Badkamerrenovatie Geel

Badkamer-
renovatie Geel

Wij renoveren uw badkamer

Wil u uw badkamer laten renoveren in Geel? Een telefoontje of mailtje naar RenoZen en we bekijken graag samen met u de mogelijkheden. De voorbije jaren hebben we al heel wat prachtige badkamers mogen renoveren in de regio en ook van uw badkamer kunnen we ongetwijfeld een pareltje maken. Met de beste vakmensen realiseren we uw droombadkamer. Zorgeloos en tot in de kleinste hoekjes afgewerkt. 

Een vakkundige en betrouwbare aanpak 

Bij RenoZen geen half werk, maar een doortastende en bewezen aanpak op maat. Met ons stappenplan wordt u volledig ontzorgd en renoveren we uw badkamer in Geel binnen de 14 werkdagen. Daarbij werken we met topleveranciers en materialen die duurzaam zijn en jaren meegaan. Bij RenoZen gaan we voor een badkamer die jaren meegaat. Uiteraard geniet u van een stevige garantie op de door ons geplaatste badkamers en materialen.

In 14 dagen in Antwerpen én Vlaams-Brabant

Uw smaak telt 

 

Bij het uittekenen en samenstellen van uw badkamer staan uw wensen centraal. Wij luisteren naar uw noden en werken een badkamer op maat uit. Wij begeleiden u doorheen het hele proces en gaan zelfs mee de materialen kiezen. Zo zijn we zeker dat uw badkamerrenovatie in Geel helemaal aan uw verwachtingen voldoet. 

Een totaalrenovatie van uw badkamer in Geel

Kiezen voor Renozen, is opteren voor persoonlijke begeleiding, een vaste contactpersoon en een vakkundig team dat meer dan honderd badkamers per jaar renoveert. Wij doen enkel totaalrenovaties, waardoor we onze vakmensen optimaal kunnen inzetten.

 

Meer weten over de mogelijkheden?

Wenst u meer te weten over wat we voor uw nieuwe badkamer in Geel kunnen betekenen? Contacteer ons en we bespreken uw plannen graag met u. 

Download onze badkamergids

Wil u graag nu al enkele tips voor uw badkamerrenovatie? Download dan ons RenoZine, een blad vol prachtige foto’s, inspiratie en tips die u nooit had kunnen vermoeden. Weet u bijvoorbeeld waarom u in Antwerpen best oppast met zwarte kranen?

Wil je graag ook onze nieuwsbrief ontvangen vol tips en interessante info?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u
thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?