Badkamerrenovatie Duffel

Badkamer-
renovatie Duffel

Wij renoveren uw badkamer

Een badkamer renoveren in Duffel? Bij RenoZen klaren we de klus. Als specialist in totaalrenovaties van badkamers zorgen we voor een nieuwe badkamer op maat. Binnen de 14 werkdagen beschikt u over een badkamer in de door u gewenste stijl en perfect afgewerkt volgens de regels van de kunst. Bij RenoZen maken we badkamerdromen waar. 

Totaalrenovaties op maat 

Jaarlijks renoveren we bij RenoZen meer dan honderd badkamers. Ook in Duffel hebben we al heel wat projecten mogen afronden. Wij renoveren van a to z en ontzorgen u volledig. Van het afbreken van de oude badkamer tot de opkuis achteraf: uw badkamerrenovatie in Duffel is bij ons in betrouwbare handen. Onze ervaren specialisten zijn stuk voor stuk opgeleid en uw vaste contactpersoon volgt de werken mee op.

In 14 dagen in Antwerpen én Vlaams-Brabant

Van modern tot klassiek: elke stijl kan. Wij luisteren naar uw wensen, komen met voorstellen en tekenen uw badkamer uit. Elke badkamerrenovatie is maatwerk en we ondersteunen u ook bij het kiezen van de materialen. Uiteraard houden we daarbij rekening met uw voorkeuren en uw budget. 

Een totaalrenovatie van uw badkamer in Duffel 

Kiezen voor RenoZen is kiezen voor een doortastende en persoonlijke aanpak. Als familiebedrijf leggen we onze klanten in de watten en spelen we kort op de bal. Niet voor niets beschikken we over meer dan 170 positieve reviews. Klanttevredenheid dragen we hoog in het vaandel.

Meer weten over de mogelijkheden?

Wenst u meer te weten over onze aanpak of bent u klaar om uw badkamer te renoveren in Duffel? Contacteer ons en we luisteren graag naar uw verhaal. 

Download onze badkamergids

Wil u graag nu al enkele tips voor uw badkamerrenovatie? Download dan ons RenoZine, een blad vol prachtige foto’s, inspiratie en tips die u nooit had kunnen vermoeden. Weet u bijvoorbeeld waarom u in Antwerpen best oppast met zwarte kranen?

Wil je graag ook onze nieuwsbrief ontvangen vol tips en interessante info?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u
thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?