Badkamerrenovatie Boortmeerbeek

Badkamer-
renovatie Boortmeerbeek

Wij renoveren uw badkamer

Persoonlijk advies 

 

Bij RenoZen geen standaardwerk maar een nieuwe badkamer volledig op maat. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en denken graag met u mee. Wij zorgen voor persoonlijk advies want elk project is anders. Uw badkamerrenovatie in Boortmeerbeek kan u met een gerust gevoel volledig aan ons overlaten. Wij garanderen vakwerk en geven een uitgebreide garantie op de werken. 

Elke stijl is mogelijk 

Gelijk welke stijl, wij realiseren het. Van klassiek tot minimalistisch of retro. Vooraf krijgt u uw badkamer in 3D te zien zodat u zich een realistisch beeld kan vormen. Bovendien zijn ook bijkomende verbouwingen mogelijk, denk bijvoorbeeld maar aan een slaapkamer die in een badkamer overloopt of een dressing op maat. 

In 14 dagen in Antwerpen én Vlaams-Brabant

Een beproefd stappenplan

Bij RenoZen vertrekken we vanuit een vast stappenplan. Een doordachte aanpak die tot een topresultaat leidt. Zo kunnen we keer op keer een piekfijne oplevering van onze badkamers garanderen. Voor minder gaan we niet. 

Een totaalrenovatie van uw badkamer in Aartselaar

Bij RenoZen realiseren we totaalrenovaties. Van afbraak tot afwerking, onze ervaren professionals klaren de klus. Uiteraard staan uw wensen daarbij centraal en worden gemaakte afspraken nagekomen. Heel wat andere gezinnen in Aartselaar gingen u al voor en vormen onze beste ambassadeurs. Bekijk gerust onze Google Reviews eens. 

Meer weten over de mogelijkheden?

Wenst u een piekfijne badkamer, binnen uw budget en tot in de kleinste hoekjes afgewerkt? Maak een afspraak. Wij realiseren graag uw badkamer binnen de 14 werkdagen. Wij doen enkel totaalrenovaties waardoor we kunnen focussen op een perfect eindresultaat. 

Download onze badkamergids

Wil u graag nu al enkele tips voor uw badkamerrenovatie? Download dan ons RenoZine, een blad vol prachtige foto’s, inspiratie en tips die u nooit had kunnen vermoeden. Weet u bijvoorbeeld waarom u in Antwerpen best oppast met zwarte kranen?

Wil je graag ook onze nieuwsbrief ontvangen vol tips en interessante info?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u
thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?