Badkamerrenovatie Boom

Badkamer-
renovatie Boom

Wij renoveren uw badkamer

Een gerenoveerde badkamer geeft uw woning een compleet nieuwe uitstraling. Bent u toe aan een badkamerrenovatie in Boom, dan helpen we u bij RenoZen daar graag van a tot z mee. Wij renoveren jaarlijks meer dan honderd badkamers en kunnen ook voor uw badkamer het verschil maken. 

Een te renoveren badkamer aanpakken 

Bij RenoZen staan we garant voor een vlekkeloze totaalrenovatie van uw bestaande badkamer in Boom. Maar ook voor nieuwbouw kunt u beroep op ons doen. Wij beschikken over een ervaren team aan specialisten die uw badkamer tot in de puntjes renoveren. Daarbij vertrekken we steeds vanuit een bewezen stappenplan en heldere afspraken. Wij begeleiden u doorheen de hele renovatie van uw badkamer in Boom en garanderen een perfect eindresultaat. Al heel wat klanten in de regio gingen u voor. Voorbeelden van projecten kan u hier vinden. 

In 14 dagen in Antwerpen én Vlaams-Brabant

Jarenlange ervaring in het renoveren van badkamers 

Ons ervaren team zorgt dat u geen seconde stress ervaart tijdens het verbouwen en renoveren van uw badkamer. Wij regelen alles en zorgen voor een minimale impact op uw dagelijks leven. Weet dat we in principe elke badkamerrenovatie in Boom binnen de 14 werkdagen afronden. 

Een totaalrenovatie van uw badkamer in Boom

Van het afbreken van uw bestaande badkamer tot het installeren van leidingen, sanitair en de opkuis achteraf: laat het maar aan ons over. Wij realiseren uw droombadkamer die vooraf tot in de kleinste details besproken en uitgetekend is. Wij helpen u trouwens ook bij het kiezen van de gepaste materialen binnen uw budget en rekening houdend met uw smaak.

Meer weten over de mogelijkheden?

Toe aan een badkamerrenovatie in Boom? Maak een afspraak. We komen bij u langs of u komt naar onze showroom in Antwerpen. Wij luisteren naar uw wensen, stellen gerichte vragen en komen vervolgens met een voorstel op maat op de proppen. Wij zorgen met plezier voor de badkamer van uw dromen. 

Download onze badkamergids

Wil u graag nu al enkele tips voor uw badkamerrenovatie? Download dan ons RenoZine, een blad vol prachtige foto’s, inspiratie en tips die u nooit had kunnen vermoeden. Weet u bijvoorbeeld waarom u in Antwerpen best oppast met zwarte kranen?

Wil je graag ook onze nieuwsbrief ontvangen vol tips en interessante info?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u
thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?