Badkamerrenovatie Edegem

Badkamer-
renovatie Edegem

Wij renoveren uw badkamer

Woonachtig in Edegem en toe aan een nieuwe badkamer? Reken voor uw badkamerrenovatie op RenoZen. Wij renoveren zorgeloos uw badkamer van a tot z en dit volgens de regels van de kunst. Uw smaak en wensen staan daarbij steeds centraal. 

Het totaal renoveren van badkamers 

Bij RenoZen zijn we al jaren gespecialiseerd in totaalrenovaties van badkamers. Van het afbreken van de oude badkamer tot de opkuis na de werken, uw badkamerproject is bij ons in bekwame handen. Met meer dan 10 jaar ervaring en als familiaal bedrijf kunt u zeker zijn van een perfect eindresultaat. Onze mensen hebben stuk voor stuk jaren ervaring en we begeleiden u doorheen het hele proces. Uw badkamerrenovatie in Edegem kunt u met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Het eindresultaat overtreft ongetwijfeld uw verwachtingen. 

In 14 dagen in Antwerpen én Vlaams-Brabant

Meer dan 100 badkamers per jaar

Jaarlijks realiseren we meer dan honderd badkamers. Daarbij werken we met kwalitatieve partners en gaan we zelf mee de materialen kiezen met onze klanten. Zo bent u zeker van een geweldige badkamerrenovatie in Edegem. Op voorhand tekenen we uw badkamer uit in 3D, zodat u perfect weet wat u kunt verwachten. Wij kunnen alle mogelijke stijlen aan en bespreken steeds tot in detail het hele project. 

Een totaalrenovatie van uw badkamer in Edegem 

Bij RenoZen staan we voor totaalrenovaties, hier ligt dan ook onze focus. Onze werkwijze hebben we in de loop der jaren verfijnd en we werken met een beproefd stappenplan. Hierdoor kunnen we elke badkamer binnen de 14 werkdagen realiseren. Daarbij beperken we de hinder tot een absoluut minimum. 

Meer weten over de mogelijkheden?

Wenst u een bezoek en een vrijblijvende offerte voor uw badkamerrenovatie? Contacteer ons en we komen graag bij u langs. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden en kunnen ongetwijfeld ook een badkamer realiseren binnen uw budget. 

Download onze badkamergids

Wil u graag nu al enkele tips voor uw badkamerrenovatie? Download dan ons RenoZine, een blad vol prachtige foto’s, inspiratie en tips die u nooit had kunnen vermoeden. Weet u bijvoorbeeld waarom u in Antwerpen best oppast met zwarte kranen?

Wil je graag ook onze nieuwsbrief ontvangen vol tips en interessante info?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u
thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?