Badkamerrenovatie Brecht

Badkamer-
renovatie Brecht

Wij renoveren uw badkamer

Bij een badkamerrenovatie komt heel wat kijken. Bent u toe aan een badkamerrenovatie in Brecht en wil u dit overlaten aan een vakkundige partner? Dan kiest u voor RenoZen. Wij renoveren uw badkamer zorgvuldig en op maat.  

Thuis in badkamerrenovaties op maat 

Kiezen voor een badkamerrenovatie bij RenoZen, is kiezen voor vakwerk op maat. Wij zijn thuis in totaalrenovaties van badkamers. Wij ontzorgen onze klanten van a tot z en zorgen voor een badkamerrenovatie in Brecht zonder stress. Van het uittekenen van de badkamer, de plaatsing en de opkuis achteraf: wij nemen de touwtjes in handen en zorgen voor een vlotte planning en oplevering. 

Binnen de 14 werkdagen geniet u van een gloednieuwe badkamer op maat die uw verwachtingen overtreft. Wij kunnen alle mogelijke stijlen aan en denken graag met u mee. Wij kennen de materialen en mogelijkheden door en door. 

In 14 dagen in Antwerpen én Vlaams-Brabant

Een doordacht stappenplan 

Bij RenoZen werken we al jaren met een vertrouwd stappenplan. Zo bent u zeker van het resultaat. Onze vakmensen weten perfect wat te doen en een glasheldere planning en vlotte bereikbaarheid geeft u de nodige gemoedsrust. 

Een totaalrenovatie van uw badkamer in Brecht

Denkt u over een totaalrenovatie van uw badkamer in Brecht, dan moeten we zeker eens praten. Wij hebben al heel wat projecten in de regio gerealiseerd en kunnen u heel wat referenties tonen. Samen met u werken we uw droombadkamer uit. Weet trouwens dat we samen met u ook uw materialen gaan kiezen, een unieke dienstverlening.

Meer weten over de mogelijkheden?

Wenst u de mogelijkheden van uw badkamerrenovatie te bespreken? Contacteer ons, we komen graag naar u toe of u bent van harte welkom in onze showroom in Antwerpen. Wij luisteren graag naar uw wensen en maken een vrijblijvende offerte op maat voor uw badkamerrenovatie in Aartselaar op. 

Ontdek op deze pagina alvast enkele van onze projecten. Weet dat we als u met onze in zee gaat, uw badkamer op voorhand in 3D uittekenen. Zo weet u meteen welk eindresultaat u mag verwachten. 

Download onze badkamergids

Wil u graag nu al enkele tips voor uw badkamerrenovatie? Download dan ons RenoZine, een blad vol prachtige foto’s, inspiratie en tips die u nooit had kunnen vermoeden. Weet u bijvoorbeeld waarom u in Antwerpen best oppast met zwarte kranen?

Wil je graag ook onze nieuwsbrief ontvangen vol tips en interessante info?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u
thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?