Badkamerrenovatie Boutersem

Badkamer-
renovatie Boutersem

Wij renoveren uw badkamer

Wenst u een badkamer te laten renoveren? Dan zit u goed bij RenoZen. Jaarlijks renoveren we meer dan honderd badkamers. Wij garanderen een perfecte badkamerrenovatie in Boutersem en beschikken over een ervaren team aan specialisten. Stuk voor stuk vakmensen met kennis van zaken. Zelf staan we als familiebedrijf voor korte communicatielijnen, heldere afspraken en een correcte planning. 

Een helder stappenplan 

Bij RenoZen hanteren we een vaste werkwijze en hechten we veel belang aan de wensen van de klant. Wij kunnen alle mogelijke stijlen aan en gaan samen met u de materialen kiezen. Reken op advies op maat gedurende het hele project. Wij garanderen een stressloze renovatie met minimale hinder. U kunt rekenen op een complete ontzorging. Wij breken uw oude badkamer af en laten na de werken alles netjes achter. Een professionele schoonmaakfirma komt alles reinigen zodat uw badkamer onmiddellijk bruikbaar is. Wij renoveren uw badkamer in Lubbeek in maximaal 14 werkdagen. Wij komen gemaakte afspraken na en houden ons aan deadlines. 

 

In 14 dagen in Antwerpen én Vlaams-Brabant

Maatwerk 

Bij RenoZen geen standaardaanpak, maar maatwerk. Wij werken inderdaad met een vast stappenplan, maar uw wensen staan centraal. Bij RenoZen kunnen we elke badkamerstijl aan en wij zorgen voor een geheel nieuwe beleving en ruimte. Voor we aan de werken starten tekenen we uw badkamer uit in 3D en schaven bij wanneer nodig. Zo kunt u al een blik werpen op uw nieuwe badkamer voor ze gerealiseerd is. 

Een totaalrenovatie van uw badkamer in Boutersem 

Bij RenoZen zijn we gespecialiseerd in totaalrenovaties, waardoor we ons kunnen onderscheiden door focus en kwaliteit. Wij coördineren de werken van a tot z en garanderen een verbluffend resultaat. Ook in Lubbeek genieten we een uitstekende reputatie. Bekijk zeker onze Google Reviews eens. 

 

Meer weten over de mogelijkheden?

Overtuigd van onze meerwaarde en wenst u een offerte op maat? Maak een afspraak en we bespreken de mogelijkheden met u. Bij u thuis en/of in onze showroom te Antwerpen. De ideale plek om u te laten inspireren. 

Download onze badkamergids

Wil u graag nu al enkele tips voor uw badkamerrenovatie? Download dan ons RenoZine, een blad vol prachtige foto’s, inspiratie en tips die u nooit had kunnen vermoeden. Weet u bijvoorbeeld waarom u in Antwerpen best oppast met zwarte kranen?

Wil je graag ook onze nieuwsbrief ontvangen vol tips en interessante info?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u
thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?