Badkamerrenovatie Bonheiden

Badkamer-
renovatie Bonheiden

Wij renoveren uw badkamer

Uw badkamer laten renoveren in Bonheiden? Dan zit je goed bij RenoZen. Als specialist in het renoveren van badkamers van a tot zen, kunnen we ook uw badkamer tot in de puntjes renoveren. Betaalbaar, stijlvol en perfect op uw maat. 

Een complete renovatie van uw badkamer 

Bij RenoZen zijn we gespecialiseerd in totaalrenovaties. Dit wil zeggen dat we uw badkamerrenovatie in Bonheiden helemaal in handen nemen. Van de afbraak van uw oude badkamer tot het opkuisen na plaatsing, wij nemen het voor onze rekening. Wij coördineren de werken en zorgen voor een perfect eindresultaat. Zo hoeft u nergens een seconde wakker van te liggen, terwijl u binnen de 14 werkdagen geniet van een compleet nieuwe badkamer. Waarom zou u het uzelf moeilijker maken. Wij hebben een massa ervaring en honderden tevreden klanten. 

In 14 dagen in Antwerpen én Vlaams-Brabant

Wij staan aan uw zijde

Onze troeven? Korte communicatielijnen, een persoonlijke aanpak, vakmensen met kennis van zaken en begeleiding gedurende de hele werken. Bovendien werken we met kwalitatieve leveranciers waar u van uitstekende prijzen geniet. Uw badkamer laten renoveren in Bonheiden wordt zo een waar plezier en verloopt verbazingwekkend vlot. 

Een totaalrenovatie van uw badkamer in Bonheiden 

Enkel het vervangen van een douche doen we niet, maar bent u toe aan een totaalrenovatie, dan zijn we de geknipte partij. We denken met u mee, tekenen uw badkamer in 3D uit en kiezen samen met u de materialen. Zo werken we samen uw droombadkamer uit, voordat we onze vakmensen aan het werk zetten. Ook de sanitaire materialen en de meubels gaan we samen met u kiezen. Zo krijgt u één mooi geheel. Meer weten over de mogelijkheden?

Uw droombadkamer in Bonheiden bespreken? Maak een afspraak en we komen naar u toe. Ook in onze showroom in Antwerpen bent u welkom. Onze offerte is steeds vrijblijvend en op maat. 

an onze tevreden klanten. 

Download onze badkamergids

Wil u graag nu al enkele tips voor uw badkamerrenovatie? Download dan ons RenoZine, een blad vol prachtige foto’s, inspiratie en tips die u nooit had kunnen vermoeden. Weet u bijvoorbeeld waarom u in Antwerpen best oppast met zwarte kranen?

Wil je graag ook onze nieuwsbrief ontvangen vol tips en interessante info?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u
thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?