Badkamerrenovatie Borsbeek

Badkamer-
renovatie Borsbeek

Wij renoveren uw badkamer

Een prachtig gerenoveerde badkamer, wie droomt daar nu niet van? Bij RenoZen helpen we je graag bij het waarmaken van deze droom. Is je badkamer toe aan een renovatie, dan zorgen wij hier met plezier voor. Voor alle badkamerrenovaties in Borsbeek zijn we de geknipte partij. Al heel wat jaren staan we garant voor totaalrenovaties van badkamers in alle mogelijke stijlen. Steeds tot in de kleinste hoekjes perfect afgewerkt. 

Wij renoveren ook uw badkamer 

Uw badkamerrenovatie in Borsbeek is bij ons in vakkundige handen. Onze ervaren stielmannen staan garant voor een doortastende aanpak en kwaliteit. Wij renoveren jaarlijks meer dan 100 badkamers en hebben de nodige stielkennis in huis. Met ons bewezen stappenplan en onze materiaalkennis realiseren we ook uw badkamer in Borsbeek, in minder dan 14 werkdagen. Reken tijdens de renovatie op een persoonlijke begeleiding en een voortdurende opvolging.

In 14 dagen in Antwerpen én Vlaams-Brabant

Begeleiding van A tot Zen

Bij ons bent u geen nummer, maar worden uw persoonlijke wensen gehoord. Wij begeleiden u van a tot z gedurende uw badkamerrenovatie. Meer nog, we gaan samen met u de materialen kiezen en geven u de nodige tips. Zo geven we samen uw droombadkamer binnen uw budget vorm. 

Een totaalrenovatie van uw badkamer in Borsbeek

Bij RenoZen verzorgen we enkel totaalrenovaties van badkamers. Een bewuste keuze om de focus te kunnen behouden en onze ervaren stielmannen optimaal in te zetten. Van afbraak tot een professionele schoonmaak achteraf, niets ontsnapt aan onze aandacht.

Meer weten over de mogelijkheden?

Wenst u een vrijblijvende offerte voor uw te renoveren badkamer in Borsbeek? Wij komen graag bij u langs of we nodigen u graag uit in onze showroom in Antwerpen. We bespreken uw badkamer en maken een offerte op maat over. Bij ons geen verrassingen of addertjes, maar glasheldere afspraken. 

Download onze badkamergids

Wil u graag nu al enkele tips voor uw badkamerrenovatie? Download dan ons RenoZine, een blad vol prachtige foto’s, inspiratie en tips die u nooit had kunnen vermoeden. Weet u bijvoorbeeld waarom u in Antwerpen best oppast met zwarte kranen?

Wil je graag ook onze nieuwsbrief ontvangen vol tips en interessante info?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u
thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?