Badkamerrenovatie Bornem

Badkamer-
renovatie Bornem

Wij renoveren uw badkamer

Droomt u van een badkamerrenovatie op maat in Bornem? Wel, bij RenoZen helpen we u graag verder. Als specialist in totaalrenovaties van badkamers maken we uw droom waar en zorgen we voor een perfect afgewerkte badkamer op maat. Binnen de 14 werkdagen geniet u van een nieuwe badkamer, waarin het heerlijk vertoeven is. 

Totaalrenovaties zonder zorgen 

Bij RenoZen zijn we al jaren thuis in het renoveren van badkamers van a tot z. Onze ervaren specialisten luisteren naar uw wensen, denken met u mee en ontwerpen en geweldige badkamer op maat. Wij beschikken over een team aan stielmannen die uw badkamerrenovatie in Bornem vervolgens tot in de puntjes uitvoeren. Jaarlijks renoveren we meer dan honderd badkamers en dat merkt u. Wij hebben het renoveren van badkamers in de vingers en ontzorgen u volledig. Tijdens de werken kan u steeds met al uw vragen bij ons terecht.

In 14 dagen in Antwerpen én Vlaams-Brabant

Een badkamerrenovatie in elke stijl 

Bij RenoZen kiezen we bewust voor totaalrenovaties. Zo kunnen we een geweldig eindresultaat garanderen. Wij kunnen alle stijlen van badkamers aan en hebben tal van referenties. Ongetwijfeld hebben we al meerdere projecten uitgevoerd in de door u gewenste stijL Wij volgen ook nieuwe trends op de voet en gaan samen met u de materialen kiezen voor uw badkamer in Bornem. 

Een totaalrenovatie van uw badkamer in Bornem 

Bij ons geen half werk, maar een piekfijne oplevering. Zelfs de schoonmaak achteraf laten we professioneel uitvoeren. Tot in de kleinste details zorgen we voor vakwerk en onze reputatie is heilig. Bij RenoZen mag je rekenen op een open communicatie en glasheldere offertes. Gemaakte afspraken worden keer op keer nagekomen. 

Meer weten over de mogelijkheden?

Uw badkamer laten renoveren in Bornem? Bel RenoZen. Wij komen graag naar u toe, maar ook in onze showroom in Antwerpen bent u welkom. Wij luisteren naar uw wensen en komen met een uitgewerkt voorstel op maat op de proppen. Uw droombadkamer ligt binnen handbereik. 

Download onze badkamergids

Wil u graag nu al enkele tips voor uw badkamerrenovatie? Download dan ons RenoZine, een blad vol prachtige foto’s, inspiratie en tips die u nooit had kunnen vermoeden. Weet u bijvoorbeeld waarom u in Antwerpen best oppast met zwarte kranen?

Wil je graag ook onze nieuwsbrief ontvangen vol tips en interessante info?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u
thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?