Badkamerrenovatie Brasschaat

Badkamer-
renovatie Brasschaat

Wij renoveren uw badkamer

Een nieuwe, fraaie gerenoveerde badkamer in Brasschaat? RenoZen, klaart de klus. Bij RenoZen zorgen we voor een badkamerrenovatie die gezien mag worden. Wij kunnen elke stijl aan, werken met kwalitatieve materialen en partners en onze vakmensen leveren topwerk. Jaarlijks ronden we heel wat badkamerrenovaties in Brasschaat af. Ook voor uw badkamer kunnen we het verschil maken. 

Complete ontzorging 

Een badkamer renoveren doet u bij ons zorgeloos. Wij regelen alles van a tot z en begeleiden u gedurende de hele renovatie. Van het vormgeven van de nieuwe badkamer tot het kiezen van materialen en de werken, op RenoZen kunt u rekenen. Wij staan garant voor een nieuwe, gerenoveerde badkamer in Brasschaat binnen de 14 werkdagen. Volledig op maat en naar uw smaak. Voor minder dan de perfecte oplevering gaan we niet. 

In 14 dagen in Antwerpen én Vlaams-Brabant

Binnen budget en op tijd

Gemaakte afspraken zijn heilig bij RenoZen. Van ons krijgt u een helder budget en een timing die wordt gerespecteerd. Een badkamerrenovatie in Brasschaat om van te dromen. Wij nemen alles uit uw handen, maar blijven steeds bereikbaar voor alle vragen. 

Een totaalrenovatie van uw badkamer in Brasschaat

Onze core business? Totaalrenovaties. Kleine verbouwingswerken doen we niet, zodat we ons kunnen focussen op totaalprojecten. Zo bent u zeker van een geweldige renovatie door de beste vakmensen. Van het uittekenen in 3D van uw nieuwe badkamer tot de professionele schoonmaak na de werken, bij RenoZen laten we niets aan het toeval over. 

 

Meer weten over de mogelijkheden?

Een offerte op maat voor uw badkamerrenovatie in Brasschaat? Wij komen naar u toe of u komt naar onze showroom in Antwerpen. We bespreken uw plannen en zorgen voor een gedetailleerde offerte op maat. 

Download onze badkamergids

Wil u graag nu al enkele tips voor uw badkamerrenovatie? Download dan ons RenoZine, een blad vol prachtige foto’s, inspiratie en tips die u nooit had kunnen vermoeden. Weet u bijvoorbeeld waarom u in Antwerpen best oppast met zwarte kranen?

Wil je graag ook onze nieuwsbrief ontvangen vol tips en interessante info?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u
thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?