie die vlot verloopt. 

Een totaalrenovatie van uw badkamer in Boechout

Enkel het sanitair vervangen en kleinere klussen doen we niet, maar wil u een complete badkamerrenovatie in Boechout, dan staan we voor u klaar. We komen naar u toe om uw wensen te bespreken en u bent van harte welkom in onze showroom. Weet dat we u ook begeleiden bij het kiezen van alle materialen, van sanitair tot tegels. 

Meer weten over de mogelijkheden?

Wenst u de mogelijkheden van uw badkamerrenovatie in Boechout te bespreken? Weet dat je bij ons altijd op transparante afspraken en een duidelijke planning kunt rekenen. Bij RenoZen kom je niet voor verrassingen te staan. Vraag het gerust aan onze tevreden klanten. 

Download onze badkamergids

Wil u graag nu al enkele tips voor uw badkamerrenovatie? Download dan ons RenoZine, een blad vol prachtige foto’s, inspiratie en tips die u nooit had kunnen vermoeden. Weet u bijvoorbeeld waarom u in Antwerpen best oppast met zwarte kranen?

Wil je graag ook onze nieuwsbrief ontvangen vol tips en interessante info?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u
thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?